Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βολτίτσα απογευματάκι, 3 πουλάκια βρήκαμε ανήσυχα πήραμε το 1 το οποίο είναι και το πρώτο πουλί της μικρής που δάγκωσε.Το κακό είναι ότι τα πουλιά ποδαρώναν σήμερα και μας σπάσανε τα νεύρα. Πως να φτιάξεις τα κουτάβια έτσι,κακή χρονιά αλλά ακόμα ελπίζουμε.
Μην απελπίζεται είναι παντού έτσι τα πουλία πολύ περπάτημα μη δέχτηκα στην Φέρμα . Θα βρείτε και πουλιά που θα δεχτούν και τη Φέρμα από το κουτάβι.

Και εγώ σήμερα φίλοι μου περπάτησα 2 ώρες.σηκωσα 4 πουλια πολύ ανήσυχες οι κύριες.τις 2 πρόλαβα μόνο να τις δω.ουτε λόγος να πυροβολήσω.οι άλλες 2 έφυγαν σαν νυχτερίδες.μονο τις άκουσα.το σημαντικό είναι ότι πήραμε τον αέρα μας στο δάσος.τωρα καλό θα ήταν να δάγκωνε και το σκυλάκι αλλά δεν πειράζει.ας ελπίσουμε τις άλλες μέρες.

Και εγω μια βρηκα δεχτηκε φερμα 4-5 φορες το μπιμπερ δεν προλαβα την ξανασηκωσα μου εβαλε κορμο δεν ντουφεκησα και την ξαναβρηκα τριτη φορα ο γιος μου στο καθαρο εγω στο πυκνο πηγε απανωτου δεν εχει ακομα αδεια δεν ειχε οπλο την ειδα μακρια της εριξα ιενα διασπορας και το δευτερο ηταν με ταπα την πηρε φανηκε να εγειρε ,Πηγα εκει τρελαθηκε ο σκυλος εψαχνε στις πετρες σε ενα ποταμακι και γυρω γυρω σαν τρελος Δεν την βρηκα , Μαλλον ξανασηκωθηκε Εψαξα γυρω γυρω δεν την ξαναβρηκα

Χαίρετε από Ηράκλειο Κρήτης! Τρία πουλιά σήκωσα με το γερό Ερμή (επανιελ 12 ετών). Τα δύο ήρθαν μαζί μας! Δυνατός νότιας και ζέστη ήταν η μόνη παραφωνια στην όμορφη εξόρμηση μας! Όπλο Beretta 304 φυσίγγια Λάμπρο direct 7μιση και Rottweile 33 γραμ. 7αρι! Καλή συνέχεια σε όλους!

Attachments

• IMG_20201227_115954.jpg
    IMG_20201227_115954.jpg
    732,4 KB · Προβολές: 54
Μετα την πρωινη βροχη και λιγο πριν ξαναρχίσει προλαβα μια βολτα στα χαμηλα αφου επανω ηταν η ομιχλη πυκνη , ενα πουλι που μας εβγαλε το λαδι καθως περπαταγε , τρεις φορες την φερμαρε η λωρυ και τρεις εφευγε απο πιο μακρια , στο τελος σηκωθηκε μονη της μπροστα μου ελικοπτερακι , συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να μην τουφεκισω

Χαμηλα κοντα σε ποταμακι στο οριο παρατημενου χωραφιου με το δασος
tcf bank branch
Μαζεψα και λιγα χορτα παρεα με τις αγελαδες ολα καλα

Μετα την πρωινη βροχη και λιγο πριν ξαναρχίσει προλαβα μια βολτα στα χαμηλα αφου επανω ηταν η ομιχλη πυκνη , ενα πουλι που μας εβγαλε το λαδι καθως περπαταγε , τρεις φορες την φερμαρε η λωρυ και τρεις εφευγε απο πιο μακρια , στο τελος σηκωθηκε μονη της μπροστα μου ελικοπτερακι , συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να μην τουφεκισω

Χαμηλα κοντα σε ποταμακι στο οριο παρατημενου χωραφιου με το δασος
tcf bank branch
Μαζεψα και λιγα χορτα παρεα με τις αγελαδες ολα καλα
Δεν έκανες και κάνα εγκλήμα ρε Σταυρό που την τουφεκισες χωρίς Φέρμα εδώ σας παιδεύει τόση ώρα.

Η αλήθεια ειναι οτι απο τοτε που εχω καλα σκυλια μου εχει λειψει αυτο το ξαφνικο πεταγμα της που σε τρελαίνει
Η αντιδραση ειναι εντελως αντανακλαστικη δεν σκεφτομαι καν
Το φυσιγγι ηταν διασπορας 9 του Ρουμελιώτη που παρολο που ηταν μεγαλο πουλι 350 γρμ το θερισε σπασμενα φτερα και ποδια , μαλλον θα συνεχισω με αυτα

Η αλήθεια ειναι οτι απο τοτε που εχω καλα σκυλια μου εχει λειψει αυτο το ξαφνικο πεταγμα της που σε τρελαίνει
Η αντιδραση ειναι εντελως αντανακλαστικη δεν σκεφτομαι καν
Το φυσιγγι ηταν διασπορας 9 του Ρουμελιώτη που παρολο που ηταν μεγαλο πουλι 350 γρμ το θερισε σπασμενα φτερα και ποδια , μαλλον θα συνεχισω με αυτα
Και πολύ καλά θα κάνεις αν σου κάνει τα χατίρια.

