Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιας και μιλαγαμε για χρωματισμους κ αλπινισμο... Καστανια με αλπινισμο, ολη ηταν ξανθωπη σαν να ειχε περαστει με φιλτρο, ακομα και οι καθρεφτες στα φτερα της... Διπλα της ο κανονικος χρωματισμος του θυληκου πρασινοκεφαλου...

αρη την βαλσαμωσες να μεινει;
μην χανονται τετοια πουλια
στο μαγαζι εχω βαλσαμωμενο ενα πρασινο ερμαφροδιτο
μισο πρασινο μισο καστανια
παπι που ποτε δεν θα ξεχωρισει τι θα γινει
αυτα πρεπει να μενουνε

Σορυ για το κατασυρωην off topicαλλα πρεπει να το πω εχω ενα φιλο εχει μια benelli οποτε τν περνει στο κυνιγι δε του γλιτωνει τπτ ενταξει χανει και κανενα βρε αδερφε εχει και μια beretta με τν οπια δεν εχει πετυχει τπτ κι ομως ορκιζετε οτι η beretta σκωτονει καλυτερα εμααα πια

αρη την βαλσαμωσες να μεινει;
μην χανονται τετοια πουλια
στο μαγαζι εχω βαλσαμωμενο ενα πρασινο ερμαφροδιτο
μισο πρασινο μισο καστανια
παπι που ποτε δεν θα ξεχωρισει τι θα γινει
αυτα πρεπει να μενουνε
Δυστυχώς όχι Νίκο... Κάπου την έδωσε ο Ρουβάς.hair..sarcastic.

τα τελευταια νεα απο μεσα στο δελτα του εβρου ειναι ασχημα...
πολλες βουλιαγμενες μπλαβες και πολλες
ζημιες στις καλυβες ...απο τα 10 μποφορ νοτια...
τα γκιολια ειχανε 5 μετρα κυμα καθιστωντας την πλευση αδυνατη...
σημερα φανηκανε οι ζημιες

Σορυ για το κατασυρωην off topicαλλα πρεπει να το πω εχω ενα φιλο εχει μια benelli οποτε τν περνει στο κυνιγι δε του γλιτωνει τπτ ενταξει χανει και κανενα βρε αδερφε εχει και μια beretta με τν οπια δεν εχει πετυχει τπτ κι ομως ορκιζετε οτι η beretta σκωτονει καλυτερα εμααα πια
Τολη δεν πιστευω να εισαι εσυ αυτος;ρε βουη που σε βρηκε

Τολη δεν πιστευω να εισαι εσυ αυτος;ρε βουη που σε βρηκε
Οχι μητσο κολλητος ειναι εγω εκει που σηκωνω οπλο σηκωνω οτι μαρκα και να νε το ιδιο σκωτωνω με μπενελλι μπερετα μπαικαλ αλλα το boito το πλαγιο που εχω σκωτωνει το ιδιο καλα και ας κανει 250€

Οχι μητσο κολλητος ειναι εγω εκει που σηκωνω οπλο σηκωνω οτι μαρκα και να νε το ιδιο σκωτωνω με μπενελλι μπερετα μπαικαλ αλλα το boito το πλαγιο που εχω σκωτωνει το ιδιο καλα και ας κανει 250€
Τόλη κατάλαβα καλά για ποιον μιλάς η για αλλον λές? ;)

Βοιτο δηλητηριο αχρωμιωτο.Τα εφτιαχνε ο Πελε

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσει; Πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Εγω απο αναγκη λογο αφραγκιας 30 γραμ 7αρι κατι ιταλικα δε τα ξαναδα απο τοτε μεχρι 30 μετρα ξερα τα πρασινα σε νορμαλ καιρο

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσει; Πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Στην έναρξη με 30 γραμμάρια 8 1/5 νούμερο ήταν λες και τα βάραγα με σωλήνα στο κεφάλι τα έκαιγε στην κυριολεξία αλλά και τον χειμώνα με ήπιους καιρούς και με νοτιά το πρώτο συνήθως πάλι τέτοιο είναι

Last edited:
Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!
Τον εχω πρηξει τον champion να μου γεμισει 28 5κ6 αλλα λεει οταν αδειασει λιγο θα δουμε ενωειτε G3000

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
καλησπέρα φιλος....Όχι ούτε το Σεπτέμβρη με 28-30 ίσως για θεμα ψυχολογίας....Αλλά για τον καιρό που έχει τώρα 36γρ το ιδανικό πιστεύω για εμένα....

Καλησπέρα στην παρέα...
Στα 30gr έχω ρίξει μερικά καμιά
(15 φυσίγγια περίπου) σε έναρξη υδροβίου σε Νο:7 πριν μια 4 ετία....
Συγκεκριμένα το Omega του Κουτουμάνου πήρα τότε για δοκιμή......Σύνολο 2 κιρκίρια πήρα με το ζόρι......μου φάνηκε λίγο δύσκολο στη σκόπευση,προφανώς λόγο πλήθους σκαγίων...από τότε δν ξανά έριξα....

Status
Not open for further replies.
Back