Ψυχραιμια.. οπλο/ και φυσηγγι που το κυνηγαει χρονια......στα παπια δεν κανουμε πυραματα ..Το ολο σκηνικό ναι,ειναι η ψυχραιμία του και αυτό φαίνεται έντονα.
Τρομερός ο τύπος... Ειδικά εκείνοι οι ψάλιδοι κόντρα στον αέρα αρρώστια... Πάντως δεν είναι καθόλου εύκολο το όλο σκηνικό πρέπει να ξέρεις πως θα δουλέψεις τα πουλιά με τις φίντες πως θα τα αφήσεις να έρθουν που θα σηκωθείς να τα ντουφεκίσεις και τι αέρα θα έχει...Είναι μεγάλη τέχνηΚαιρό είχα να φτιαχτω με βίντεο από shotkam... Killer ο τύπος...
Βοηθάει αλλά ο τυπος έχει χειρουργική ακρίβεια φίλε στην τουφεκια τουΑν είχαμε και εμείς την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε πλανούρια.....θα μπορούσαμε εύκολα να αναπτύξουμε την τέχνη. Μην μας πιάνει και δέος....ωραίος ο μάγκας αλλά το πλανούρι βοηθάει πολύ!!!
Μην μπερδεύεσαι...Όλο αυτό είναι μεγάλη εμπειρία και αντίληψη...Και έναν στόκο να βάλεις με 100 φίντες 10 μότζο και 5 κράχτες αν δεν έχει τα παραπάνω θα κάνει μια τρύπα στο νερό...Δεν είναι για όλους!Αν είχαμε και εμείς την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε πλανούρια.....θα μπορούσαμε εύκολα να αναπτύξουμε την τέχνη. Μην μας πιάνει και δέος....ωραίος ο μάγκας αλλά το πλανούρι βοηθάει πολύ!!!
Δεν αντιλέγω.....απλά μιλάω για έναν άνθρωπο νορμάλ....δε μιλάμε για στόκους ρε συ. Ο συγκεκριμένος φαντάσου πόσο έχει εξασκηθεί σ αυτό το κυνήγι. Ότι και να κάνεις γενικά θέλει μυαλό και αντίληψη έτσι και αλλιώς διαφορετικά δεν κάνεις τίποτα.Μην μπερδεύεσαι...Όλο αυτό είναι μεγάλη εμπειρία και αντίληψη...Και έναν στόκο να βάλεις με 100 φίντες 10 μότζο και 5 κράχτες αν δεν έχει τα παραπάνω θα κάνει μια τρύπα στο νερό...Δεν είναι για όλους!
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό τουφέκι.....απλά έχει εξασκηθεί πολύ σ αυτό του είδους κυνηγιού!Βοηθάει αλλά ο τυπος έχει χειρουργική ακρίβεια φίλε στην τουφεκια του
Παιδες ο τυπος δεν κανει αλλη δουλεια.Εχει μπροστα του περισσοτερες φιντες απο βουρλα
και βγαινει στα 30max.Ειναι και λιγουρης γιατι μπουκωνει τα καβαληματα στο πεταγμα με
αποτελεσμα να κλαδευει 3-4 μαζι για κρεατοσυλλογη.Παρτον τωρα τον ψυχραιμο και βαλτον
σε ενα πισινο καρτερι για τρυγονια που οταν θα του περασουν θα εχουν μαζεψει 30 φυσιγγια
το καθενα και θα πετανε σπιθες απο ματια και κωλο.Μια εξεδρα κατσικια δεν θα τον φτανει
για γελια.
Απίστευτος ο τύπος! Μπράβο του.Καιρό είχα να φτιαχτω με βίντεο από shotkam... Killer ο τύπος...
.Παρτον τωρα τον ψυχραιμο και βαλτον
σε ενα πισινο καρτερι για τρυγονια που οταν θα του περασουν θα εχουν μαζεψει 30 φυσιγγια
το καθενα και θα πετανε σπιθες απο ματια και κωλο.Μια εξεδρα κατσικια δεν θα τον φτανει
για γελια.
