Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάποτε τα κιρκίρια ήταν τόσα που στην πρώτη μπάρα που είχαμε φτιάξει με τον KostAnd τα αφηναμε χωρίς τουφεκιά. Τα κυνηγουσαμε όταν τα πράσινα άλλαζαν τόπο πια κ δεν επισκεπτοταν το νερο μας.
Αχ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....pray to God..sex hard.

.very happy. .....έγραψες με την μύτη του κουταλά !
στην φωτο του Hlektrologos
απαντησα αυτο
δεν ειναι καστανοπαπια
νομιζω ειναι μπασταρδεμενο αλλα εαν μπορει εας ανεβασει και αλλες φωτο να δω και θα πω.ραμφος εχει σαν του κουταλα,φρερα και ποδια σαν ψαλιδι θυλικο και στηθος σαν βαλτοπαπια.εαν δω και αλλες φωτο θα σας πω σιγουρα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω και το μεγεθος,
ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ .....
ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ......

στην φωτο του Hlektrologos
απαντησα αυτο
δεν ειναι καστανοπαπια
νομιζω ειναι μπασταρδεμενο αλλα εαν μπορει εας ανεβασει και αλλες φωτο να δω και θα πω.ραμφος εχει σαν του κουταλα,φρερα και ποδια σαν ψαλιδι θυλικο και στηθος σαν βαλτοπαπια.εαν δω και αλλες φωτο θα σας πω σιγουρα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω και το μεγεθος,
ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ .....
ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ......
Μην επιτίθεσαι χωρίς λόγο. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις και καλό θα ήταν αν δεν έχεις ίδια άποψη για κάποιον να κρατάς τουλάχιστον τα προσχήματα. Μην μένεις σε αυτά που σου είπαν γιατί μπορεί να είναι κακοπροαιρετα.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι οι φωτογραφίες μπορούν να παραπλανήσουν. Αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ωραίες κουβέντες και καλαμπούρια, μπορεί όμως να γίνει και αφορμή για να δημιουργήσουν προβλήματα κάποιοι.

Το ίδιο λέμε... Αν είναι αρσενικό δεν ξέρω... Γιατί τον Αύγουστο κ το Σεπτέμβρη είναι όλα καφέ, κάποια στιγμή αργότερα αλλάζουν χρώμα κ μας έρχονται από Φλεβάρη φτιαγμένα τα αρσενικά...
Μιας κ μιλάμε για περίεργους χρωματισμούς, το Νοέμβρη βαρεσα μια καστανιά με αλπινισμο... Ήταν όλη ξανθή σαν ξεθωριασμένη... Αύριο που θα είμαι σπίτι σας βάλω φωτό...

Νίκο έπαιξαν πουλιά σήμερα επάνω?
και εγω αρη πριν μερικα χρονια ειχα βαρεσει εναν πρασινο που ητανε διασταυρωμενος με σπιτοπαπια και ειχε τα φτερα του ασπρα με τα μπλε δυστιχος τοτε δεν κρατησα φωτο
και ενας φιλος βαρεσε εναν πρασινο διπλασιο σε μεγεθος απο τους κανονικους,εαν μπορεσω αυριο θα παρω την φωτο και θα την ανεβασω

Μην επιτίθεσαι χωρίς λόγο. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις και καλό θα ήταν αν δεν έχεις ίδια άποψη για κάποιον να κρατάς τουλάχιστον τα προσχήματα. Μην μένεις σε αυτά που σου είπαν γιατί μπορεί να είναι κακοπροαιρετα.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι οι φωτογραφίες μπορούν να παραπλανήσουν. Αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ωραίες κουβέντες και καλαμπούρια, μπορεί όμως να γίνει και αφορμή για να δημιουργήσουν προβλήματα κάποιοι.
εχω ιδια γνωμη για την συμπεριφορα σου και παρακολουθω το τι γραφεις εδω και πολυ καιρο.δεν χρειαζετε να μου υποδειξει καποιος τι να κανω....
παρακολουθω εδω και καιρο τα το τι γραφεις σε ολους πως αναβεις τις φωτιες και αφηνεις τους αλλους να τρωγωνται.
οσο για το προβληματα νομιζω ξερεις καλα πως να τα δημιουργεις

Τα τελευταία χρόνια μου έχει φύγει η όρεξη για βιντεοσκόπηση. Τουφεκάω πολύ καλύτερα χωρίς την κάμερα, αφού συγκεντρώνομαι καλύτερα στον στόχο, χωρίς να μου χαλάει το ζύγισμα του όπλου και γενικά λειτουργώ πιο ξένοιαστα σκοπευτικά αφού δεν έχω το νου μου στην αφύπνιση της κάμερας, στην πορεία των χτυπημένων πουλιών, στην αυτονομία κτλ.
Τον περασμένο μήνα ωστόσο είπα να βάλω ένα πρωί την κάμερα πάνω. Η αλήθεια είναι, ότι αφήνεις σε αφήνει και έπιασα τον εαυτό μου να έχει χάσει τον "παλμό" της σωστής της χρήσης. Παρόλαυτα κάτι λίγα στιγμιότυπα τα "τσίμπησα" !

Τα τελευταία χρόνια μου έχει φύγει η όρεξη για βιντεοσκόπηση. Τουφεκάω πολύ καλύτερα χωρίς την κάμερα, αφού συγκεντρώνομαι καλύτερα στον στόχο, χωρίς να μου χαλάει το ζύγισμα του όπλου και γενικά λειτουργώ πιο ξένοιαστα σκοπευτικά αφού δεν έχω το νου μου στην αφύπνιση της κάμερας, στην πορεία των χτυπημένων πουλιών, στην αυτονομία κτλ.
Τον περασμένο μήνα ωστόσο είπα να βάλω ένα πρωί την κάμερα πάνω. Η αλήθεια είναι, ότι αφήνεις σε αφήνει και έπιασα τον εαυτό μου να έχει χάσει τον "παλμό" της σωστής της χρήσης. Παρόλαυτα κάτι λίγα στιγμιότυπα τα "τσίμπησα" !

Ωραίες βολές , πάντως μοιάζουν τα μέρη που κυνηγούσα παλιά , ισως να ναι σύμπτωση. Ημαθία μεριά

img_20191223_145324-jpg.7579

Εχθές ωραία μέρα με πολλά παπάκια την μέρα αλλά την νύχτα ήταν καλύτερα αφου ειχε προηγηθεί αυτή η αναμπουμπούλα με βροχή μιας και έκανα πολυ καλο κυνήγι. Ευχαριστήθηκα τουφεκιές και ξαπλωματα.
Δεν.είναι ολα στην φώτο !
Αν μπουν καινούργια πουλάκια θα γίνει πανηγύρι καλό Γιατί αυτά μάθανε λίγο στον χορό εχεχε

Attachments

• IMG_20191223_145324.jpg
    IMG_20191223_145324.jpg
    288,4 KB · Προβολές: 180
Status
Not open for further replies.
Back