Mafia Calabria
Moderator
Σιλικόνη είναι Αρι.Έτσι για να περάσει η ώρακαλημερα σε όλους και να έχετε την υγεία σαςView attachment 11068
Όλος τυχαίος έβλεπα αυτό εχθές.
Σιλικόνη είναι Αρι.Έτσι για να περάσει η ώρακαλημερα σε όλους και να έχετε την υγεία σαςView attachment 11068
Καμενα με κολλητηρι ειναι?
Όχι φίλε,είναι το στροφείο ενός μεγάλου ιδιογωμοτη και φίλου μου,Καμενα με κολλητηρι ειναι?
Καμιά σχέση, αυτά που έχω εγώ είναι θέμα στροφείο,το έχει φίλος μου μεγάλος και το έχει φτιάξει μόνος τουΣιλικόνη είναι Αρι.
Όλος τυχαίος έβλεπα αυτό εχθές.
Το στροφειο κανει καψιμο στο κεντρο του αστεριου?Δεν καταλαβα...Όχι φίλε,είναι το στροφείο ενός μεγάλου ιδιογωμοτη και φίλου μου,![]()
Όχι φίλε ούτε εγώ δεν πρόλαβα να το δω,το έφερε,το έβαλε στην μηχανή μου,και μου λέει ρελιασε,, με το που το είδα το είχε πάρει και έφυγε,δεν πρόλαβα ούτε να το πιάσω στα χέρια μουΤο στροφειο κανει καψιμο στο κεντρο του αστεριου?Δεν καταλαβα...
Δεν ξερω φιλε τι κανατε εκει.Αυτο που ξερω ειναι οτι αν υπαρχει μοντιφα στο στροφειοΌχι φίλε ούτε εγώ δεν πρόλαβα να το δω,το έφερε,το έβαλε στην μηχανή μου,και μου λέει ρελιασε,, με το που το είδα το είχε πάρει και έφυγε,δεν πρόλαβα ούτε να το πιάσω στα χέρια μου
Στην α5ς ναι σωστά το είδες, χάραξη, δεύτερο, τρίτο και πάτημα, αλλά κάτι πρέπει να έχει κάνει στο στροφείο του και το κάνει αυτό,ναι δεν εξηγείται αλλιώς, απλά δεν με άφησε να το δωΔεν ξερω φιλε τι κανατε εκει.Αυτο που ξερω ειναι οτι αν υπαρχει μοντιφα στο στροφειο
θα υπηρχε και μια ομοιομορφια στο κεντρο.Εγω βλεπω 3 διαφορετικα φυσιγγια.
Βέβαια δεν μου πολύ αρέσει,δεν ξέρω τι διαφέρει με τα υπόλοιπα, αλλά παλιά όλα είχαν κεντρική σιντηξη, κόλλημα σαν την μηχανή της omv, δεν ξέρω γιατί αλλά όλα είχαν παλιάΔεν ξερω φιλε τι κανατε εκει.Αυτο που ξερω ειναι οτι αν υπαρχει μοντιφα στο στροφειο
θα υπηρχε και μια ομοιομορφια στο κεντρο.Εγω βλεπω 3 διαφορετικα φυσιγγια.
Τότε καλύτερα να μη στο έφερνε.Στην α5ς ναι σωστά το είδες, χάραξη, δεύτερο, τρίτο και πάτημα, αλλά κάτι πρέπει να έχει κάνει στο στροφείο του και το κάνει αυτό,ναι δεν εξηγείται αλλιώς, απλά δεν με άφησε να το δω
Δεν έχει ''επιστροφή '' το πλαστικό .Τότε καλύτερα να μη στο έφερνε.
Αλλά τη θέλει την κεντρινή σύντηση τη σήμερον ημέρα;;;
Δεν είναι καμένο μεγάλεΤότε καλύτερα να μη στο έφερνε.
Αλλά τη θέλει την κεντρινή σύντηση τη σήμερον ημέρα;;;
Άσε μη το ψάχνεις!!!!Ρε...τη κανετε εκη κατω για να περασει η ωρα σας....![]()
Με είδες να γράψω για "καμένο" ρε καμένε;;;Δεν είναι καμένο μεγάλε
Αυτήν την έχω μόνο για καφέδες,εγώ καφέδες φτιάξωΆσε μη το ψάχνεις!!!!
Μόνο κατσαρόλα δν έχει βάλει ακόμη στο Petrogas.....![]()
Τέτοια έβγαζαν πολλοί Γιάννη από την καναδεζικη imperial μέχρι και ελληνικές στο πρόσφατο παρελθόν, μέχρι και μικρές βιοτεχνίες ακόμα και τώρα.Φυσιγγι με κεντρική στίξη τέτοια φτιαχνε η φετεραλ που έβγαζε και κάποια κερωμενα από πάνω και κάνα δυο άλλες δεν θυμάμαι εταιρίες ξένες για να κάνεις τέτοια σχέδια πρέπει να έχεις γνώσεις πάρα πάρα πολλές εκτός αν σου αρέσει η ρωσική ρουλέτα αν σου αρέσει καλό είναι να ρίχνεις και με ρωσικό μήπως και γλυτώσεις αν σου γίνει συνήθειο αυτό γινόταν με θέρμανση όχι με σιλικόνη σε αυτά που ανέφερα και δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά κάποιος γομωτης στην Ελλάδα τέτοιες γνώσεις για να γεμίσει φυσίγγια κλείνοντας έτσι και να εγγυηθεί αποτέλεσμα εδώ δεν μπορούν να βγάλουν ένα σταθερό φυσιγγι δε βαριεσε είμαστε η χώρα που ο καθένας ότι δηλώσει είναι χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει κάπου
Παλιά πάντως ήταν συνηθισμένο το φυσίγγι με κεντρική σύντηξη και ο Χατζιωτης έδινε κάποιες συνταγές......Φυσιγγι με κεντρική στίξη τέτοια φτιαχνε η φετεραλ που έβγαζε και κάποια κερωμενα από πάνω και κάνα δυο άλλες δεν θυμάμαι εταιρίες ξένες για να κάνεις τέτοια σχέδια πρέπει να έχεις γνώσεις πάρα πάρα πολλές εκτός αν σου αρέσει η ρωσική ρουλέτα αν σου αρέσει καλό είναι να ρίχνεις και με ρωσικό μήπως και γλυτώσεις αν σου γίνει συνήθειο αυτό γινόταν με θέρμανση όχι με σιλικόνη σε αυτά που ανέφερα και δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά κάποιος γομωτης στην Ελλάδα τέτοιες γνώσεις για να γεμίσει φυσίγγια κλείνοντας έτσι και να εγγυηθεί αποτέλεσμα εδώ δεν μπορούν να βγάλουν ένα σταθερό φυσιγγι δε βαριεσε είμαστε η χώρα που ο καθένας ότι δηλώσει είναι χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει κάπου