Kostas ContraDosi
Moderator
Μπράβο ρε Γιώργαρε.

Μπράβο ρε Τάσο.Ακομα καποιο περασμα δεν εχει κανει εδω κ ουτε το βλεπω..πολυ ελαχιστα πουλια εχουν δει οι κυνηγοι τα πρωινα στα καρτερια που εγω δεν παω λογο δουλειας...
το απογευμα ειχα την φαεινη ιδεα να παω με το 36αρι κ λιγα lambro 12γρ ν8 για χαβαλε κ γιατι κραταγα κ πολυ μικρο καλαθι..
Εκανα μια κοντινη γυρα κ δεν ειδα κατι αλλο εκτος απο κισσες κ 5-6 συκολογους..
Πηγα σε κατι πλατανια κ κοιταξα πανω δεν εφυγε τιποτα..βρηκα μια πετρα κ εκατσα μπας κ φανει τιποτα...Σε ενα ξεραδι παραδιπλα εκατσε μια γνωριμη σιλουετα..ανεβασα σιγα σιγα κ με ηρεμες κινησεις το "μικρο" κοιταζωντας ταυτοχρονα με την ακρη του ματιου μου τον στοχο,επωμισα κ πατησα την σκανδαλη........
Ετρεξα βιαστικα να την πιασω στα χερια λες κ θα μου εφευγε ενω ημουν σιγουρος πως κατι τετοιο δεν προκειται να συνεβενε...σαν κ ηταν η πρωτη φορα οπως πριν απο 22 χρονια..ιδια λαχταρα..ομορφο φετειναρι...ειχα να χτυπησω απο το '16 γιατι μετεπειτα λογο σπαστου ωραριου στην δουλεια δεν τα καταφερνα να παω....
Δεν το κρυβω πως καποτε κ οι βολες σε καθιστα θηραματα με μικρα διαμετρηματα εχουν λιγη ομορφια....
View attachment 15783
Μαγία να ρίχνεις θήραμα σε τόσο μικρό διαμέτρημα...Μπράβο σου!!