Θα στραβωσεις ελαχηστα την βελονα μεχρι να δειχνει ακρηβως...Εκεί "ηρέμησε". Λογικά φαίνεται εντάξει. Έχει μια απειροελάχιστη απόκλιση που δεν ξέρω αν έχει τοση μέγαλη σημασία.
Θα στραβωσεις ελαχηστα την βελονα μεχρι να δειχνει ακρηβως...Εκεί "ηρέμησε". Λογικά φαίνεται εντάξει. Έχει μια απειροελάχιστη απόκλιση που δεν ξέρω αν έχει τοση μέγαλη σημασία.
Έτσι είχα προσαρμόση το μοτέρΟι τροχαλίες στους κάδους- τύμπανα των πλυντηρίων είναι μεγάλες γι αυτό αντέχουν και δουλεύουν χρόνια.
Τα μοτέρ των πλυντηρίων, (τα παλιά) σκέτα χωρίς ιμάντα δεν έχουν δύναμη σε 1:1.Με την μεγάλη τροχαλία την αποκτούν.
Αλλιώς ζορίζονται ,ανεβάζουν amper και σιγά σιγά πάνε για το ρέμα.....
Φίλε Μιχάλη είναι απειροελάχιστη η διαφορά. Έχω την εντύπωση ότι περισσότερο θα κάνω ζημιά παρά να την φτιάξω. Ίσα που διακρίνεται.Θα στραβωσεις ελαχηστα την βελονα μεχρι να δειχνει ακρηβως...
Ναι....το ειδα αργα ρε φιλε το μηνυμα σου οτι την εφερες στα ισια της.....Φίλε Μιχάλη είναι απειροελάχιστη η διαφορά. Έχω την εντύπωση ότι περισσότερο θα κάνω ζημιά παρά να την φτιάξω. Ίσα που διακρίνεται.
Να 'σαι καλά Μιχάλη.Ναι....το ειδα αργα ρε φιλε το μηνυμα σου οτι την εφερες στα ισια της.....
Παντως αυτο ειναι το κολπο για να κεντραρει
Το χαρτάκι ανάμεσα στην πυρίτιδα και στον συγκεντροτιρες για ποιο λόγο το βάζουνε...
εγω απλα εδειξα μια ακομα (που προσωπικα δεν την βρηκα ευχρηστη) ιδιαιτερη μηχανη....τιποτα αλλο....Κατι τετοια βιντεο βλεπουν ορισμενα παιδια που δεν γνωριζουν απο ιδιογομωση....και ''ανατιναζονται''....
σκεψτειτε να εβαζε και overpowder αντι για χαρτακι........ περαστικα μας....![]()
εγω απλα εδειξα μια ακομα (που προσωπικα δεν την βρηκα ευχρηστη) ιδιαιτερη μηχανη....τιποτα αλλο....
@ΝίκοςΠ
"Έχωσα" τον πατέρα μου να βρει τα εργαλεία που χρησιμοποιούσα πριν 35 χρόνια.
Τώρα μπορείτε να με φοβάστε![]()
![]()
![]()
Βοηθάει στο να μη καταστραφεί ο συγκεντρωτήρας και περάσουν αέρια μπροστά, τουλάχιστον στους συγκεντρωτήρες που η διαμόρφωση της φούστας επιτρέπει κάτι τέτοιο.Το χαρτάκι ανάμεσα στην πυρίτιδα και στον συγκεντροτιρες για ποιο λόγο το βάζουνε...
Βοηθάει στο να μη καταστραφεί ο συγκεντρωτήρας και περάσουν αέρια μπροστά, τουλάχιστον στους συγκεντρωτήρες που η διαμόρφωση της φούστας επιτρέπει κάτι τέτοιο.
"μηπως εννοεις τους
bior που δεν εχουν φουστα ??"
Ακριβώς. Kαι κάποιους άλλους τύπου obturator.