Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωχ!!! Θα τουφεκαει με UFO o αθεοφοβος!!!!

Καλό Παύλε ... :)... αλλά όχι και έτσι. Εξάλλου μετά από δοκιμές είδα ότι στα τσιχλοσκάγια δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παραπάνω από ένα οποιοδήποτε 2*.

Ε Βίκτωρα πρέπει να είναι και ο Αντώνης μαζί ... :D Θα σου μάθει τα μυστικά του γρήγορου γεμίσματος ... .big smile.. Εμένα θα μου δώσετε μια κάμερα, δεν χρειάζεται να τουφεκάω, 3 μύρια κλικ θα κάνει το βίντεο σε λίγο καιρό στο youtube :D

Aν υπαρχει γρηγορη κινηση γεμισματος δικανου, θα με ενδιεφερε. .sarcastic.

Θελω να αφηγητη στο βιντεο, οχι απλα μπαμ μπουμ

Περπατητό σήμερα σε Βοιωτία και κάτι έχει αρχίσει να κινείται. Αρκετές ευστοχίες αλλά, τραυματισμένα πουλιά που ποδάρωναν και άλλα που δεν κατάφερα να βρω. Δεν τα πήγα καλά σήμερα στο απόρτ. Συνήθως χάνω απο κανένα εως 1-2 αλλά σήμερα πήρα 2. Δε γράφω πόσα δε βρήκα γιατί έχω χαλαστεί. Να γεμίζει ο ουρανός πούπουλα να πέφτουν κάθετα και να μην τα βρίσκω !!! Τα αμπέλια γεμάτα πεσμένα φύλλα, τα χόρτα ψηλωμένα, κάποιες μέρες δε σε θέλει.

Φτάνοντας στο αμάξι ετοιμάζομαι να αδειάσω το όπλο και με αιφνιδιάζει ένα ορτύκι. Εχει πάρει την ευθεία, σημαδεύω.....ασφάλεια. Μέχρι να τη βγάλω έχει κάνει στροφή αριστερά και έχει ξεμακρύνει οπότε η ντουφεκιά πήγε στο βρόντο. Πάνω που λέω κρίμα το χάσαμε σηκώνεται και δεύτερο απο το ίδιο σημείο δίπλα μου. Ετοιμος αυτή τη φορά σημαδεύω στα πέντε μέτρα και θυμάμαι τα λόγια σας "αστο να στρώσει", ε το αφήνω και εγώ να στρώσει και του ρίχνω σε καμια 15αρια μέτρα, πάρτο κάτω. Το έψαχνα κανα δεκάλεπτο το βρήκα.

Θα ξαναδοκιμάσω μέσα στη βδομάδα γιατι το καινούργιο αμάξι θέλει στρώσιμο.

Βάρεσα και μια τσίχλα που καθαρίζοντας την είδα στο λαιμό της έναν τεράστιο όγκο. Κατάλαβα περι τίνος πρόκειται οπότε πιέζοντας την λίγο προς τα πάνω....

Της έκατσε στο λαιμό. Εχει τύχει σε κανέναν σας;

Το παίζω στανταράκι άσσο και ας έρθει διπλό :p

.xm. ... φοβήθηκα τώρα ... :confused: μπρρρρρ .sarcastic. There are no limits .... .banana.

Το γοργόν και χάρη έχει ;). Τι λες για Παρασκευή;

.well done.

:D ... δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μετά από αυτά που θα δεις, πολύ φοβάμαι ότι θα ψάχνεις πωλητήρια βραδιάτικα ... .very funny.

Είσαι μια σουπιά εσύ ... .kkk. Άσε τον Χουντάλα ε; Τον γλυκοσκανδαλιάζω τόσο καιρό, κάνε μας την χάρη ... .goodboy. .sarcastic.

Εγώ φταίω που με μια κούτα βγάζω την χρονιά ...; :cool:

παρασκευη δουλευω μεσημερι....κατσε να παω αυρι οτωρα που ηρθε το πηγαδι να δω ανα θα εχει κιολας..xm.

Ναι ρε γιατί έτυχες στην περίπτωση που είχα αυτές τις σαβούρες, τα μαλινόταπα, πάνω μου και πήγαινε η τριάρα γόνατο μπας και τελειώσουν.
Κ ηθελα να σου δωσω 2 κουτια ρε φιλε τετοια που εχω να μου φερεις 40 τσιχλες.sarcastic.

Ένα πολύ όμορφο απογευματινό σήμερα για μένα. :):)

Άκουγα τουφεκιές τα άλλα απογεύματα σε ένα σημείο του βουνού και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Παίρνω το αμάξι και αρχίζω το ψάξιμο από 1 το μεσημέρι. Βρίσκω ένα χωματόδρομο που από την αρχή έβλεπα κάτω πολλούς κάλυκες. Δυστυχώς είχε μεγάλη κατηφόρα και αρκετές λακκούβες και πέτρες οπότε το αμάξι μου δεν πήγαινε. Γυρίζω σφαίρα σπίτι το αφήνω και παίρνω τον αγρότη. Ξανά σφαίρα πίσω στο ίδιο σημείο. Όσο έμπαινες πιο μέσα τόσο πιο δύσκολος ο δρόμος και τόσοι περισσότεροι οι κάλυκες. Λέω εδώ είμαστε. Να μην τα πολυλογώ, τελικός απολογισμός μέρας, 7 στο χέρι και δυστυχώς 5 χαμένα. Βέβαια απ ότι κατάλαβα μαζεύει αρκετό κόσμο εκεί μιας και σε απόσταση 500 μέτρων είχε περίπου 15 όπλα. Βρήκα την χαρά μου σήμερα.

Status
Not open for further replies.
Back