Σε ευχαριστώ φίλε....... είναι που τα benelli δεν σκοτονουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα τους αλλάξω γνώμη μερικούςΜπραβο φιλε

Σε ευχαριστώ φίλε....... είναι που τα benelli δεν σκοτονουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα τους αλλάξω γνώμη μερικούςΜπραβο φιλε
Ακόμα ένας βασιλιάς έπεσε και συνεχίζουμε τώρα που πήραμε μπροστά δεν σταματάμε!!!!!
View attachment 7533
Εργαλείο είσαι! ΩραίοςΑκόμα ένας βασιλιάς έπεσε και συνεχίζουμε τώρα που πήραμε μπροστά δεν σταματάμε!!!!!
View attachment 7533
Μπραβο φιλε μου πηρες φορα τωρα. Πάντα τετοια ευχομαι
Σάς ευχαριστώ παλικάρια!!!!Εργαλείο είσαι! Ωραίος
Μέχρι τα 15 μέτρα μία χαρά σκατωνουν. Μπράβο για τα παπιαΣε ευχαριστώ φίλε....... είναι που τα benelli δεν σκοτονουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα τους αλλάξω γνώμη μερικούς![]()
![]()
Ειναι και πιος το κραταειΜέχρι τα 15 μέτρα μία χαρά σκατωνουν. Μπράβο για τα παπια
Πιοs?????? Aσε φίλε και ο γκραν παπαs να τα κρατήσει άντε να χτυπήσουν στα 20 μέτρα παραπάνω δενΕιναι και πιος το κραταει
Οκ!!!Πιοs?????? Aσε φίλε και ο γκραν παπαs να τα κρατήσει άντε να χτυπήσουν στα 20 μέτρα παραπάνω δεν
Μπράβο παίχτη !Ακόμα ένας βασιλιάς έπεσε και συνεχίζουμε τώρα που πήραμε μπροστά δεν σταματάμε!!!!!
View attachment 7533
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!Μπράβο παίχτη !
Ωραίος ρε μάγκα!Ακόμα ένας βασιλιάς έπεσε και συνεχίζουμε τώρα που πήραμε μπροστά δεν σταματάμε!!!!!
View attachment 7533
ΣούπερΝα ανεβάσω και εγώ 2 γρήγορες φωτογραφίες από το χτεσινό κυνήγι στα υδρόβια, με συνδυασμό μια και μια με τον πατέρα μου,
Όπως πάντα το ηλιοβασίλεμα στο βάλτο είναι μαγευτικό (με την Crio να γυαλίζει)!!!
Άντε να δούμε και σήμερα...Γενικώς υπάρχει κινητικότητα από μεγάλα κοπάδια στον ορίζοντα.
Μπράβο φιλαράκι ωραίος πηγές την βόλτα σου πήρες και τις παπιαρες σου εννοείται με ένα πανέμορφο όπλοΝα ανεβάσω και εγώ 2 γρήγορες φωτογραφίες από το χτεσινό κυνήγι στα υδρόβια, με συνδυασμό μια και μια με τον πατέρα μου,
Όπως πάντα το ηλιοβασίλεμα στο βάλτο είναι μαγευτικό (με την Crio να γυαλίζει)!!!
Άντε να δούμε και σήμερα...Γενικώς υπάρχει κινητικότητα από μεγάλα κοπάδια στον ορίζοντα.
Μπράβο σε εσένα και τον πατέρα σου Πάρη!Να ανεβάσω και εγώ 2 γρήγορες φωτογραφίες από το χτεσινό κυνήγι στα υδρόβια, με συνδυασμό μια και μια με τον πατέρα μου,
Benelli army λέμεΣε ευχαριστώ φίλε....... είναι που τα benelli δεν σκοτονουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα τους αλλάξω γνώμη μερικούς![]()
![]()
Με τη m2 σε αριστερή κυνηγάω φίλε και είμαι πολύ ευχαριστημένος,χωρίς να είμαι δογματικός με τις μάρκες όπλων.Πάρε μπας και δεις προκοπή χεχε
Πάρε μια ethos sport αν θες ξύλινη να την ευχαριστηθείς!!!!!