Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήγα μια βόλτα απογευματινή αλλά ΟΥΤΕ που το είδα...το μόνο που με παρηγώρησε ήταν στο σούρουπο όταν είδα από απέναντι μου σε ποτηστικό χέρσο χωράφι σηκώθεικαν 3 μπεκατσίνια.....τους έκλεισα ραντεβού μετά τις 15 τ μηνός. .love..hunter.

20200910_182547.jpg
Όταν σας λέω εγώ, πως φέτος με κυνηγάνε οι τσοπάνιδες, εμένα δν με ακούτε... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sheep
20200910_184012.jpg

Γκούχου,γκούχου...χχχχμμμ, χχχχμμμ...γκούχου.....από τώρα εμφανίζω συπτώματα "Κορωνοϊού"...αν τους το πω στη δουλειά θα έχω 15 ημέρες άδεια δώρο. .crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Και εγώ νομίζεις θα αργίσω να τα κάνω να πέφτουν με overkill.....yel..yel..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Κώστα έχω ανεβασει πυρετο πες τους στο τηλ κ δεν μυρίζω τπτ, θα παρεις αδεια μέχρι τα μπασιματα τσιχλας

Πήγα μια βόλτα απογευματινή αλλά ΟΥΤΕ που το είδα...το μόνο που με παρηγώρησε ήταν στο σούρουπο όταν είδα από απέναντι μου σε ποτηστικό χέρσο χωράφι σηκώθεικαν 3 μπεκατσίνια.....τους έκλεισα ραντεβού μετά τις 15 τ μηνός. .love..hunter.

View attachment 15859
Όταν σας λέω εγώ, πως φέτος με κυνηγάνε οι τσοπάνιδες, εμένα δν με ακούτε... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sheep
View attachment 15860
Μπεκανοτο από τώρα ;;;; καλο σημάδι φίλε

Ρεπό είχαμε κ τν ήπιαμε μπούζι....τον φραπέ... .sarcastic.
Τρυγόνια ΟΥΤΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ...όμως είχε ΠΟΛΛΑ συκοφάγια.....:confused:
Μπέναν συνεχώς σε ομάδες από 3 ως 7 πουλιά μαζί.
Μαγία τα άτοιμα ειδικά τα αρσενικά τα κίτρινα,να τα βλέπεις να περνάν στα
20-30m πάνω σου.....:D

View attachment 15834
Πάλι καλά που δεν έπεσες μέσα στην μαύρη τρύπα ρε .sarcastic. Να βγεις από την άλλη και να περνάνε δεινόσαυροι...

Πάλι καλά που δεν έπεσες μέσα στην μαύρη τρύπα ρε .sarcastic. Να βγεις από την άλλη και να περνάνε δεινόσαυροι...
Η μαύρη τρύπα ρε παπάρα .sarcastic. .sarcastic. είναι από την κάμερα.
Είχε ελεύθερη πτώση πριν λίγες μέρες,αλλά χωρίς αλεξίπτωτο. .very happy..very happy.

Καλησπέρα στην ωραία παρέα ένα πανέμορφο απογευματινό μικτό κυνήγι τρυγονιού και φάσσας μαζί με τον Μπατζανάκη μου που είναι εξαίρετος γνώστης του κυνηγιού.Γιώργο σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μοιράζεσαι τις τεράστιες κυνηγετικές γνώσεις σου μαζί μου και μου έχεις δείξει απίστευτα καρτέρια.

Καλησπέρα στην ωραία παρέα ένα πανέμορφο απογευματινό μικτό κυνήγι τρυγονιού και φάσσας μαζί με τον Μπατζανάκη μου που είναι εξαίρετος γνώστης του κυνηγιού.Γιώργο σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μοιράζεσαι τις τεράστιες κυνηγετικές γνώσεις σου μαζί μου και μου έχεις δείξει απίστευτα καρτέρια.
Μπραβο Φώτη ζημιαρη!!!

Απο τις 4 παρα στο καρτερι για τα ακριβοθωρητα φετος τρυγονακια...ειδα 1... μεχρι τις 6:30...λεω δε γαμ..ται παω να φυγω ....και αρχιζουν να περνανε 2-2 οι φασες απο πανω μου αλλα ψηλα.... 14 πουλια σε ενα 5λεπτο περασανε...αυριο η μεθαυριο θα τους κανω μια απογευματινη επισκεψη.... Τερμα τα τρυγονια φετος δε ξαναπαω....

Και ο φίλος μου στο Νεοχώρι Αιτωλικού μου είπε ότι σήμερα δεν είχε τίποτα σπουδαίο .Πήρε όμως αυτός δυο στο ξεκλαρωμα στο βουνό ,πήρε ένα ο άλλος και άλλα δυο ο τρίτος.Καλοί σου είναι και αυτοί.Δεν έχει τίποτα και μαζεύουν πέντε τρυγονια.Τι θέλουν να βαρεσουν κάνα φορτηγό πουλιά ? Αυτό το "τιποτα " πρέπει να το αναθεωρήσουμε νομιζω

Μπράβο φωταρα!!!

Και ο φίλος μου στο Νεοχώρι Αιτωλικού μου είπε ότι σήμερα δεν είχε τίποτα σπουδαίο .Πήρε όμως αυτός δυο στο ξεκλαρωμα στο βουνό ,πήρε ένα ο άλλος και άλλα δυο ο τρίτος.Καλοί σου είναι και αυτοί.Δεν έχει τίποτα και μαζεύουν πέντε τρυγονια.Τι θέλουν να βαρεσουν κάνα φορτηγό πουλιά ? Αυτό το "τιποτα " πρέπει να το αναθεωρήσουμε νομιζω
Είχε κάποια πουλιά αλλά όχι στα γνωστά καρτέρια του Νεοχωριου.Εγινε καλό κάψιμο έξω από το Αιτωλικό σε κάτι παλιοκαναλια με χερσα λιοστασια δίπλα.

Άρε Φωτάρα μάγκα!!
Είσαι ωραίος... .love. .well done. ....μίλησε και η Fabarm....:cool::cool:

Απο τις 4 παρα στο καρτερι για τα ακριβοθωρητα φετος τρυγονακια...ειδα 1... μεχρι τις 6:30...λεω δε γαμ..ται παω να φυγω ....και αρχιζουν να περνανε 2-2 οι φασες απο πανω μου αλλα ψηλα.... 14 πουλια σε ενα 5λεπτο περασανε...αυριο η μεθαυριο θα τους κανω μια απογευματινη επισκεψη.... Τερμα τα τρυγονια φετος δε ξαναπαω....
Κι εγώ κανά 2-3 εξόδους θα κάνω ακόμη.....ως τις 15-18 τα κυνηγάω.....θα μου πεις......είχες τρυγόνια τις προηγούμενες ημέρες ρε Κώστα...απλά θα ακολουθήσω τυπικά τις ημερομηνίες.

Status
Not open for further replies.
Back