αυριο να αρωστησηςΡεπό είχαμε κ τν ήπιαμε μπούζι....τον φραπέ...
Τρυγόνια ΟΥΤΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ...όμως είχε ΠΟΛΛΑ συκοφάγια.....
Μπέναν συνεχώς σε ομάδες από 3 ως 7 πουλιά μαζί.
Μαγία τα άτοιμα ειδικά τα αρσενικά τα κίτρινα,να τα βλέπεις να περνάν στα
20-30m πάνω σου.....
View attachment 15834
Κώστα μας γλεντάνε τα πιτσουνακια μας......αυριο να αρωστησης![]()
Γκούχου,γκούχου...χχχχμμμ, χχχχμμμ...γκούχου.....από τώρα εμφανίζω συπτώματα "Κορωνοϊού"...αν τους το πω στη δουλειά θα έχω 15 ημέρες άδεια δώρο.αυριο να αρωστησης![]()
Και εγώ νομίζεις θα αργίσω να τα κάνω να πέφτουν με overkill....Κώστα μας γλεντάνε τα πιτσουνακια μας......![]()
Οχι Αρίστο προς Θεού, επειδή σήμερα περνάνε συκοφάγια, επειδή εφέτος περνάνε Παρασκευές (αυτό είναι τελείως βουντού), γιαυτό υποθέτουμε και για αύριο αυξημένες πιθανότητες!....Κώστα μας γλεντάνε τα πιτσουνακια μας......![]()
Κάθε μέρα με αυξημένες πιθανοτητες παω.......Οχι Αρίστο προς Θεού, επειδή σήμερα περνάνε συκοφάγια, επειδή εφέτος περνάνε Παρασκευές (αυτό είναι τελείως βουντού), γιαυτό υποθέτουμε και για αύριο αυξημένες πιθανότητες!....![]()
Εγώ αυτό το παθαίνω σχεδόν κάθε χρόνο! ... αν δείς τι έγραψα στο θέμα με τα γούρια θα καταλάβεις! τι να κάνουμε αυτό είναι το κυνήγι.Κάθε μέρα με αυξημένες πιθανοτητες παω.......
Χθές που δε πήγα λόγω δουλειάς..... είπαν να περασουν.....![]()
Εγώ αυτό το παθαίνω σχεδόν κάθε χρόνο! ... αν δείς τι έγραψα στο θέμα με τα γούρια θα καταλάβεις! τι να κάνουμε αυτό είναι το κυνήγι.
Εφέτος δεν πήρα άδεια (μόνο στις 20&21/8) και πάω μόνο Σ.Κ. ...Να είστε καλά να το διασκεδάζετε...![]()
Χθες φιλε στις 11 παρα το βραδυ ειχαμε φωτια και στην καμαριζα,πισω απο την εκκλησια του αγιου κων/νου στον δρομο που παει προς μεγαλα οευκα κ λεγρενα...ευτυχως ειχα βγαλει τα σκυλια βολτα κ ημουν εγω που ειδοποιησα την πυροσβεστικη γθατι ημουν σε ενα υψωμα στο χωριο κ την ειδα αμεσως.Ειχαμε δυσκολη νυχτα αλκα την σβησαμε...Ο αερας τρελος,αν εφευγε σημερα τα λεγρενα θα ηταν καμενα...οι περισσοτεροι ντοπιοι δεν θα βγηκαν στο βουνο απο την κουρασηΣημερα δεν εμαθα τι εγινε στα Λεγρενα απο τρυγονια .Μποφορ καργα θα εχει και γενικα οι συνθηκεs ειναι λιγο επικινδυνεs. Χθεs μου ειπε ο
αδελφοs μου οτι η αστυνομια εκανε ελεγχο στα αυτοκινητα που κινουνται στον δρομο Αγ.Κωνσταντινου - Σουνιου ( αυτον που περναει διπλα στον δρυμο) γιατι τον εχει κλειστο . Ηρθε λιγο αργοτερα και η φωτια στην Ανναβυσο και εδεσε το γλυκο .Καλο νομιζω οποιοs πηγαινει προs τα εκει με αυτεs τιs συνθηκεs οσο μπορει κοντα στην θαλασσα και ποτε μα ποτε δεν μπαινουμε σε δασικουs δρομουs που δεν εχουν τριπλη η εστω διπλη διαφυγη .
Μην το κάψεις τώρα αυτό ρε, κράτα το για τις 15 του άλλουΓκούχου,γκούχου...χχχχμμμ, χχχχμμμ...γκούχου.....από τώρα εμφανίζω συπτώματα "Κορωνοϊού"...αν τους το πω στη δουλειά θα έχω 15 ημέρες άδεια δώρο
Ρεπό είχαμε κ τν ήπιαμε μπούζι....τον φραπέ...
20-30m πάνω σου.....
View attachment 15834
Χύθηκε ο καφές;;;;Κωστή σου χύθηκε ο καφές στη φωτογραφία!![]()
![]()
Στο Μποχώρι σήμερα ούτε συκοφάγοι ούτε τρυγόνια!Ρεπό είχαμε κ τν ήπιαμε μπούζι....τον φραπέ...
20-30m πάνω σου.....
View attachment 15834
Το Μποχώρι που είναι Μανώλη;;Στο Μποχώρι σήμερα ούτε συκοφάγοι ούτε τρυγόνια!