Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να ανεβάσω και εγώ 2 γρήγορες φωτογραφίες από το χτεσινό κυνήγι στα υδρόβια, με συνδυασμό μια και μια με τον πατέρα μου,
Όπως πάντα το ηλιοβασίλεμα στο βάλτο είναι μαγευτικό (με την Crio να γυαλίζει :D:D )!!!
Άντε να δούμε και σήμερα...Γενικώς υπάρχει κινητικότητα από μεγάλα κοπάδια στον ορίζοντα.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    303,8 KB · Προβολές: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    527,8 KB · Προβολές: 52
Να ανεβάσω και εγώ 2 γρήγορες φωτογραφίες από το χτεσινό κυνήγι στα υδρόβια, με συνδυασμό μια και μια με τον πατέρα μου,
Όπως πάντα το ηλιοβασίλεμα στο βάλτο είναι μαγευτικό (με την Crio να γυαλίζει :D:D )!!!
Άντε να δούμε και σήμερα...Γενικώς υπάρχει κινητικότητα από μεγάλα κοπάδια στον ορίζοντα.
Σούπερ .congrats.

Μπράβο φιλαράκι ωραίος πηγές την βόλτα σου πήρες και τις παπιαρες σου εννοείται με ένα πανέμορφο όπλο ;)

Μπράβο σε εσένα και τον πατέρα σου Πάρη!
@ParisK ,@Bnllcrio μου φαίνεται θα πάρω καμιά crio μήπως και βαρεσω κάνα παπί .my man. .

Το πρωινό σήμερα με βρήκε μέσα στην λίμνη στο αιτωλικό γνωστή σε πολλούς ως θολή με καλή παρέα ,με 5μποφορ και ψιλόβροχο.
Παρόλο τον υποσχόμενο καιρό πολλά κοπαδια απο σφυριχταρια και κάποια πράσινα πέρασαν νυχτα πίσω στην θάλασσα και 2-3 κοπαδακια που περασαν με το πρώτο φως πετούσαν σε απαγορευτικά ύψη..
Κατάφερα και κράτησα ένα γερατζούλι με μια τουφεκιά με δικά μου φυσίγγια* το ποιο ητανε δεξια τραβερσα γύρω στα 30 μετρα οπου έπεσε ξερό..
το Setup granular 1.60x34 cx2000 No5 με κλεισιμο στα 58mm να σημειώσω ότι ουτε κλώτσησε ούτε τίποτα σαν να έριχνα τσιχλοφύσιγγο οπλο Benelli Duca Montefeltro.20191222_141238[1].jpg

Πάρε μπας και δεις προκοπή χεχε .sarcastic.
Πάρε μια ethos sport αν θες ξύλινη να την ευχαριστηθείς!!!!!
Με τη m2 σε αριστερή κυνηγάω φίλε και είμαι πολύ ευχαριστημένος,χωρίς να είμαι δογματικός με τις μάρκες όπλων.
Ωραία η ethos sport όπως και ο καινούργιος μαύρος αετος που τον έχω δει από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Back