Tolis SBE1
Banned
Πλακα πλακα τωρα που πηρα beretta εχω παρει κιλα δεν κυνιγαω πλεων αχαχαχαχαχαχα
αρη την βαλσαμωσες να μεινει;
Δυστυχώς όχι Νίκο... Κάπου την έδωσε ο Ρουβάςαρη την βαλσαμωσες να μεινει;
μην χανονται τετοια πουλια
στο μαγαζι εχω βαλσαμωμενο ενα πρασινο ερμαφροδιτο
μισο πρασινο μισο καστανια
παπι που ποτε δεν θα ξεχωρισει τι θα γινει
αυτα πρεπει να μενουνε
την εφαγε μαλλων ...Δυστυχώς όχι Νίκο... Κάπου την έδωσε ο Ρουβάς![]()
Τολη δεν πιστευω να εισαι εσυ αυτος;ρε βουη που σε βρηκεΣορυ για το κατασυρωην off topicαλλα πρεπει να το πω εχω ενα φιλο εχει μια benelli οποτε τν περνει στο κυνιγι δε του γλιτωνει τπτ ενταξει χανει και κανενα βρε αδερφε εχει και μια beretta με τν οπια δεν εχει πετυχει τπτ κι ομως ορκιζετε οτι η beretta σκωτονει καλυτερα εμααα πια
Οχι μητσο κολλητος ειναι εγω εκει που σηκωνω οπλο σηκωνω οτι μαρκα και να νε το ιδιο σκωτωνω με μπενελλι μπερετα μπαικαλ αλλα το boito το πλαγιο που εχω σκωτωνει το ιδιο καλα και ας κανει 250€Τολη δεν πιστευω να εισαι εσυ αυτος;ρε βουη που σε βρηκε
Τόλη κατάλαβα καλά για ποιον μιλάς η για αλλον λές?Οχι μητσο κολλητος ειναι εγω εκει που σηκωνω οπλο σηκωνω οτι μαρκα και να νε το ιδιο σκωτωνω με μπενελλι μπερετα μπαικαλ αλλα το boito το πλαγιο που εχω σκωτωνει το ιδιο καλα και ας κανει 250€
Βοιτο δηλητηριο αχρωμιωτο.Τα εφτιαχνε ο ΠελεΟχι μητσο κολλητος ειναι εγω εκει που σηκωνω οπλο σηκωνω οτι μαρκα και να νε το ιδιο σκωτωνω με μπενελλι μπερετα μπαικαλ αλλα το boito το πλαγιο που εχω σκωτωνει το ιδιο καλα και ας κανει 250€
Και κωνο μακρυΒοιτο δηλητηριο αχρωμιωτο.Τα εφτιαχνε ο Πελε
Αλλον λεω ρε δεν ειναι καραβαναςΤόλη κατάλαβα καλά για ποιον μιλάς η για αλλον λές?![]()
Εγω απο αναγκη λογο αφραγκιας 30 γραμ 7αρι κατι ιταλικα δε τα ξαναδα απο τοτε μεχρι 30 μετρα ξερα τα πρασινα σε νορμαλ καιροΚαλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσει; Πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσει; Πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Στην έναρξη με 30 γραμμάρια 8 1/5 νούμερο ήταν λες και τα βάραγα με σωλήνα στο κεφάλι τα έκαιγε στην κυριολεξία αλλά και τον χειμώνα με ήπιους καιρούς και με νοτιά το πρώτο συνήθως πάλι τέτοιο είναιΚαλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Τον εχω πρηξει τον champion να μου γεμισει 28 5κ6 αλλα λεει οταν αδειασει λιγο θα δουμε ενωειτε G3000Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!
καλησπέρα φιλος....Όχι ούτε το Σεπτέμβρη με 28-30 ίσως για θεμα ψυχολογίας....Αλλά για τον καιρό που έχει τώρα 36γρ το ιδανικό πιστεύω για εμένα....Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Στα 30gr έχω ρίξει μερικά καμιάΚαλησπέρα στην παρέα...