Χαίρετε από Ηράκλειο Κρήτης! Τρία πουλιά σήκωσα με το γερό Ερμή (επανιελ 12 ετών). Τα δύο ήρθαν μαζί μας! Δυνατός νότιας και ζέστη ήταν η μόνη παραφωνια στην όμορφη εξόρμηση μας! Όπλο Beretta 304 φυσίγγια Λάμπρο direct 7μιση και Rottweile 33 γραμ. 7αρι! Καλή συνέχεια σε όλους!
Μπράβο Κώστα!
Ωραίο μερος βλέπω στην φωτο που ξεφευγει από τους κλασσικούς μπεκατσοτοπους.. Στο βάθος από κάτω έχει ρέμα? Βλέπεις το σκυλο σου να ψάχνει κ συνήθως βλέπεις κ την μπεκάτσα καθαρά.. Άλλη αίσθηση όλα αυτά...

Μπράβο Κώστα!
Ωραίο μερος βλέπω στην φωτο που ξεφευγει από τους κλασσικούς μπεκατσοτοπους.. Στο βάθος από κάτω έχει ρέμα? Βλέπεις το σκυλο σου να ψάχνει κ συνήθως βλέπεις κ την μπεκάτσα καθαρά.. Άλλη αίσθηση όλα αυτά...
Φίλε Τάσο τα πουλιά ήταν σε πουρνάρια αρκετά ψηλά και ταυτόχρονα βράχο τόπος σε σημείο να δυσκολεύεσαι να τα διασχίσεις! Η μπεκάτσα υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες διαλέγει τα πιο δύσκολα μέρη να ξεκουραστεί και σχεδόν ποτέ δεν βρίσκεται σε μαλακά μέρη όταν έχει να επιλέξει! Για μένα το δυσκολότερο μέρος να την κυνηγήσεις είναι τα έλατο δάση και πευκοδάση όπου δεν σου δίνει πολλά περιθώρια ντουφεκιας! Τελικά είναι αυτή η δυσκολία που μας τραβάει να την κυνηγήσουμε!!

Τρεις φορές απο το πρωί ξεκίνησα και γύρισα πίσω απο τη καταιγίδα......το πηρα τελικά απόφαση οτι σήμερα δε θέλει........εχει ρίξει τα κέρατα του απο χθες το βράδυ.
ειναι που υπεγραψε ο μητσοτακης και ανηξε το κηνηγη.
παντος σαββατο κυριακη που πειγα στα ψηλα οι μπεκατσες εχουν εξαφανιστει μονο περδικες συκονα..

3 ώρες ο σκυλάκος πήγαινε αέρα, αλώνιζε το τοπο, τρομερό τέμπο αλλα τα κορίτσια μετακινήθηκαν.....καμία.......αρκετές βοσκισιες στα καθαρά δείγμα οτι τα κορίτσια καρδαμωσαν και την έκαναν, ηρθε η ωρα να ανεβω ψηλα στα πουρνάρια, γθα αύριο εκει θα παω.
Στην επιστροφή σταμάτησα σε ενα κοτέτσι που έχουμε δυο πιασμεμες για εκπαιδευτικα.
Τις βρήκε, πηρε τις φερμες του και επιστρέψαμε, κρίμα θα ήταν σήμερα με τοσο τόπο που έψαξε να μην μυρίσει ενα πουλί ο σκυλάκος.

και εδω σε εμας παιδες τουλαχιστων στα μερημου πουλια δεν εχη σκορπιααααα πωλη,,η παρατεταμενη ξηρασια που εκανε της εβαλε και μετα φυγανεεεε:(:( 4ωρη βωλτα σε μερη που κρατουσε τετειων καιρω πουλια βρηκαμε μωνο μια στουβοδιουυυυ το κερατο και μετα απο 3 σηκωματα την κρατησα,,τελος παντων της βωλτουλεσμας θα της κανουμε και οτι προκηψηηηηη.pray to God.free image host

Και εμείς εδώ βόρεια πληρώνουμε την δίμηνη ανονβρια. Οι μετέπειτα βροχουλες δεν κάναν την δουλειά που χρειαζονταν.. Τα πουλιά ήταν εδώ μέχρι πριν 2 βδομάδες σε καλούς αριθμούς. Απο τότε κ έπειτα ψιλό εξαφανίστηκαν σε τόπους που έριξε πολύ νερό (Θεσσαλία ίσως.).Τρια σηκωματα χθες το πρωί με βροχή, δύο σήμερα. 2 πουλιά στον ντορβα..

και εδω σε εμας παιδες τουλαχιστων στα μερημου πουλια δεν εχη σκορπιααααα πωλη,,η παρατεταμενη ξηρασια που εκανε της εβαλε και μετα φυγανεεεε:(:( 4ωρη βωλτα σε μερη που κρατουσε τετειων καιρω πουλια βρηκαμε μωνο μια στουβοδιουυυυ το κερατο και μετα απο 3 σηκωματα την κρατησα,,τελος παντων της βωλτουλεσμας θα της κανουμε και οτι προκηψηηηηη.pray to God.free image host
Σωστός.

Status
Not open for further replies.
Back