Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αμα στηθει σωστα η ΜΒ36,φτυνει και τα κουκουτσια!
Η ΜG2 εχει μεγαλυτερη γκαμα γομωσεων απλα.

Καποια στιγμη...και πολυ συντομα θα παρω ταχογραφο...και θα εχω δικη μου αποψη φιλε....
χωρις να αμφισβητω αυτο που λες....για την ωρα τουλαχιστον!!!!
ΥΓ. Φιλοι που την μετρησαν....την εβγαλαν ποιο γρηγορη....ενα ''τικ'' απ'οτι μου ειπαν...αλλα ποιο γρηγορη. ;)

Καποια στιγμη...και πολυ συντομα θα παρω ταχογραφο...και θα εχω δικη μου αποψη φιλε....
ΥΓ. Φιλοι που την μετρησαν....την εβγαλαν ποιο γρηγορη....ενα ''τικ'' απ'οτι μου ειπαν...αλλα ποιο γρηγορη. ;)
Το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη αλλα δεν με ξαφνιαζει καθολου.
Την φονικοτητα της ΜΒ36 πιστευω δεν την φτανει και με αποδειξεις.
Αν και με ετρωγε στην αρχη να την παρω....ΔΕΝ....Δοκιμες που ειδα
απο φιλους σε χαρτια και τζελ δεν με ευχαριστησαν.Στο τελος παλι
στην ΜΒ36 γυρισαν και αυτοι.

Το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη αλλα δεν με ξαφνιαζει καθολου.
Την φονικοτητα της ΜΒ36 πιστευω δεν την φτανει και με αποδειξεις.
Αν και με ετρωγε στην αρχη να την παρω....ΔΕΝ....Δοκιμες που ειδα
απο φιλους σε χαρτια και τζελ δεν με ευχαριστησαν.Στο τελος παλι
στην ΜΒ36 γυρισαν και αυτοι.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....εγω την θεωρω πολυ καλη πυριτιδα....και οπως πολυ σωστα εγραψες με
μεγαλυτερη γκαμα γομωσεων.
Τωρα για το θεμα ταχυτητας.....αν δεν δοκιμασω εγω ο ιδιος...δεν θα ξανα πω τιποτα.......πολυ απλα....
θα επανελθω ομως ......με το οποιο αποτελεσμα ταχυτητας. :)

Το πιο γρήγορη ανταποκρίνεται στην ταχύτητα του φυσιγγίου ή στην ταχύτητα καύσης της πυρίτιδας;

Νορμαλ φυσιγγι..δεν το λες οτι κανει και μεγαλη διασπορα..αλλα οτι αρεσει στον καθενα στις συνθηκες που κυνηγαει
Γνώμη σου μηλτο γεια παραπάνω διασπορα τι στυσιμο μου προτείνεις Ειχες κανενα δωκιμαζμενο

Last edited:
Το πιο γρήγορη ανταποκρίνεται στην ταχύτητα του φυσιγγίου ή στην ταχύτητα καύσης της πυρίτιδας;

Βασικα δεν με ενδιαφερει ποια καιγεται ποιο γρηγορα....το ζητουμενο ειναι τι ταχυτητες βγαζει σε
σχεση με την ΜΒ36.
Εαν εχεις καποια σεταπ μετρημενα...πολυ καλο θα ηταν να τα αναφερεις.....τεκμηριωμενα πραγματα...
αυτο ειναι το σωστο....παντα κατα την γνωμη μου.....απο θεωρια εχω χορτασει !!!!

12χ68.5 688
Μβ36
1.95χ36 Ζ2μ18. Εξάστερου στα 57.5 v1.5 425

OK. Bαλε και το CX2000 - 2,10X36+1,5- DR14-N5-8* 68,4 - 56,5 . Να δουμε τι θα δωσει ??

ΥΓ. Ολο μισες δουλειες κανεις κουζουλε!!!!
ΥΓ.2. Ο καταλογος της ΜΒ36 τα 36 γραμ. τα δινει 616- 1,85..... και οχι 688- 1,95 που το εχεις φορτωσει....εγω σου
δινω σεταπ συμφωνα με τον καταλογο.......βαλε λοιπον 1,85χ36....και μετα μιλαμε κουζουλε....μαζι μου μιλας
και οχι με τον μπακαλη της γειτονιας.... ;) :)
ΥΓ.3. Πολλα φιλια!!!!:)

Γνώμη σου μηλτο γεια παραπάνω διασπορα τι στυσιμο μου προτείνεις Ειχες κανενα δωκιμαζμενο
Γιαννη δοκιμες και παλι δοκιμες θα κανεις..ρελιαστο για μεγαλυτεργ διασπορα..απο εκει και περα το δικο μου δοκιμασμενο σε σενα μπορει να ειναι αχρηστο..στο χω ξαναπει αυτο αλωστε

Last edited:
MBx36 [Lot. 95/08] - 12/70-616 - 1.85x36gr/N.5 - B&P Z2M-18 - *

- 649 Bar - V1 387.2m/s - TC 3245 - INT 0.650
684 Bar - V1 390.5m/s - TC 2560 - INT 0.615- 734 Bar - V1 393.8m/s - TC 3143 - INT 0.668

Αυτες ειναι οι ταχυτητες της ΜΒ36 απο διάφορα κανονακια δοκιμων.....και δοσογιες συμφωνα με
τον καταλογο της GUALANDI.

Status
Not open for further replies.
Back