Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Οι τροχαλίες στους κάδους- τύμπανα των πλυντηρίων είναι μεγάλες γι αυτό αντέχουν και δουλεύουν χρόνια.
Τα μοτέρ των πλυντηρίων, (τα παλιά) σκέτα χωρίς ιμάντα δεν έχουν δύναμη σε 1:1.Με την μεγάλη τροχαλία την αποκτούν.
Αλλιώς ζορίζονται ,ανεβάζουν amper και σιγά σιγά πάνε για το ρέμα.....
Έτσι είχα προσαρμόση το μοτέρ
Ενδιάμεσα στη ρελιάστρα και στο μοτέρ έβαζα σφήνες για να τεντόση το απλό λουρί ραπτομηχανής,ώστε να έχει δύναμη το στρωφείο για να δουλέψει,με καταστροφικά αποτελέσματα για το μοτέρ...

Last edited:
Φίλε Μιχάλη είναι απειροελάχιστη η διαφορά. Έχω την εντύπωση ότι περισσότερο θα κάνω ζημιά παρά να την φτιάξω. Ίσα που διακρίνεται.
Ναι....το ειδα αργα ρε φιλε το μηνυμα σου οτι την εφερες στα ισια της.....
Παντως αυτο ειναι το κολπο για να κεντραρει

Κατι τετοια βιντεο βλεπουν ορισμενα παιδια που δεν γνωριζουν απο ιδιογομωση....και ''ανατιναζονται''....
σκεψτειτε να εβαζε και overpowder αντι για χαρτακι........ περαστικα μας....:(

Κατι τετοια βιντεο βλεπουν ορισμενα παιδια που δεν γνωριζουν απο ιδιογομωση....και ''ανατιναζονται''....
σκεψτειτε να εβαζε και overpowder αντι για χαρτακι........ περαστικα μας....:(
εγω απλα εδειξα μια ακομα (που προσωπικα δεν την βρηκα ευχρηστη) ιδιαιτερη μηχανη....τιποτα αλλο....

εγω απλα εδειξα μια ακομα (που προσωπικα δεν την βρηκα ευχρηστη) ιδιαιτερη μηχανη....τιποτα αλλο....

Για αυτον που γυρισε το βιντεο εγραψα οτι εγραψα....και οχι για σενα. Εσυ καλα εκανες και το
εβαλες....εδωσες ευκαιρια να το σχολιασουμε ....ωστε να μαθουν οι καινουργιοι ιδιογομωτες
οτι ο τυπος στο βιντεο κανει μαλακιες. ;)

@ΝίκοςΠ
"Έχωσα" τον πατέρα μου να βρει τα εργαλεία που χρησιμοποιούσα πριν 35 χρόνια.
Τώρα μπορείτε να με φοβάστε :) :) :)

Δεν εχω ανταγωνιστες....μονο τον εαυτο μου εχω....το πει αρκετες φορες.....οποτε δεν φοβαμαι κανεναν...
Τον μονο που φοβαμαι....ειναι ο θεος φιλε!!!! :)

Το χαρτάκι ανάμεσα στην πυρίτιδα και στον συγκεντροτιρες για ποιο λόγο το βάζουνε...
Βοηθάει στο να μη καταστραφεί ο συγκεντρωτήρας και περάσουν αέρια μπροστά, τουλάχιστον στους συγκεντρωτήρες που η διαμόρφωση της φούστας επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Βοηθάει στο να μη καταστραφεί ο συγκεντρωτήρας και περάσουν αέρια μπροστά, τουλάχιστον στους συγκεντρωτήρες που η διαμόρφωση της φούστας επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Ειλικρινα αυτο δεν το ξερω....εννοω χαρτακι επανω στην πυριτιδα και απο πανω τον συγκεντρωτηρα.
Ξερω το χαρτακι τροποποιημενο αναμεσα στην πυριτιδα ωστε να δημιουργησεις διπλο θαλαμο καυσης.
Επισεις δεν γνωριζω ποια βυσματα και φουστες επιτρεπουν χαρτακι απο κατω...μηπως εννοεις τους
bior που δεν εχουν φουστα ??

"μηπως εννοεις τους
bior που δεν εχουν φουστα ??"

Ακριβώς. Kαι κάποιους άλλους τύπου obturator.

Ευχαριστω για απαντηση....ΑΡΑ ....μιλαμε για βυσματωση χωρις φουστα....χαρτακι και φουστα δεν εχει
νοημα.....η φουστα κατα την πυροδοτηση εκτονονεται και δεν επιτρεπει την διαφυγη αεριων.
Αυτο για την φουστα δεν το εργαψα για σενα....εσυ σιγουρα το γνωριζεις.

Back