Έκανα την βόλτα μου για κανά παπάκι με αποτέλεσμα να φάω τόσο πολύ δυνατή βροχή και από πουλιά πάρα πολύ λίγα,μόνο μια τουφεκιά έριξα σε ένα κιρκιρακι και το πήρα.
Φίλε μου, γεραντζουλια ποια λέτε?Το πρωινό σήμερα με βρήκε μέσα στην λίμνη στο αιτωλικό γνωστή σε πολλούς ως θολή με καλή παρέα ,με 5μποφορ και ψιλόβροχο.
Παρόλο τον υποσχόμενο καιρό πολλά κοπαδια απο σφυριχταρια και κάποια πράσινα πέρασαν νυχτα πίσω στην θάλασσα και 2-3 κοπαδακια που περασαν με το πρώτο φως πετούσαν σε απαγορευτικά ύψη..
Κατάφερα και κράτησα ένα γερατζούλι με μια τουφεκιά με δικά μου φυσίγγια* το ποιο ητανε δεξια τραβερσα γύρω στα 30 μετρα οπου έπεσε ξερό..
το Setup granular 1.60x34 cx2000 No5 με κλεισιμο στα 58mm να σημειώσω ότι ουτε κλώτσησε ούτε τίποτα σαν να έριχνα τσιχλοφύσιγγο οπλο Benelli Duca Montefeltro.View attachment 7567
Μπραβο Τελη......Ακόμα ένας βασιλιάς έπεσε και συνεχίζουμε τώρα που πήραμε μπροστά δεν σταματάμε!!!!!
View attachment 7533
Το πρωινό σήμερα με βρήκε μέσα στην λίμνη στο αιτωλικό γνωστή σε πολλούς ως θολή με καλή παρέα ,με 5μποφορ και ψιλόβροχο.
Παρόλο τον υποσχόμενο καιρό πολλά κοπαδια απο σφυριχταρια και κάποια πράσινα πέρασαν νυχτα πίσω στην θάλασσα και 2-3 κοπαδακια που περασαν με το πρώτο φως πετούσαν σε απαγορευτικά ύψη..
Κατάφερα και κράτησα ένα γερατζούλι με μια τουφεκιά με δικά μου φυσίγγια* το ποιο ητανε δεξια τραβερσα γύρω στα 30 μετρα οπου έπεσε ξερό..
το Setup granular 1.60x34 cx2000 No5 με κλεισιμο στα 58mm να σημειώσω ότι ουτε κλώτσησε ούτε τίποτα σαν να έριχνα τσιχλοφύσιγγο οπλο Benelli Duca Montefeltro.[ATTACΑυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ μοιάζει με εαρινή σαρσέλα του Σεπτέμβρη χωρίς χρώματα...Γερατζούλια λένε τα κιρκίκιαΣε ρωτάω γιατί μου κάνει πολύ Ιδιαίτερο το χρώμα του για κιρκίρι.. Εκτός αν σου έπεσε σε λασπη κ φαίνεται έτσι..
Τα κιρκίρια λέμε...Σε λάσπη δεν έπεσε 'οχι.Φίλε μου, γεραντζουλια ποια λέτε?
Το παπί που χτύπησες δν είναι γερατζούλη πάντος......δν το γνωρίζω τη είναι, αλλά μοιάζει με καστανόπαπια το χρώμα του...Τα κιρκίρια λέμε...Σε λάσπη δεν έπεσε 'οχι.
Όχιμοιάζει με καστανόπαπια...
Μοιάζει με κρινέλι (σαρσέλα) αρσενικό του Σεπτέμβρη χωρίς χρώματαΤο παπί που χτύπησες δν είναι γερατζούλη πάντος......δν το γνωρίζω τη είναι, αλλά μοιάζει με καστανόπαπια το χρώμα του...
Ρε Νίκο μην αποκλύουμε κ το ενδεχόμενο ενός διασταυρομένου πτηνού.....Μοιάζει με κρινέλι (σαρσέλα) αρσενικό του Σεπτέμβρη χωρίς χρώματα
Σωστός όμως η εποχή είναι περασμένη..Μοιάζει με κρινέλι (σαρσέλα) αρσενικό του Σεπτέμβρη χωρίς χρώματα
δεν ειναι καστανοπαπιαΤο παπί που χτύπησες δν είναι γερατζούλη πάντος......δν το γνωρίζω τη είναι, αλλά μοιάζει με καστανόπαπια το χρώμα του...
Αφήνω ένα ενδεχόμενο να μπερδεύτηκε μαζί με κιρκίρια και να έμεινε μιας και είχε πολλά στην έναρξηΣωστός όμως η εποχή είναι περασμένη..![]()
Κρινελι είναι... Σαρσελα εαρινή δηλαδή... Ξέμεινε πίσω...Το παπί που χτύπησες δν είναι γερατζούλη πάντος......δν το γνωρίζω τη είναι, αλλά μοιάζει με καστανόπαπια το χρώμα του...