Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και πάλι καλημέρες σε όλους . Βγήκα σήμερα ευτυχώς βρήκα 2 πουλιά πολύ δύσκολα μέσα σε μεγάλους βατιωνες καθόταν στην Φέρμα . Το πρώτο πουλί ενώ το είχαν μπλοκάρει τα σκυλιά μου έφυγε χωρίς να το δω ,
Το δεύτερο και αυτό μέσα στους βατιωνες ευτυχώς όμως μου έδωσε την ευκαιρία για μια τουφεκιά όλα κάναμε την βόλτα μας και αγκαλιάσαμε και ένα πουλί..exciting..love.

Μια 3ωρη βόλτα σήμερα,με αεράκι νότιο κ (ζέστη) για την εποχή...
1 μπεκάτσα βρείκε η μικρή στα πυκνά...την πήρε πρέφα απ'έξω κ χώθεικε μέσα....δν δέχτεικε κανέναν μας η βασίλισσα κ μας την έκανε...ίσα που ακούστεικαν τα φτερά της...έμεινε το σκυλί αλαφιασμένο να την ψάχνει....

20201226_084041.jpg
20201226_082440.jpg

Έχουμε κ ζευγαρώματα... .big smile.

20201226_093412.jpg

Καλησπέρα και από μένα. Δυο πουλιά σηκώσαμε το ένα δεν το είδαμε ποτέ.... ένα που καθισε στην φερμα του μικρού ήρθε μαζί μας..... πολλή ομίχλη και ανήσυχα τα πουλιά. Τουλαχιστον είδαμε και ένα... καλή συνέχεια σε όλους.IMG_20201226_113053.jpg

Καλησπέρα και από μένα. Δυο πουλιά σηκώσαμε το ένα δεν το είδαμε ποτέ.... ένα που καθισε στην φερμα του μικρού ήρθε μαζί μας..... πολλή ομίχλη και ανήσυχα τα πουλιά. Τουλαχιστον είδαμε και ένα... καλή συνέχεια σε όλους.View attachment 20652
Μήπως είσαι σεττερμαν και μας το κρύβεις;

Τέσσερις ώρες περπάτημα, μεγάλες πορείες σε δύσκολα πυκνά ρέματα που συνήθως ακόμα και τις δύσκολες χρονιές έχουν κάποια πουλιά.
Εφέτος όμως δεν έχουν ούτε νερά.
Τελικά βρήκα μόνο δύο, οι οποίες έκατσαν μια χαρά στη φέρμα μέχρι να φτάσω κοντά, αλλά στην δεύτερη αστόχισα και δεν την ξαναβρήκα.(πολύ γρήγορη! :) )
Φεύγοντας πέρασα και από τους βάλτους της περιοχής... απελπιστικά άδειοι.
Αν κάνει κρύα και πάγους στην κεντρική χώρα τότε θα εμφανιστούν και σε εμάς!
Το κυνήγι μας όμως, είτε λίγες είτε πολλές θα το κάνουμε...

Attachments

• DSC00622.JPG
    DSC00622.JPG
    704,4 KB · Προβολές: 63
  • DSC00627.JPG
    DSC00627.JPG
    280,1 KB · Προβολές: 57
  • DSC00617.JPG
    DSC00617.JPG
    459,8 KB · Προβολές: 54
  • DSC00532.JPG
    DSC00532.JPG
    471,3 KB · Προβολές: 57
  • DSC00619.JPG
    DSC00619.JPG
    336,8 KB · Προβολές: 55
Τρεις μεριές αλλάξαμε με τον αδελφό μου ούτε μυρωδιά δεν πήραμε...
Ο τόπος στεγνός τα ρυάκια στεγνά τι να σου κάνουν και αυτές...
Η βόλτα όμως μετά από τόσο καιρό εξαιρετική...
Καλή συνέχεια σε όλους
Φίλε μου και μόνο που κάνατε την βόλτα μετά από τόσο καιρό είναι σαν να χτυπήσατε.

Τέσσερις ώρες περπάτημα, μεγάλες πορείες σε δύσκολα πυκνά ρέματα που συνήθως ακόμα και τις δύσκολες χρονιές έχουν κάποια πουλιά.
Εφέτος όμως δεν έχουν ούτε νερά.
Τελικά βρήκα μόνο δύο, οι οποίες έκατσαν μια χαρά στη φέρμα μέχρι να φτάσω κοντά, αλλά στην δεύτερη αστόχισα και δεν την ξαναβρήκα.(πολύ γρήγορη! :) )
Φεύγοντας πέρασα και από τους βάλτους της περιοχής... απελπιστικά άδειοι.
Αν κάνει κρύα και πάγους στην κεντρική χώρα τότε θα εμφανιστούν και σε εμάς!
Το κυνήγι μας όμως, είτε λίγες είτε πολλές θα το κάνουμε...
Μπράβο Γιώργο!

Βολτίτσα απογευματάκι, 3 πουλάκια βρήκαμε ανήσυχα πήραμε το 1 το οποίο είναι και το πρώτο πουλί της μικρής που δάγκωσε.Το κακό είναι ότι τα πουλιά ποδαρώναν σήμερα και μας σπάσανε τα νεύρα. Πως να φτιάξεις τα κουτάβια έτσι,κακή χρονιά αλλά ακόμα ελπίζουμε.

Attachments

• 20201226_155922.jpg
    20201226_155922.jpg
    484,8 KB · Προβολές: 42
Βολτίτσα απογευματάκι, 3 πουλάκια βρήκαμε ανήσυχα πήραμε το 1 το οποίο είναι και το πρώτο πουλί της μικρής που δάγκωσε.Το κακό είναι ότι τα πουλιά ποδαρώναν σήμερα και μας σπάσανε τα νεύρα. Πως να φτιάξεις τα κουτάβια έτσι,κακή χρονιά αλλά ακόμα ελπίζουμε.
Αμαξάρα το Χοντα εεε;;;
Έχω το ίδιο και του έχω πιει το αίμα.
Για τετρακίνητο χωρίς επιλογεα είναι πολύ καλό και σκυλί.
Όσο για τα πουλιά πάλι καλά εγώ απόγευμα με φουλ ομίχλη ούτε που είδα ούτε άκουσα.
Κάνα δυο φορές έμεινε σε κάτι πυκνά αλλά δεν σηκώθηκε τίποτα.

Αμαξάρα το Χοντα εεε;;;
Έχω το ίδιο και του έχω πιει το αίμα.
Για τετρακίνητο χωρίς επιλογεα είναι πολύ καλό και σκυλί.
Όσο για τα πουλιά πάλι καλά εγώ απόγευμα με φουλ ομίχλη ούτε που είδα ούτε άκουσα.
Κάνα δυο φορές έμεινε σε κάτι πυκνά αλλά δεν σηκώθηκε τίποτα.
Θα πεθάνω μαζί του,σκυλί του πολέμου το hrv με μένα τον σιδεροφάγο δεν ξέρω αν θα μ άντεχε άλλο αμάξι...20 χρόνια και συνεχίζουμε μαζί με 360000χλμ στην πλάτη....

Status
Not open for further replies.
Back