Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ιδια παλι παρεα στην Φθιωτιδα αυτη τη φορα ,μια κυριαρίνα το πρωι μου έφτιαξε την διάθεση,επειτα παγάνα αρκετή ώρα μαζέψαμε καποιες τσιχλες και στο τέλος η ανταμοιβή μια φάσα στο τελείωμα του κυνηγιου μου εδιωξε την κουραση. και μια φωτογραφια απο το τερεν.

Λοιπον!ο σημερινος απολογισμος ηταν 31 πουλακια 2 ατομα!απο της 7:15 μεχρι τις 12:30 περπατημα.euromix στην αρχη και οταν ανεβηκε λιγο ο ηλιος πιο ψηλα εκανα και την πρωτη δοκιμη του lambro tordo 30gr που μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις ειδικα στις μακρινες τουφεκιες.θα τα προτιμησω ξανα σιγουρα

εισαι ετοιμος για το αυριανο 20αρι σφιξιμο???? .ha ha ha..ha ha ha.

εμενα δε μου μεινε οπλο για οπλο...πηγαν ολα στο γιωργο για μετατροπες..

Άκη για λίγο έπεσα έξω. .hit.
Πήρα 14 στο χέρι αλλά δεν είχα υπολογίσει έναν παράγοντα που έμελε να με κρατήσει μακριά από τον στόχο των 20 .sarcastic., μπορεί και παραπάνω. Είχα την φαεινή ιδέα να γεμίσω την ζώνη με ένα κουτί φυσίγγια τα οποία είχα πάρει πριν από κάνα 4άρι χρόνια, τα οποία προορίζονταν να βληθούν με το Baikal, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ και σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγουν. Ενώ λοιπόν η μέρα ξεκίνησε ... "φωτιά" ...με τα γνωστά για την προτίμηση μου Euromix, κάποια στιγμή ήρθε η ώρα για αυτά τα παλιοφύσιγγα τα οποία είχα πληρώσει περίπου 10€ το κουτί, ο λόγος για τα NSI FIBRE 28gr n.8, με τα οποία δεν πήρα ούτε ένα πουλί ....fff. .what. .xm.
Ρε να κάνουμε παγάνα και να έρχονται οι τσίχλες στα 20-30 μέτρα και αυτά λες και δεν είχαν σκάγια, μόνο χαρτοπόλεμο έβγαζαν. .kkk. Ούτε για καρακάξες δεν ήταν ... .kkk. Τα Euromix 8-9 και 9-10 για άλλη μια φορά εκπληκτικά, από τους 2 έως τους 15 βαθμούς. Αφού επηρεασμένος και γω από κάποια λεγόμενα για υγρασία κτλ είπα το πρωί να βάλω το 3* έτσι για αλλαγή, το οποίο και μετά την 3ή τσίχλα έβγαλα γιατί τις έκανε ρετάλι αφήνοντας πίσω τους ένα ντουμάνι πούπουλα. .llk. Καλύτερα τα εν λόγω να τα είχα πετάξει σε κάνα ρέμα. Είχα στο αυτοκίνητο 200 euromix και γω έριχνα τα πασχαλιάτικα .llk.

Έχω χάσει επεισόδια, ήρθες Αθήνα; :)

Λοιπον!ο σημερινος απολογισμος ηταν 31 πουλακια 2 ατομα!απο της 7:15 μεχρι τις 12:30 περπατημα.euromix στην αρχη και οταν ανεβηκε λιγο ο ηλιος πιο ψηλα εκανα και την πρωτη δοκιμη του lambro tordo 30gr που μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις ειδικα στις μακρινες τουφεκιες.θα τα προτιμησω ξανα σιγουρα
μπράβο ρε Κωστάκη :)
εννοείται ότι πήγες στο μέρος το καλό....εκεί με τις παχιές τις τσίχλες .sarcastic.

Αλεπουδιάρης,Λονδρέζα και αλεπού βγήκαν σήμερα σεριάνι στης Βοιωτίας τα μέρη.Πουλάκια κατα τόπους υπήρχαν για όσους περπατήσανε.
Το πρωί η θερμοκρασία επαιζε μεταξύ 0 και 1 .Αργότερα έφτασε τους 16.
Και μια φωτο απο τα κινητό με τα πιστόλια.
20151206_121424.jpg

Και στα τρία πιστόλια υπάρχουν οι βίδες. Το δικό σου που το έβαλες; .yel.

Status
Not open for further replies.
Back