Ειναι αυτο που λεμε...ΚΡΑΖΕΙΣ?θΑΥΜΑΖΕΙΣ.τελος το offμη γ@μ@με το thread χτικιάσαμε να μας το λες αλλά εκεί κωλοτρίβεσαι![]()

Ειναι αυτο που λεμε...ΚΡΑΖΕΙΣ?θΑΥΜΑΖΕΙΣ.τελος το offμη γ@μ@με το thread χτικιάσαμε να μας το λες αλλά εκεί κωλοτρίβεσαι![]()
Άκη για λίγο έπεσα έξω. .hit.
Πήρα 14 στο χέρι αλλά δεν είχα υπολογίσει έναν παράγοντα που έμελε να με κρατήσει μακριά από τον στόχο των 20, μπορεί και παραπάνω. Είχα την φαεινή ιδέα να γεμίσω την ζώνη με ένα κουτί φυσίγγια τα οποία είχα πάρει πριν από κάνα 4άρι χρόνια, τα οποία προορίζονταν να βληθούν με το Baikal, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ και σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγουν. Ενώ λοιπόν η μέρα ξεκίνησε ... "φωτιά" ...με τα γνωστά για την προτίμηση μου Euromix, κάποια στιγμή ήρθε η ώρα για αυτά τα παλιοφύσιγγα τα οποία είχα πληρώσει περίπου 10€ το κουτί, ο λόγος για τα NSI FIBRE 28gr n.8, με τα οποία δεν πήρα ούτε ένα πουλί ...
.what. .xm.
Ρε να κάνουμε παγάνα και να έρχονται οι τσίχλες στα 20-30 μέτρα και αυτά λες και δεν είχαν σκάγια, μόνο χαρτοπόλεμο έβγαζαν. .kkk. Ούτε για καρακάξες δεν ήταν ... .kkk. Τα Euromix 8-9 και 9-10 για άλλη μια φορά εκπληκτικά, από τους 2 έως τους 15 βαθμούς. Αφού επηρεασμένος και γω από κάποια λεγόμενα για υγρασία κτλ είπα το πρωί να βάλω το 3* έτσι για αλλαγή, το οποίο και μετά την 3ή τσίχλα έβγαλα γιατί τις έκανε ρετάλι αφήνοντας πίσω τους ένα ντουμάνι πούπουλα. .llk. Καλύτερα τα εν λόγω να τα είχα πετάξει σε κάνα ρέμα. Είχα στο αυτοκίνητο 200 euromix και γω έριχνα τα πασχαλιάτικα .llk.
Έχω χάσει επεισόδια, ήρθες Αθήνα;![]()
ελα μωρη λακουρα σκοπευτουρααααα.victory.απογευματινό με τον φίλο μου τον Λάκη είδαμε γύρω στα 15 πουλιά τουφέκισε 4 ο φίλος πήρε 3 εγώ τουφέκισα 1 και δεν την πήρα
Πότε θα με καλέσεις να κάνουμε ένα τέτοιο απογευματινό παρέα;ναι ανεβηκα αστραπη κ εφυγα μετα απο ενα απογευματινο απογοητευση χανοντας αρκετα πουλια κ ενω γινοταν χαμος , εγω δε μπορουσα να σταυρωσω πουλι κ εκει στα προθυρα να σπασω το οπλο κ εχοντας χαλασει 2 κουτια φυσιγγια πηρα την αποφαση για νεο κοντακι και λεω αφου παω που παω να παρω κ το παλιομπενελι να του φτιαξω ιδιους κωνους με το δικαννο να μην εχω παρεκλισεις απο οπλο σε οπλο...![]()
εγω δε μπορουσα να σταυρωσω πουλι κ εκει στα προθυρα να σπασω το οπλο κ εχοντας χαλασει 2 κουτια φυσιγγια πηρα την αποφαση για νεο κοντακι και λεω αφου παω που παω να παρω κ το παλιομπενελι να του φτιαξω ιδιους κωνους με το δικαννο να μην εχω παρεκλισεις απο οπλο σε οπλο...![]()
Θα έχω την καραμπίνα, θα ρίχνω με 4* και Euromixakia 8-9 και στα δύο κουτιά φυσίγγια θα σου χτυπήσω 40 τσίχλες ...![]()
Γι αυτο κανουμε παρεα εμεις οι δυο....ha ha ha. εισαι κ εσυ μετριοφρων φιλε μου Μαριε... .buy buy..buy buy.
Απογευματινό ρε φιλαράκι, να είσαι σε ύψωμα και να βλέπεις κάμπο ή προτιμότερο θάλασσα, να κάνει παγωνιά, βοριαδάκι 4 μποφοράκια με λιακάδα και να τις βλέπεις από τα 500 μέτρα να έρχονται ... τσιν...τσιν...τσιν ... να τις βαράει ο ήλιος και να φαίνονται σαν κότες. Να σου βγαίνουν από τα 10 μέχρι τα 30 μέτρα το πολύ και συ από κάτω να τις πηγαίνεις μονοτούφεκα ... αχχχχχ ... .llk.. Έτσι τις δουλεύαμε κάποτε στον Ωρωπό, ερχόντουσαν από Εύβοια τα απογεύματα.
Πότε θα με καλέσεις να κάνουμε ένα τέτοιο απογευματινό παρέα;
Θα έχω την καραμπίνα, θα ρίχνω με 4* και Euromixakia 8-9 και στα δύο κουτιά φυσίγγια θα σου χτυπήσω 40 τσίχλες ...
Πλάκα πλάκα έχω χρόνια να κάνω ένα καλό απογευματινό
Είσαι τρελιάρης πάντως με τα όπλα, τους κώνους και τα κοντάκια για'αυτό σε πάω με 1000![]()
κοιτα εδω το απογευματινο η θα μεινεις απο φυσιγγια η δε θα βγει τιποτα..παιζει 80% να εχει κ 20% να μη βγαλει...
μερικες μερες πετανε πολυ ψηλα
οποτε θα κανονισουμε για κανα ολοημερο μιας κ προσφερεται κ για περπατητο διπλα ενας καμπος
αλλα κ απογευματινο κανουμε αρκει να ειναι εργασιμη μερα για να μαστε στα κασρτερια κανα 10αρι ατομα με τους ξενους..
να δεις κ τι κανει το μπενελι .buy..buy.
Ασε το χουνταλα αγορι μου, κ ελα να τους δειξουμε πως δουλευουν τα Browning...![]()
Ο Γιωρικας τωρα τελευταια εχω μαθει οτι εχει επικυρυχθει απο τις εταιριες κατασκευης φυσιγγιων γιατι με την Beretta και τα 4 αστρα εχει γινει killing machine κ δεν βοηθα στην προωθηση της καταναλωσης τσιχλοφυσιγγιων... .buy buy..ha ha ha.
Αυτο που παθαίνουμε οι περισσοτεροι στις ευκολες..Μια κακή μέρα χθες στο απογευματινό και από άποψη πουλιών αλλά και από μεριάς μου.
Μου πέρασαν 3 πουλάκια, τουφέκισα τα 2 και δεν κράτησα κανένα. Και τα δυο ήρθαν μπροστά μου σαν πεταλούδες, δεν ξέρω τι έπαθα… .smashfrak.
.xm. ... φοβήθηκα τώρα ...μπρρρρρ
There are no limits .... .banana.