Λιπτον εριξε λιγο κλαμπανισμα στο βιντεο ο οπτιμας ο κολλητος σου.Θελει επειγοντως μια Μ2 κ δειξτου κ δυο βασικα πραγματα
Ωρε φιλε μου ......συγνωμη για το οφ τοπικ .Αλλα δεν πας να κανεις καμια αλλη δουλειαΠιοs?????? Aσε φίλε και ο γκραν παπαs να τα κρατήσει άντε να χτυπήσουν στα 20 μέτρα παραπάνω δεν
Τι εγινε? Θελειs κατι junior?Ωρε φιλε μου ......συγνωμη για το οφ τοπικ .Αλλα δεν πας να κανεις καμια αλλη δουλειαλεω εγω
Γιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες του... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις...Ωρε φιλε μου ......συγνωμη για το οφ τοπικ .Αλλα δεν πας να κανεις καμια αλλη δουλειαλεω εγω
Λες ωρε??? Δεν το ειχα σκεφτειΓιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες Δεν το ειχατου... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις...![]()
Για πες??Κυνηγας ή βλεπεις μονο you tube?Τι εγινε? Θελειs κατι junior?
Μην ασχολείσαι η επιστήμη με κάτι τέτοιους σηκώνει τα χέρια ψηλά...Για πες??Κυνηγας ή βλεπεις μονο you tube?
Στις παγωνιες του 2017 μου πέρασε μια τριάδα και η μία ηταν ακριβώς έτσι "ξανθια"...2 μέρες σκάναρα ότι πέρναγε μιας και ειχα μια ελπίδα μπας και ξανα φανεί για να μπορέσω να την τουφεκίσω αλλα μάταια...
Λιπτον άλλαξε τη μάρκα.σου έχω μαλωτηρα βουνίσια φρέσκιαΓιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες του... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις...![]()
Εγώ μόνο youtube και παπάκια από τα Jumbo....Για πες??Κυνηγας ή βλεπεις μονο you tube?
Αν μιλησω θα φαω μπανΓια πες??Κυνηγας ή βλεπεις μονο you tube?
Και εσυ τα ποδια
Μην ασχολείσαι η επιστήμη με κάτι τέτοιους σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Εδω τα μονα περασματα που δουλευουν ειναι των 5 10 μετρων εχειs δικιο ενα τετοιο θα ηταν χρησιμο εκειΓιατί ρε? Η benelli σε κάνει καλύτερο κυνηγό... Διαβάζεις τον τόπο, το θήραμα, τις συνήθειες του... Είναι δύσκολο να καταφέρνεις πάντα να τα τουφεκας μέχρι τα 20 μέτρα... Χρωστάς πολλά στο όπλο σου κ δεν το ξέρεις...![]()
Ταλιμπάν ! Στα ρύζια είσαι? Αύριο το πρωί πιο μέσα πήγαινε.Επίσκεψη απογευματινή στον Αμβρακικό.....αποτελέσματα μηδέν!!! Πάρα πολλά τα νερά.....με αποτέλεσμα τα πουλιά να μην ξεμυτάνε απ' το απαγορευμένο.....το πρωί ξανά θα κάνουμε μια καταδρομική ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο!!!
Αρη δουλευεις βρωμαλευρο η μπαφερ??? Καλα ητο βιντεακι τα σπαει αλλα απο την προσκοπευση καταλαβαινω οτι εισαι απο 13-15 μετρα για παραπανω παρε steelium plusΕιναι το πουλι στο 3.06 του βιντεο... Πολυ μακρινη...