Καλοριχτα... σε Μερικά σου έχει βουλιάξει το αστέρι... θα σου χαλάσει τη κατανομή...Μιας κ είχα σήμερα χρόνο ελεύθερο γέμισα 2 κουτάκια με D20 για να φεύγει....
Τα φυσίγγια είναι κλεισμένα με το εργοστασιακό στροφείο Λαναρά.
(χωρίς πόντα)...
Στάμπες By @Aris
View attachment 11181
View attachment 11182
View attachment 11183ά
D 20 στα 28 Κωστα ;Μιας κ είχα σήμερα χρόνο ελεύθερο γέμισα 2 κουτάκια με D20 για να φεύγει....
(χωρίς πόντα)...
Στάμπες By @Aris
View attachment 11181
View attachment 11182
View attachment 11183ά
Ευχαριστώ Γιώργη.Καλοριχτα... σε Μερικά σου έχει βουλιάξει το αστέρι... θα σου χαλάσει τη κατανομή...
Ναι Δημήτρη.D 20 στα 28 Κωστα ;
D 20 στα 28 Κωστα ;
Αύριο με τον κηδεμόνα του Δημήτρη;;Ναι Δημήτρη.
Οχι φιλε , δεν ειμαι κριτης , καλαμπουρι κανουμε , ειναι γεννημενος Contra dosi ιδιογομωτης ο ΚωσταςΑύριο με τον κηδεμόνα του Δημήτρη;;![]()
Εννοείται Δημήτρη κι εγώ αστειευόμενος το έγραψα για να πειράξω τον ΚώσταΟχι φιλε , δεν ειμαι κριτης , καλαμπουρι κανουμε , ειναι γεννημενος Contra dosi ιδιογομωτης ο Κωστας
Για ξεκινα σιγα σιγα να σε δουμε κ εσεναΕννοείται Δημήτρη κι εγώ αστειευόμενος το έγραψα για να πειράξω τον Κώστα![]()
Καλόριχτα Κωστάρα!Μιας κ είχα σήμερα χρόνο ελεύθερο γέμισα 2 κουτάκια με D20 για να φεύγει....
(χωρίς πόντα)...
Στάμπες By @Aris
View attachment 11181
View attachment 11182
View attachment 11183ά
Ουουουου......!!!!!!!Εννοείται Δημήτρη κι εγώ αστειευόμενος το έγραψα για να πειράξω τον Κώστα![]()
Ευχαριστώ Χρηστάκο...Καλόριχτα Κωστάρα!
Κώστα με D20S ή D20 VΝαι Δημήτρη.
D20 V Λάμπη.Κώστα με D20S ή D20 V
Τζαμπα τα σχολια μου ρε Κωστα , δεν παιζεσαιD20 V Λάμπη.
Μπραβο φιλε για την προσπαθεια και το αποτελεσμα. Τα πλουμιστα δεν κανουν τον ιδιογομωτη. Η προσπαθεια τον κανειΜιας κ είχα σήμερα χρόνο ελεύθερο γέμισα 2 κουτάκια με D20 για να φεύγει....
(χωρίς πόντα)...
Στάμπες By @Aris
View attachment 11181
View attachment 11182
View attachment 11183ά
Ευχαριστώ Νικόλα!!Μπραβο φιλε για την προσπαθεια και το αποτελεσμα. Τα πλουμιστα δεν κανουν τον ιδιογομωτη. Η προσπαθεια τον κανει
Για τα μπασιματα τα εστησες Κωστη?Ευχαριστώ Νικόλα!!![]()
Όχι Αλέξη....στα μπασίματα δουλεύω "μπαχαρικό" σε Νο:8...Για τα μπασιματα τα εστησες Κωστη?
Ποια εννοεις μπαχαρικο κε Κωστα????Όχι Αλέξη....στα μπασίματα δουλεύω "μπαχαρικό" σε Νο:8...