Νορμαλ φυσιγγι..δεν το λες οτι κανει και μεγαλη διασπορα..αλλα οτι αρεσει στον καθενα στις συνθηκες που κυνηγαειΣε 12χ67 η σ4 με 686 1.45χ33 με goualandi dispersante πολυ καλη
Νορμαλ φυσιγγι..δεν το λες οτι κανει και μεγαλη διασπορα..αλλα οτι αρεσει στον καθενα στις συνθηκες που κυνηγαειΣε 12χ67 η σ4 με 686 1.45χ33 με goualandi dispersante πολυ καλη
H ΜG2 πιο γρήγορη από την MB36;λιγο ποιο γρηγορη απο την ΜΒ36
H ΜG2 πιο γρήγορη από την MB36;
Αμα στηθει σωστα η ΜΒ36,φτυνει και τα κουκουτσια!
Η ΜG2 εχει μεγαλυτερη γκαμα γομωσεων απλα.
Το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη αλλα δεν με ξαφνιαζει καθολου.Καποια στιγμη...και πολυ συντομα θα παρω ταχογραφο...και θα εχω δικη μου αποψη φιλε....
χωρις να αμφισβητω αυτο που λες....για την ωρα τουλαχιστον!!!!
ΥΓ. Φιλοι που την μετρησαν....την εβγαλαν ποιο γρηγορη....ενα ''τικ'' απ'οτι μου ειπαν...αλλα ποιο γρηγορη.![]()
ΟχιH ΜG2 πιο γρήγορη από την MB36;
Το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη αλλα δεν με ξαφνιαζει καθολου.
Την φονικοτητα της ΜΒ36 πιστευω δεν την φτανει και με αποδειξεις.
Αν και με ετρωγε στην αρχη να την παρω....ΔΕΝ....Δοκιμες που ειδα
απο φιλους σε χαρτια και τζελ δεν με ευχαριστησαν.Στο τελος παλι
στην ΜΒ36 γυρισαν και αυτοι.
Το πιο γρήγορη ανταποκρίνεται στην ταχύτητα του φυσιγγίου ή στην ταχύτητα καύσης της πυρίτιδας;Καποια στιγμη...και πολυ συντομα θα παρω ταχογραφο...και θα εχω δικη μου αποψη φιλε....
χωρις να αμφισβητω αυτο που λες....για την ωρα τουλαχιστον!!!!
ΥΓ. Φιλοι που την μετρησαν....την εβγαλαν ποιο γρηγορη....ενα ''τικ'' απ'οτι μου ειπαν...αλλα ποιο γρηγορη.![]()
Γνώμη σου μηλτο γεια παραπάνω διασπορα τι στυσιμο μου προτείνεις Ειχες κανενα δωκιμαζμενοΝορμαλ φυσιγγι..δεν το λες οτι κανει και μεγαλη διασπορα..αλλα οτι αρεσει στον καθενα στις συνθηκες που κυνηγαει
Το πιο γρήγορη ανταποκρίνεται στην ταχύτητα του φυσιγγίου ή στην ταχύτητα καύσης της πυρίτιδας;
12χ68.5 688
Μβ36
1.95χ36 Ζ2μ18. Εξάστερου στα 57.5 v1.5 425
Μουτζαχεντιν μας δουλευεις?παραειναι νορμαλ αυτο για τα δικα σου δεδομενα12χ68.5 688
Μβ36
1.95χ36 Ζ2μ18. Εξάστερου στα 57.5 v1.5 425
Γιαννη δοκιμες και παλι δοκιμες θα κανεις..ρελιαστο για μεγαλυτεργ διασπορα..απο εκει και περα το δικο μου δοκιμασμενο σε σενα μπορει να ειναι αχρηστο..στο χω ξαναπει αυτο αλωστεΓνώμη σου μηλτο γεια παραπάνω διασπορα τι στυσιμο μου προτείνεις Ειχες κανενα δωκιμαζμενο
Ειχες κανενα σεταπ μηλτο με ρελιαστο και σ4Γιαννη δοκιμες και παλι δοκιμες θα κανεις..ρελιαστο παντα σε διασπορας