Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Δεν εχω ανταγωνιστες....μονο τον εαυτο μου εχω....το πει αρκετες φορες.....οποτε δεν φοβαμαι κανεναν...
Τον μονο που φοβαμαι....ειναι ο θεος φιλε!!!! :)
Και καλά κάνεις φίλε μου.

Κοίτα τι οφθαλμόλουτρο σας έχω ...

Attachments

• Screenshot_2020-12-10-17-07-58-312_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_2020-12-10-17-07-58-312_com.viber.voip.jpg
    134,7 KB · Προβολές: 112
Ο παππούς μόνο sipe γέμιζε.
Πέθανε το 1970.
Το δραμάκι δικό του, και το sipe χτυπημένο στην λαβή.
Ο πατέρας μου το βρήκε μέσα σε ένα κουτί μπαρούτι που το είχε κρατήσει από τότε.
Με αυτό γέμιζε τον όλμο των 97 πόντων ...

Και καλά κάνεις φίλε μου.

Κοίτα τι οφθαλμόλουτρο σας έχω ...

Το ιδιο εχω Βασιλη μου ....λιγο ποιο ταλαιπωρημενο....ηταν του πατερα μου !!!!
Το δουλευω συνεχεια.....τα καλα φυσεκια τα κλεινω παντα στο χερι ενα - ενα φιλε!!!! :)

Αυτή η υποτυπώδης φούστα που υπάρχει στους bior-pallettoni σχίζεται με αποτέλεσμα να περνάνε αέρια μπροστά.
Στην πραγματικότητα, αυτό που φταίει είναι το κανάλι που υπάρχει εσωτερικά και που αδυνατίζει τόσο το πλαστικό που δεν αντέχει την πίεση των αερίων.
Το ίδιο συμβαίνει (και για τους ίδιους λόγους) με τους coppetta-bior.
Το μόνο του είδους τους που έχω δει χωρίς κανάλι είναι της Ballistic Products αν και εκείνο έχει άλλα προβλήματα στη χρήση του.

Αυτή η υποτυπώδης φούστα που υπάρχει στους bior-pallettoni σχίζεται με αποτέλεσμα να περνάνε αέρια μπροστά.
Στην πραγματικότητα, αυτό που φταίει είναι το κανάλι που υπάρχει εσωτερικά και που αδυνατίζει τόσο το πλαστικό που δεν αντέχει την πίεση των αερίων.
Το ίδιο συμβαίνει (και για τους ίδιους λόγους) με τους coppetta-bior.
Το μόνο του είδους τους που έχω δει χωρίς κανάλι είναι της Ballistic Products αν και εκείνο έχει άλλα προβλήματα στη χρήση του.

Ναι εχεις δικιο....αυτο γινεται στα ''φορτωμενα'' σεταπ....δεν το εχω δει...ή δεν το εχω προσεξει σε
τσιχλοφυσιγγια.
Στα φορτωμενα σεταπ κατω απο τους bior βαζω φουστα απο Ηλιοπουλο....που κανουν πολυ καλη
εμφραξη.....το χαρτακι δεν το ''συμπαθω''.
Και στα μονοβολα οταν αλλαζω το βυσμα τους....το ιδιο κανω. Φουστα απο ηλιοπουλο ελευθερη . bior
κολλημενο με θερμικη σιλικονη στο κατω μερος του βληματος.....

Ο Ηλιοπουλος μια που το φερε η κουβέντα, καταργηθηκε τελικά; Θα βρισκεται μονο στα alfa game οπως ακούστηκε;

Ηλιοπουλος τελος

Παιδες...των φρονιμων τα παιδια , πριν πεινασουν μαγειρευουν.... ;) :)

Νομιζω οτι ειναι καπως δυσχρηστα τα disperser αυτα. Ειναι αργα στο ζυγισμα αν θες να γεμιζεις πολλα φυσιγγια, οποτε κανεις δουλεια και με μια απλη ζυγαρια. Σε αυτο το χρηματικο ποσο, καλυτερα να ψαχτεις με μια ζυγαρια καλης ποιοτητας, και να σου μεινουν και πολλα ρεστα

Νομιζω οτι ειναι καπως δυσχρηστα τα disperser αυτα. Ειναι αργα στο ζυγισμα αν θες να γεμιζεις πολλα φυσιγγια, οποτε κανεις δουλεια και με μια απλη ζυγαρια. Σε αυτο το χρηματικο ποσο, καλυτερα να ψαχτεις με μια ζυγαρια καλης ποιοτητας, και να σου μεινουν και πολλα ρεστα
εχω τη RCBS γεμιζει γρηγορα και με ακριβεια απο της απλες ζυγαριες ειναι εργαλειο ειδικα στης διβασικες μπαρουτες εχει απολυτη ακριβεια

εχω τη RCBS γεμιζει γρηγορα και με ακριβεια απο της απλες ζυγαριες ειναι εργαλειο ειδικα στης διβασικες μπαρουτες εχει απολυτη ακριβεια
Μα τι αυτό την αναζητώ επειδή γεμιζωε διβασικες και είναι ταλαιπωρίαε την απλή ζυγαριά κολλάνε παντου

Back