Πολύ ωραίο το θέμα!Αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του κυνηγιού!Το λεγόμενο "δαιμόνιο"που πρέπει να ζει ο καθένας και η κυνηγετική φαντασία σε συνδυασμό με το μυαλό και την καταγραφή παλιότερου ιστορικού!Ένα κυνηγετικό ετήσιο κυνηγετικό τεφτερακι (εκτός του Αρτέμης) που θα κάνει ένα πολύ βασικό πράγμα!Επειδή όλοι μας έχουμε ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι το κυνηγετικό μας ημερολόγιο θα γίνει με τη πάροδο των χρόνων η κυνηγετική μας εγκυκλοπαιδεια, αυτη είναι μια υπόδειξη και η μεγαλύτερη συμβουλή ενός πολύ μεγάλου κυνηγού που πέρασε τη ζωή του και έφυγε με αμέτρητα και τα πιο ψαγμενα κυνήγια κάθε μα κάθε χρόνο της ζωής του στους πιο top κυνηγοτοπους!Όλα τα κατέγραφε,ότι στοιχεία υπήρχαν τα κατέγραφε, τόπος, καιρος, εποχή, συμπεριφορά πουλιων,αριθμός πουλιών, φεγγάρι,θερμοκρασία, υγρασία.Οταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα!
Νομίζω θα βοηθάει κάθε νέο χρόνο που θα κυνηγάμε και με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια σε βάθος χρόνου θα ναι η καλύτερη κυνηγετική εγκυκλοπαίδεια για τον καθένα μας αλλά και για τα παιδιά μας!!!
Μια ερώτηση να κάνω γτ δεν ξέρω αν κολλάει εδώ στη συγκεκριμένη ενότητα!
Τι γίνεται ρε παιδιά αν έχεις κάνει δεν ξέρω και γω πόσα χιλιόμετρα έξοδα μελέτες υπομονή και λοιπά λοιπά έχεις ξυπνήσει από άγρια χαράματα έχεις πάει στο καρτέρι έχεις κάτσει έχεις φακό δείχνεις τέλος πάντων ότι είσαι στο μέρος και βλέπεις έρχεται ένα κυριολεκτικά χοιρινό σε ανθρώπινο είδος και σου κάθεται στα 10 μέτρα και σου λέει εγώ έρχομαι 30 χρόνια εδώ εσύ να φύγεις!!!!Πείτε μου μα τη π****ια τι κάνεις εκείνη την ώρα ?πως τη διαχειριζόμαστε αυτη τη συμπεριφορά?
Νομίζω θα βοηθάει κάθε νέο χρόνο που θα κυνηγάμε και με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια σε βάθος χρόνου θα ναι η καλύτερη κυνηγετική εγκυκλοπαίδεια για τον καθένα μας αλλά και για τα παιδιά μας!!!
Μια ερώτηση να κάνω γτ δεν ξέρω αν κολλάει εδώ στη συγκεκριμένη ενότητα!
Τι γίνεται ρε παιδιά αν έχεις κάνει δεν ξέρω και γω πόσα χιλιόμετρα έξοδα μελέτες υπομονή και λοιπά λοιπά έχεις ξυπνήσει από άγρια χαράματα έχεις πάει στο καρτέρι έχεις κάτσει έχεις φακό δείχνεις τέλος πάντων ότι είσαι στο μέρος και βλέπεις έρχεται ένα κυριολεκτικά χοιρινό σε ανθρώπινο είδος και σου κάθεται στα 10 μέτρα και σου λέει εγώ έρχομαι 30 χρόνια εδώ εσύ να φύγεις!!!!Πείτε μου μα τη π****ια τι κάνεις εκείνη την ώρα ?πως τη διαχειριζόμαστε αυτη τη συμπεριφορά?