Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
12/65,4- CX2000-1,55X33 - Nτιανα 16χιλ. πανω στη πυριτιδα+κουβετ+25γραμ.σκαγια Ν9 +αναποδα τον αποκεντρωτηρα
+8γραμ. πανω απο τον αποκεντρωτηρα+τζαμακι ρελι - 65,4 - 60.
Για κοντινες τουφεκιες!!!
Αναποδα εννοες των αποκεντρωτηρα τα πτεριγεια πρως την dianna

Αναποδα εννοες των αποκεντρωτηρα τα πτεριγεια πρως την dianna
ΝΑΙ......Αλλιως δεν μπορεις να βαλεις τα 8γραμ. σκαγια απο πανω + το τζαμακι και ρελιαζεις στα 65,4 -60.
ΥΓ. ΘΕΜΑ -Παρουσιαση φυσιγγιων -Σελιδα 64. Εχει φωτο...εκει θα δεις το στησιμο του φυσιγγιου.

Εαν στηθεί το ιδιο Σέταπ γεια 2 και 3 φισιγκι με μαλινη ταπα βλητικα είναι καλύτερα απο μια μεσοταπα

Τι εννοεις καλυτερα βλητικα αποτελεσματα......δεν υπαρχουν '' χειροτερα '' και ''καλυτερα''.....το θεμα ειναι
τι τουφεκια θελεις εσυ....εννοω για ποσα μετρα.....καθε στησιμο και καθε ταπα δινει διαφορετικη τουφεκια.
Αλλη τουφεκια δινει η γνησια μαλλινη....αλλη η ντιανα .....αλλη η μισοταπα....αλλη ο αναποδος αποκεντρωτηρας...και
αλλη ο ελικοειδης διασπορεας του Θωδη. Αναλογα την δοσολογια και το στησιμο.....κανεις δεκαδες συνδιασμους!!!!
Και με ολα τα στησιματα ''παιζεις'' και με τα τσοκ...... Ειναι απιστευτα πολλες οι εναλλακτικες τουφεκιες που εχεις
και να μπορεις να διαλεξεις.....αυτο ειναι ενα απο τα πλεονεκτηματα της ιδιογομωσης!!! ;) :)

Εαν στηθεί το ιδιο Σέταπ γεια 2 και 3 φισιγκι με μαλινη ταπα βλητικα είναι καλύτερα απο μια μεσοταπα
Αναλογα τι γουσταρι το οπλο σου στο δικο μου η μαλλινη ταπα βγαζει (diana-κετσες) παντα πιο σφιχτη τουφεκια ακομα κ απο συγκεντρωτηρα , μονο με δοκιμες θα βγαλεις ακρη

Της τσίχλας η φαγούρα ...
Παρότι την Κυριακή έχουμε έναρξη χειμερινής κυνηγετικής περιόδου (λαγός -πέρδικα κλπ)
συνεχίζω με δοκιμές με τσιχλοφύσιγγα με ΑS .
Βελτιώνοντας και το 25 γρ πιστεύω ότι τελείωσα με την ΑS
12/68.4 688 1.35 X 25 N.9 Z2M 24 57.80 6* άγγιξε το τέλειο σχεδόν η ντουφεκιά σε κατανομή καί απαιτούμενη
διάτρηση .

K.Νίκοοοοο όλα καλά με το κούνημα ;
Χαίρομαι ειλικρινά που σε βλέπω ξανά με το πράσινο λαμπάκι αναμμένο .

Ακομα στο ''περα δωθε'' ειματε Λαμπη μου....αλλα ζωντανος και ψυχραιμος....Γεμιζω κατι 12βολα με ΤΕΚΝΑ
να δοκιμασουμε με εναν φιλο!!! :)
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε!!!.love.

Ευχαριστώ νικο ποιο θεωρεις ποιο εφθηβολο μονοβολο goualandi

Τα ποιο ευθυβολα που εχω ριξει ειναι κατι βληματα που χαρησε ενας καλος φιλος , δικης του κατασκευης
τυπου ΒRENNEKE 32 γραμμαρια.....Ηταν αλλο πραγμα....οπου σημαδευα στα 70 μετρα που τα δοκιμασα
αποκλιση ΜΗΔΕΝ !!!!! Οπου το εστελνα πηγαινε....φοβερο βλημα...
Τωρα και τα gualandi και τα deer που ριχνω δεν τα βρισκω ''ασχημα''.....με εξαιρεση το gualandi που
θελει μεγαλη προσοχη στο κλεισιμο του.... Προτιμω ομως τα deer για δυο λογους.....ευκολοτερο
κλεισιμο....και μικροτερο βαθος ρελιου.....με οτι αυτο συνεπαγεται !!!!! :) ;)

Τα ποιο ευθυβολα που εχω ριξει ειναι κατι βληματα που χαρησε ενας καλος φιλος , δικης του κατασκευης
τυπου ΒRENNEKE 32 γραμμαρια.....Ηταν αλλο πραγμα....οπου σημαδευα στα 70 μετρα που τα δοκιμασα
αποκλιση ΜΗΔΕΝ !!!!! Οπου το εστελνα πηγαινε....φοβερο βλημα...
Τωρα και τα gualandi και τα deer που ριχνω δεν τα βρισκω ''ασχημα''.....με εξαιρεση το gualandi που
θελει μεγαλη προσοχη στο κλεισιμο του.... Προτιμω ομως τα deer για δυο λογους.....ευκολοτερο
κλεισιμο....και μικροτερο βαθος ρελιου.....με οτι αυτο συνεπαγεται !!!!! :) ;)
Τα. Deer νικο πως τα ειδης

Στο ποσο ρελιαζεις νικο με την mg2 το κλενεις

Βλεπω στις σημιωσεις μου.....ακοπος καλυκας 69χιλιοστα-CHED- T5 - CX2000 - 2,40- DEER 32 - 69 - 64.
Το ιδιο με 688 και αυτο πολυ καλο....αν και τα εριξα με 23+βαθμους...
Δοκιμασα και στο 2,50 με 688.....αυτο εβγαλε ''δοντια''....ειχε εντονο κλωτσο...ισως λογω ζεστης.....ολα
ρελιασμενα στα 64 χιλιοστα....βαθος ρελιου 2χιλιοστα και παχος παλι 2 χιλιοστα...
Στα 70 μετρα αμελητεα αποκλιση....ισως και απο λαθος δικης μου σκοπευσης. ;) :)
ΥΓ. Ευχομαι να σε βοηθησα φιλε!!!!:)
ΥΓ,2 Για διατρηση μην ''ψαχνεις''......σπαει κοκκαλα!!! ;)

Status
Not open for further replies.
Back