Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμπαθητική η μέρα σήμερα. Αν και η πρώτη σκέψη ήταν για Βοιωτία μετά τα νέα για τα σπασμένα αυτοκίνητα καταλήξαμε Κορινθια και μάλλον η Θήβα δεν θα ξαναπαίξει μέχρι κάποια στιγμή να βρεθεί ο τύπος που κάνει τις ζημιές. 10 χλμ περπάτημα με σημεία που είχαν πιασμενα πουλιά και άλλα εντελώς άδεια. Πολύ αγριεμενες οι τσίχλες, δύσκολα βγαίναν σε καθαρό, άλλες μάλιστα φεύγανε προς τα πίσω μέσα από τα βάτα... Σε λίγα χρόνια αν συνεχίσουν να εξελίσσονται ετσι θα τις κυνηγανε μονο οι λι βαν κλιφιδες! Απολογισμός 10 στο σακούλι συν λίγες χαμένες σε ψηλό χόρτο

Πολύ χαίρομαι. που στη Στερεά και αλλού έχει πολλά η πάρα πολλά πουλιά. Νότια Λακωνία σήμερα το απόγευμα από 4 30 μέχρι 5 40 εθεάθησαν 5 τσίχλες και 2 κοτσύφια. Όχι και άσχημα για ένα από τους καλύτερους τσιχλοτοπους του νομού.

Ρε παιδιά ακούω για απογευματινά ότι περνάνε μετά τις 5 κτλ,που πήγαν τα καρτερια που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και από τις 3:30 βαραγαμε πουλιά και δεν μιλάω στου διαόλου την μάνα ,πέριξ Αττικής λέω ,πόσο έχουν αλλάξει τα πάντα προς το χειρότερο

Ρε παιδιά ακούω για απογευματινά ότι περνάνε μετά τις 5 κτλ,που πήγαν τα καρτερια που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και από τις 3:30 βαραγαμε πουλιά και δεν μιλάω στου διαόλου την μάνα ,πέριξ Αττικής λέω ,πόσο έχουν αλλάξει τα πάντα προς το χειρότερο
Υπάρχουν φίλε καρτερία και τώρα που ξεκινάνε από τις 4 και κάτι απλά είναι τα πολύ καλά καρτερία και θέλουν πολύ ψάξιμο για να βρεις ένα τέτοιο.Βεβαια αξέχαστα θα μείνουν τα απογευματινά του 16 με τις πολλές τσιχλες και του 17 με το κρύο που ξεκιναγανε από πολύ νωρίς και έριχνες και 40 τουφεκιές.

Στο αποψινό απογιοματινό, κάπως καλύτερα τα πράγματα... Φάνηκαν αρκετά πουλάκια (όλα κελαηδότσιχλες και ελάχιστες κόκκινες) από τις 17:10 έως τις 17:30.
Με σχεδόν απόλυτη ευστοχία, "γκρέμισα" 8 κοινές...!

Αύριο το πρωί κατά τις 7:30 με 8:00, θα είμαι στον ελατιά για τις μεγάλες μου "αγάπες", τις κυριαρίνες μου...!!!

Last edited:
Κάναμε τη βόλτα μας σήμερα με τον Ηλία, ευκαιρίας δοθησεις του Αγίου Νικολάου. Πήγαμε σε 3 μέρη κοντά το ένα με το άλλο, μόνο το ένα μας έδωσε κάποια πουλιά. Περπατήσαμε αρκετά επομένως το φαγητό ήταν απαραίτητο έπειτα. Φασολάδα, πέστροφα καπνιστή ήταν 2 από αυτά που ετοίμασε η μάνα μου και φάγαμε. Η συνέχεια είχε ένα μονοωρο υπνο και βουρ για απογευματινό. Καθότι δεν τα ξέρω καλά τα απόγευματινα δεν ρίξαμε καμία τουφεκια. Μαζευτήκαμε και φύγαμε για σπίτι. Όλα πολύ ωραία σήμερα.
View attachment 7011
Μπράβο παίχτες !
Βοήθησε η φασουλάδα ;
.sarcastic.

