Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οριακό από θέμα ταχυτήτων; Μήπως γίνει πολύ αργό;

Ναι....και δοσολογιας. Τα 2.00 ''σπρωχνουν'' τα 32 γραμμαρια με ''αξιοπρεπεια''....εισαι κοντα στα
34 γραμμ. απ'οτι εγραψες. Πιστευω σε καλυκα 65,4 στα 60 θα δουλεψει Μαικ.....χωρις προβλημα.

Μιλτο σωστο ειναι και αυτο που λες.....ξερεις τι με ''προβληματιζει''....οτι ο φελλος θα του προσθέση
και αλλο χωρο καυσης....το μονοβολο ειναι 34 γραμ. σχεδον με το βυσμα....μηπως του βγει αργο ??
Ειναι οριακο στα 2,00 γραμ. με την ΜΒ32.....Μια σκεψη λεω.... Αν το εστηνε με ΜΒ36 θα μπορουσε
να ''παιξει''.....αλλιως.
Το ιδανικο θα ηταν με 36αρα πυριτιδα αν και η mb32 δεν αποκλειεται σ αυτο το στησιμο..ο φελλος οσο θαλακομαυσης και να δωσει ειναι ηδη περιορισμενος και επειδη παιζει στο οριο με την 32αρα θα του γλυκαινε λιγο την τουφεκια απο θεμα μπαρ..γι αυτο του προτεινα να παιξει με 70αρη και με gt που ταιριαζει..και με 32αρες στηνοντε αξιολογα μονοβολα αν και ουτε εγω το προτιμω ποτε εδω ιταλοι γεμιζουν το συγκεκριμενο με s4 ή sipe εχω δει σεταπ ακομα και με prima ( V την 28αρα)

Το ιδανικο θα ηταν με 36αρα πυριτιδα αν και η mb32 δεν αποκλειεται σ αυτο το στησιμο..ο φελλος οσο θαλακομαυσης και να δωσει ειναι ηδη περιορισμενος και επειδη παιζει στο οριο με την 32αρα θα του γλυκαινε λιγο την τουφεκια απο θεμα μπαρ..γι αυτο του προτεινα να παιξει με 70αρη και με gt που ταιριαζει..και με 32αρες στηνοντε αξιολογα μονοβολα αν και ουτε εγω το προτιμω ποτε εδω ιταλοι γεμιζουν το συγκεκριμενο με s4 ή sipe εχω δει σεταπ ακομα και με prima ( V την 28αρα)

Τα δεχομαι αυτα που λες....ο Μαικ ομως ειναι ''βαρυς''.....33,5 γραμμ. λεει Μιλτο....σκεψου το λιγο... τι
να κλεισει σε 70 καλυκα....και που να ρελιασει...στα 62 ή 63 ?? Δεν θα ειναι αργο το φυσεκι ?
Συζητηση κανουμε ετσι....μην το παρεις σαν αντιπαραθεση....

Πως προτείνεις Μίλτο με μια από τις πυρίτιδες που έγραψα γιατί σίγουρα θα βοηθήσουν ώστε να έχω ταχύτητες και να πέσουν και λίγο τα μπαρ?
Σε 70αρη καλυκα με τεκνα στο 2.20 με gt21 ειναι φωτια και ταχυτητες καλες και νορμαλ σαν σεταπ

Πως προτείνεις Μίλτο με μια από τις πυρίτιδες που έγραψα γιατί σίγουρα θα βοηθήσουν ώστε να έχω ταχύτητες και να πέσουν και λίγο τα μπαρ?
Tecna να χρησιμοποιήσεις με το συγκεκριμένο μόνοβολο με δοσολογία στο 2.25 και κυαθιο gt με προκομμενα πεταλα.

Τα δεχομαι αυτα που λες....ο Μαικ ομως ειναι ''βαρυς''.....33,5 γραμμ. λεει Μιλτο....σκεψου το λιγο... τι
να κλεισει σε 70 καλυκα....και που να ρελιασει...στα 62 ή 63 ?? Δεν θα ειναι αργο το φυσεκι ?
Συζητηση κανουμε ετσι....μην το παρεις σαν αντιπαραθεση....
το ξερω οτι ειναι βαρυ το μονοβολο του..δεν το γραφω στην τυχη 11 χρονια εχω γεμισει καραβιες μονοβολα και το ψαχνω πολυ..και γω οταν το πρωτοδιαβασα απο ιταλους απορισα αλλα γινεται και με βλητικα δεδομενα..θα ψαξω τα κιταπια να δω μηπως το χω αποθηκευμενο..τα μονοβολα δεν ακολουθουν τους κανονες των σκαγιων εχουν αλλο Θεο αυτα αλλες ακρινικες τριβες και γενικα αλλα χουγια

Tecna να χρησιμοποιήσεις με το συγκεκριμένο μόνοβολο με δοσολογία στο 2.25 και κυαθιο gt με προκομμενα πεταλα.
Με την τεκνα θα εχει τα καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση με τις αλλες..Κωστα να το αρχισει απο χαμηλοτερα και να ανεβαινει οσο του αρεσει γιατι δεν εχει ξαναγεμισει μονοβολα ο Μιχαλης

Από 69 να το πάω 60 εννοείς Μίλτο;
Ναι Μιχαλη..αν θες να το δεις και μονος σου γιατι τοσο πολυ κατω στηστο πρωτα σε διαφανο καλυκα να δεις ποσο συμπιεση εχεις στο 63 ποσο στο 61 και ποσο στο 60..το ιδιο με την τεκνα στηστο και με την Α0 στις ιδιες δοσολογιες με gt21 και ρελιασμενο στα 61

Το έστησα με τέκνα στο 2,20 gt21 από 69 στα 60. Στα 63 δεν είχε πατήσει ακόμα το ρέλι στο μονοβολο. Πριν ρελιασω είχα κενό χώρο 14,5 χιλ. Αφού το έκλεισα στα 60 ο gt είναι απατητος αλλά το φυσίγγι όταν το κουνάς δεν έχει κενά. Το υψος του ρελιου μετά το κλείσιμο είναι 5,5. IMG_20201018_001330.jpg

Το έστησα με τέκνα στο 2,20 gt21 από 69 στα 60. Στα 63 δεν είχε πατήσει ακόμα το ρέλι στο μονοβολο. Πριν ρελιασω είχα κενό χώρο 14,5 χιλ. Αφού το έκλεισα στα 60 ο gt είναι απατητος αλλά το φυσίγγι όταν το κουνάς δεν έχει κενά. Το υψος του ρελιου μετά το κλείσιμο είναι 5,5. View attachment 17462
Ακριβως αυτο πρεπει να γινεται Μιχαλη στο μονοβολο εξου και το χαμηλο ρελιασμα για να ρθει η στεφανη να πατησει το μονοβολο..δοκιμασε το ετσι και αν δεις οτι σου χει μεινει λιγη ακαυτη κατεβα λιγο ακομα στα 59.7 ή 59.5

Status
Not open for further replies.
Back