Mafia Calabria
Moderator
Πραγματι ωραια βιντεακια .Φαίνεται πολύ καλή. Με 30 δολλάρια είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ο τύπος παρεπιπτόντος έχει ωραία βίντεο στο κανάλι του...
Πραγματι ωραια βιντεακια .Φαίνεται πολύ καλή. Με 30 δολλάρια είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ο τύπος παρεπιπτόντος έχει ωραία βίντεο στο κανάλι του...
Άλλαξες τα δισκάκια αντίστροφα και πάλιν δεν μηδενίζει ?Μου χαρίσανε το σετ που βλέπετε. Το θέμα είναι ότι όταν έρχεται σε ακινησία δεν ισορροπεί στο μηδέν. Παρόλο που έχω την ηλεκτρονική, θα ήθελα να την χρησιμοποιώ. Από βαρυδάκια είναι πλήρης. Ξέρει κάποιος πως μπορεί να "έρθει" ώστε να ζυγίζει;
Αποκαψουλωτής και καψουλωτής είναι κι αυτό.Μαζί με τον ζυγό μου χαρίστηκαν και τα παρακάτω. Το πρώτο σύστημα (καψουλωτής, αποκαψουλωτής και στροφείο για ρέλιασμα) το καταλαβαίνω. Το εργαλείο στη 2η φωτογραφία τι είναι και πως δουλεύει;
Πληροφοριακά λέω, βλέπω ότι η τροχαλία έχει αυλάκι για ιμάντα να συνδεθεί με μοτερ, ή απλά έτσι είναι το σχέδιο;Η ρελιάστρα είναι σοβαρό εργαλείο,αλλά το στροφείο της για χάρτινα,αλλάζει έυκολα με άλλο για πλαστικό κάλυκα..
Ανεξάρτητα δουλεύει, δεν έχει σχέση με το άλλο. Το πώς ξεκαψουλώνει το καταλαβαίνεις νομίζω.Στέλιο δουλεύει ανεξάρτητα ή προσαρμόζεται στο μεγάλο;
Σίγουρα για ιμάντα είναι ο τροχός με το αυλάκι. Αλλά αμφιβάλλω αν το κινούσαν με ηλεκτρικό μοτέρ, στην εποχή του. Πιστεύω ότι το δούλευαν με ποδοκίνητο σύστημα σε τραπεζάκι, όπως και οι παλαιές ραπτομηχανές, αν τις έχεις υπόψιν σου ...Πληροφοριακά λέω, βλέπω ότι η τροχαλία έχει αυλάκι για ιμάντα να συνδεθεί με μοτερ, ή απλά έτσι είναι το σχέδιο;
Μάλλον όπως ακριβώς τα λες είναι φίλε Στέλιο.Σίγουρα για ιμάντα είναι ο τροχός με το αυλάκι. Αλλά αμφιβάλλω αν το κινούσαν με ηλεκτρικό μοτέρ, στην εποχή του. Πιστεύω ότι το δούλευαν με ποδοκίνητο σύστημα σε τραπεζάκι, όπως και οι παλαιές ραπτομηχανές, αν τις έχεις υπόψιν σου ...
![]()
Αν δεν τόκανες ήδη ζύγισε στην ηλεκτρονική ακριβείας τα βαρίδια της ρετρό για επιβεβαίωση βάρους .Μαζί με τον ζυγό μου χαρίστηκαν και τα παρακάτω. Το πρώτο σύστημα (καψουλωτής, αποκαψουλωτής και στροφείο για ρέλιασμα) το καταλαβαίνω. Το εργαλείο στη 2η φωτογραφία τι είναι και πως δουλεύει;
Σίγουρα για ιμάντα είναι ο τροχός με το αυλάκι. Αλλά αμφιβάλλω αν το κινούσαν με ηλεκτρικό μοτέρ, στην εποχή του. Πιστεύω ότι το δούλευαν με ποδοκίνητο σύστημα σε τραπεζάκι, όπως και οι παλαιές ραπτομηχανές, αν τις έχεις υπόψιν σου ...
![]()
Οι τροχαλίες στους κάδους- τύμπανα των πλυντηρίων είναι μεγάλες γι αυτό αντέχουν και δουλεύουν χρόνια.Της είχα βάλει ένα μοτέρ πλυντηρίου στις 500 στροφές,μέχρι που το έκαψα απο το πολύ τέντομα του άξονα υποθέτω..