Α σχετικα με την Θηβα...παιδια ηρεμια..σημερα ειδα οτι πλεον εχουν βαλει καγκελα πολυ ψηλα στην γεφυρα πάνω απο τον καταυλισμό και δε παίζει σκηνικο πεταω πετρες και τρεχω στις παραγκες...επισης πρώτη τοποθεσια για σπασμενα ειναι Κλειδι-Σκουρτα αλλα στα μπασιματα ολοι εκει ημασταν..επισης Θησειο Μοναστηρακι Ψυρρη βραδυ κατσαβιδιαζουν κλειδαριές αβερτα, τι σημαινει αυτο οτι δε θα βγουμε απο το σπιτι μας?..καντε θραυση κρυστάλλων + μερικη/ολικη κλοπη και ειστε αρχοντες...αμα θελουν ας παρουν τα πατάκια..κυνηγι πάμε τι πολυτιμο αφήνεται δλδ στο αυτοκίνητο?

Μου τα χάλασε ο καιρός σήμερα. Ενώ όλη μέρα ήταν καλός, το απόγευμα λίγο πριν φύγω για το καρτέρι ξαφνικά σκοτείνιασε και άρχισε να βρέχει. Έριξε δύο γερές μπόρες, μετά φάνηκε να ανοίγει ... Σχεδόν 5.00' η ώρα, πήρα 7-8 φυσέκια στην τσέπη κι έφυγα ... Τελικά μια τσίχλα πήρα μόνο, και πριν πάει 5.30' είπα να φύγω γιατί ο καιρός βάραινε πάλι και έριξε μερικές σταγόνες. Δεν είχα κάνει 10 βήματα και άρχισε να το ρίχνει με το τουλούμι !!! Μέχρι να έρθω σπίτι, 8-10 λεπτά δρόμο, έγινα μούσκεμα !!! weather1 .hair..sarcastic.

που πήγαν τα καρτερια που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και από τις 3:30 βαραγαμε πουλιά
Πλέον, αυτό συμβαίνει όταν ο ευρύτερος τόπος του απογευματινού καρτεριού "βράζει" από τσιχλοκότσυφα...! Μόνο τότε!
"Τα πάντα ρει" βλέπετε... Τίποτα δεν μένει ίδιο στο πέρασμα των ετών...!

Επιστροφή από μόδι. Πουλιά λίγα έως πολύ λίγα. Το χειρότερο από όλα μια ομάδα 15 περίπου Ιταλών που ως γνωστών δεν αφήνουν τίποτα ζωντανό
Καλά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη.Καποιος τους έφερε οπότε οι 15 θα γίνουν 100 και σιγά σιγά.Θα καταλάβετε τι τεράστια προβλήματα θα δημιουργηθούν....Εγώ τα γράφω από προπερσι σιγά σιγά θα έρθουν παντού και έλεγχος της πλάκας παντού. Σας προετοιμάζω γιατί όπου πάνε επικρατεί αφανισμός και βρώμα...

Επιστροφη απο βοιωτια,πουλια ειχε αλλα πονηρεμενα πολυ.χωνοντουσαν απο ελια σε ελια κ απο βατο σε βατο,μου ετυχε κατι σπανιο σημερα την ωρα που περναγα ενα πυκνο μου βγηκε μια τσιχλα τουφεκισα ενστικτωδως κ την μπηρε ολο το σμπαρο με αποτελεσμα να εξαυλωθει τελειως,εμεινε μονο η ουρα.αφου την εδειξα σ ενα φιλο κ επαθε πλακα.δυστυχως δεν κυνηγαω με καμερα να μπορουσα να το ξαναδω!!!καλη επιστροφη σε ολους

Status
Not open for further replies.
Back