Μου θύμησε τον ελέυθερο σκοπευτή με τους στίχους της Αγίας Γραφής στον στρατιώτη RayanΚαιρό είχα να φτιαχτω με βίντεο από shotkam... Killer ο τύπος...
Ασε Γιωργο!!Κατεβηκανε ΦΟΝΙΑΔΕΣ απο Λετονια και πηγαμε για τσιχλες.Γεια σου Αλέξανδρε! μάλλον και εκεί θα τα καταφέρνει περίφημα!!! 1. έχει απομυθοποιημένα τα θηράματα (η αφθονία συμβάλλει στην ψυχραιμία) 2. τα βλέπει σαν πιατάκια! (η κρεατοσυλλογή νομίζω υπολείπται ).
Σκέψου πόσες επιτυχίες είχες στο καμάκι πριν καμακώσεις τις 3-4 πρώτες και πόσες μετά! πόσο άνετα και ψύχραιμα πήγαινες την κουβέντα εκεί που ήθελες πριν και πόσο μετά! έτσι κι΄αυτός είναι στη φάση του μετά ...![]()
Ασε Γιωργο!!Κατεβηκανε ΦΟΝΙΑΔΕΣ απο Λετονια και πηγαμε για τσιχλες.
Πηγαινε η ψυχραιμια στο κλαμπανι γονα.Εγω οταν ανεβαινω πανω και
καθε 5 λεπτα μπανει κοπαδι των 15-20 παπιων εχω ταχυπαλμιες και αυτοι
οταν κατεβαινουν εδω νομιζουν οτι η τσιχλα πεταει στα 600 μετρα και ειναι
τοσο μικρος ο ογκος της την ωρα που τους παιρνει το καπελο.Εμεις βλεπουμε
αυτο το βιντεο και μενουμε με το στομα ανοιχτο,αυτοι τραβανε τα μαλλια τους
με κυνηγια περδικας σε γρανιτες στην Ελλαδα.
Τα ιδια λεμε με αλλα λογια.Αμα κυνηγουσες 5 λεπτα απο το σπιτι σου για 40 χρονια υδροβια αυτοςΤο καταλαβαίνω αυτό! φυσικά βλέποντας το video ούτε δέος με πιάνει, ούτε μένω με το στόμα ανοιχτό. Ένας καλός σκοπευτής, πολύ ψύχραιμος και προπονημένος στο συγκεκριμένο κυνήγι είναι. Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά στα video όπως είπε και ο Ηλίας. Τα παπιά τα έχω κυνηγήσει χρόνια, είναι ιδιαίτερη τουφεκιά! αν έχει και πολύ δυνατό άνεμο είναι κάτι...!, αλλά και μέρα δίνουν την εντύπωση πως είναι κοντά και πετούν αργά, αλλά πάνε σφεντόνα, το σούρουπο πάλι νομίζεις οτι είναι μακρυά και πάνε σφαίρα και αυτά είναι στα 25 μέτρα ... φροντιστήριο στις προσκοπεύσεις!
Χρησταρα είσαι δυναμη φίλε!!!!Ένα ωραίο πρωινό στο βάλτο με πολλά παπιά,το ευχαριστήθηκα και εγώ και ο σπρινγκερακο μου,ο καψαρος δεν προλάβαινε να τα απορταρη μέχρι και 2 έβαλε μαζί στο στόμα και μου τα έφερε.
Όταν έφτασα όριο στα χτυπημένα σταμάτησα αλλά βρήκαμε τα 11...
Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Δεν παίζεσαι Χρήστο! Ζηλευωωωωω!!Ένα ωραίο πρωινό στο βάλτο με πολλά παπιά,το ευχαριστήθηκα και εγώ και ο σπρινγκερακο μου,ο καψαρος δεν προλάβαινε να τα απορταρη μέχρι και 2 έβαλε μαζί στο στόμα και μου τα έφερε.
Όταν έφτασα όριο στα χτυπημένα σταμάτησα αλλά βρήκαμε τα 11...
Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.