Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βλεπω στις σημιωσεις μου.....ακοπος καλυκας 69χιλιοστα-CHED- T5 - CX2000 - 2,40- DEER 32 - 69 - 64.
Το ιδιο με 688 και αυτο πολυ καλο....αν και τα εριξα με 23+βαθμους...
Δοκιμασα και στο 2,50 με 688.....αυτο εβγαλε ''δοντια''....ειχε εντονο κλωτσο...ισως λογω ζεστης.....ολα
ρελιασμενα στα 64 χιλιοστα....βαθος ρελιου 2χιλιοστα και παχος παλι 2 χιλιοστα...
Στα 70 μετρα αμελητεα αποκλιση....ισως και απο λαθος δικης μου σκοπευσης. ;) :)
ΥΓ. Ευχομαι να σε βοηθησα φιλε!!!!:)
ΥΓ,2 Για διατρηση μην ''ψαχνεις''......σπαει κοκκαλα!!! ;)
Θα το δωκιμασω έφχαριστω νικο

Βλεπω στις σημιωσεις μου.....ακοπος καλυκας 69χιλιοστα-CHED- T5 - CX2000 - 2,40- DEER 32 - 69 - 64.
Το ιδιο με 688 και αυτο πολυ καλο....αν και τα εριξα με 23+βαθμους...
Δοκιμασα και στο 2,50 με 688.....αυτο εβγαλε ''δοντια''....ειχε εντονο κλωτσο...ισως λογω ζεστης.....ολα
ρελιασμενα στα 64 χιλιοστα....βαθος ρελιου 2χιλιοστα και παχος παλι 2 χιλιοστα...
Στα 70 μετρα αμελητεα αποκλιση....ισως και απο λαθος δικης μου σκοπευσης. ;) :)
ΥΓ. Ευχομαι να σε βοηθησα φιλε!!!!:)
ΥΓ,2 Για διατρηση μην ''ψαχνεις''......σπαει κοκκαλα!!! ;)
Έφχαριστω νικο ειχες μετρεσαι ταχύτητα

Έφχαριστω νικο ειχες μετρεσαι ταχύτητα

Mην ''παιζεις'' με τον πονο μου.......δεν εχω ταχογραφο Γιαννη....ειναι στο ''προγραμμα'' η αγορα του.!!! :)
ΥΓ. Συμφωνα με τα συμπερασματα μου.....και κρινοντας απο τις αλλες μπαρουτες ΜΒ32 - 36 - ΤΕΚΝΑ....SIPE .
Δεν ειναι αργο .....με το πατημα της σκανδαλης τιναζεται ο στοχος φιλε !!!!;)

Δοκίμασα την περασμένη βδομάδα .... ς4 2000 1,46 χ 31 Νο 9 με OBTURATOR+ ντιάνα + φελλό + χαρτόνι 57,8 κλείσιμο με στροφείο και 7* μαχαίρι CNC EXPERTS! Από 640 σκάγια περίπου ,έβαλε στο χαρτόνι 75χ75 εκατ. 420 σκάγια 65% περίπου στα 27 μέτρα απόσταση! Μπάικαλ 3* 72 εκ μήκος 18,2 αυλός!! Κατά τις 10 με αρκετή ζέστη μου φάνηκε δυνατή με το δίκαννο ίσως γι αυτό και τα κενά στον παρακάτω πίνακα! Σήμερα δοκίμασα στο θήραμα με μειωμένη πυρίτιδα στο 1,42 νωρίς το πρωί,στις μαύρες και έπεσε αναίμακτη -ξερή η τσίχλα στα 20 μέτρα περίπου, με πιό γλυκιά τουφεκιά !!

Attachments

• IMG_20201022_132125.jpg
    IMG_20201022_132125.jpg
    281,8 KB · Προβολές: 47
Εγώ δν βλέπω κενά Σπύρο.
Μια χαρά τουφεκιά είναι φιλάρα!!!!
Να σαι καλά Κώστα, εγώ είδα τις μικρές συγκεντρώσεις και αυτά τα μικρά κενά ,αλλά και τον κλώτσο στο μάγουλο για 31 γραμ. γι αυτό το βελτίωσα!!

Δοκίμασα την περασμένη βδομάδα .... ς4 2000 1,46 χ 31 Νο 9 με OBTURATOR+ ντιάνα + φελλό + χαρτόνι 57,8 κλείσιμο με στροφείο και 7* μαχαίρι CNC EXPERTS! Από 640 σκάγια περίπου ,έβαλε στο χαρτόνι 75χ75 εκατ. 420 σκάγια 65% περίπου στα 27 μέτρα απόσταση! Μπάικαλ 3* 72 εκ μήκος 18,2 αυλός!! Κατά τις 10 με αρκετή ζέστη μου φάνηκε δυνατή με το δίκαννο ίσως γι αυτό και τα κενά στον παρακάτω πίνακα! Σήμερα δοκίμασα στο θήραμα με μειωμένη πυρίτιδα στο 1,42 νωρίς το πρωί,στις μαύρες και έπεσε αναίμακτη -ξερή η τσίχλα στα 20 μέτρα περίπου, με πιό γλυκιά τουφεκιά !!

Καλημερα Σπυρο!!!! Δεν ειναι ασχημη τουφεκια......ωστοσο εαν θελεις να την ''μαζεψεις'' κοψε απο ντιανα
και οτι κοψεις βαλτο σε φελλο.....πχ 1 χιλιοστο.....
Τωρα για τον ''κλωτσο'' ....παντα στις δοκιμες μας φαινεται μεγαλυτερος.....στο κυνηγι λογω ''εντασης''
δεν το παιρνουμε χαμπαρι φιλε!!! ;) :)
ΥΓ. Περιμενα να παρω αναδρομικα απο τον κουλη.....αγγουρια καλαβρεζικα πηρα......τον ταχογραφο
ομως θα τον παρω...:)

Νίκο, το ξέρεις ότι ο Κωνσταντίνος λέγεται Καλαβρέζος ;;; ...
Γι' αυτό γελάει !!!
.sarcastic.

Ναι τωρα που το λες....το θυμηθηκα.....αλλα ο Κωνσταντινος ειχει ουμπαλα.... αλλα ο αλλος δεν εχει
γιάυτο εγραψα αγγουρια!!! ;).big smile.

Τα ποιο ευθυβολα που εχω ριξει ειναι κατι βληματα που χαρησε ενας καλος φιλος , δικης του κατασκευης
τυπου ΒRENNEKE 32 γραμμαρια.....Ηταν αλλο πραγμα....οπου σημαδευα στα 70 μετρα που τα δοκιμασα
αποκλιση ΜΗΔΕΝ !!!!! Οπου το εστελνα πηγαινε....φοβερο βλημα...
Τωρα και τα gualandi και τα deer που ριχνω δεν τα βρισκω ''ασχημα''.....με εξαιρεση το gualandi που
θελει μεγαλη προσοχη στο κλεισιμο του.... Προτιμω ομως τα deer για δυο λογους.....ευκολοτερο
κλεισιμο....και μικροτερο βαθος ρελιου.....με οτι αυτο συνεπαγεται !!!!! :) ;)
Τα λυμαν τι σου λεν φιλως

Status
Not open for further replies.
Back