Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιας και μιλαγαμε για χρωματισμους κ αλπινισμο... Καστανια με αλπινισμο, ολη ηταν ξανθωπη σαν να ειχε περαστει με φιλτρο, ακομα και οι καθρεφτες στα φτερα της... Διπλα της ο κανονικος χρωματισμος του θυληκου πρασινοκεφαλου...

[/QUOTE]
Μιας και μιλαγαμε για χρωματισμους κ αλπινισμο... Καστανια με αλπινισμο, ολη ηταν ξανθωπη σαν να ειχε περαστει με φιλτρο, ακομα και οι καθρεφτες στα φτερα της... Διπλα της ο κανονικος χρωματισμος του θυληκου πρασινοκεφαλου...

Λιπτον εριξε λιγο κλαμπανισμα στο βιντεο ο οπτιμας ο κολλητος σου.Θελει επειγοντως μια Μ2 κ δειξτου κ δυο βασικα πραγματα

Πιοs?????? Aσε φίλε και ο γκραν παπαs να τα κρατήσει άντε να χτυπήσουν στα 20 μέτρα παραπάνω δεν
Ωρε φιλε μου ......συγνωμη για το οφ τοπικ .Αλλα δεν πας να κανεις καμια αλλη δουλεια.sarcastic. λεω εγω

Ωρε φιλε μου ......συγνωμη για το οφ τοπικ .Αλλα δεν πας να κανεις καμια αλλη δουλεια.sarcastic. λεω εγω
Γιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες του... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις... :p

Γιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες Δεν το ειχατου... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις... :p
Λες ωρε??? Δεν το ειχα σκεφτειpeng

Στις παγωνιες του 2017 μου πέρασε μια τριάδα και η μία ηταν ακριβώς έτσι "ξανθια"...2 μέρες σκάναρα ότι πέρναγε μιας και ειχα μια ελπίδα μπας και ξανα φανεί για να μπορέσω να την τουφεκίσω αλλα μάταια...

(Εντελώς φιλικά Άρη, λευκισμός (leucism) λέγετε το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλμπινισμός ή αλφισμός λέγετε οταν δεν υπάρχει καθόλου μελανίνη στο σώμα και εχουμε εντελώς λευκό άτομο, και ο αλπινισμός ειναι η ορειβασία σε μεγάλα υψόμετρα και δύσκολα μέρη)

Γιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες του... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις... :p
Λιπτον άλλαξε τη μάρκα.σου έχω μαλωτηρα βουνίσια φρέσκια
.big smile.
Συγγνώμη για το off topic

Εδω τα μονα περασματα που δουλευουν ειναι των 5 10 μετρων εχειs δικιο ενα τετοιο θα ηταν χρησιμο εκει

Επίσκεψη απογευματινή στον Αμβρακικό.....αποτελέσματα μηδέν!!! Πάρα πολλά τα νερά.....με αποτέλεσμα τα πουλιά να μην ξεμυτάνε απ' το απαγορευμένο.....το πρωί ξανά θα κάνουμε μια καταδρομική ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο!!!

Attachments

• IMG_20191223_171750.jpg
    IMG_20191223_171750.jpg
    244,1 KB · Προβολές: 42
Επίσκεψη απογευματινή στον Αμβρακικό.....αποτελέσματα μηδέν!!! Πάρα πολλά τα νερά.....με αποτέλεσμα τα πουλιά να μην ξεμυτάνε απ' το απαγορευμένο.....το πρωί ξανά θα κάνουμε μια καταδρομική ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο!!!
Ταλιμπάν ! Στα ρύζια είσαι? Αύριο το πρωί πιο μέσα πήγαινε.

Ειναι το πουλι στο 3.06 του βιντεο... Πολυ μακρινη...

Αρη δουλευεις βρωμαλευρο η μπαφερ??? Καλα ητο βιντεακι τα σπαει αλλα απο την προσκοπευση καταλαβαινω οτι εισαι απο 13-15 μετρα για παραπανω παρε steelium plus.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back