Πάλι κουβά πήγαμε

Status
Not open for further replies.
Σου επιτέθηκαν αδίκως κάποιοι άνθρωποι επειδή νόμιζαν ότι είχες βαρέσει Καπακλή. Ο Ηλίας μιλώντας με κάποια παιδιά διέγραψε το μήνυμα σου ως όφειλε πιστεύοντας ότι όντως ήταν απαγορευμένο πουλί.
Επί ένα 24ωρο από την ώρα που πόσταρα τη φωτό, συζητούσαν κάποια άτομα παρασκηνιακά για μένα, χωρίς εμένα. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθώ κι εγώ ως άμεσα εμπλεκόμενος; Θα σας διαφώτιζα με ακρίβεια και το θέμα θα έκλεινε εν τη γενέσει του. Τουλάχιστον ως διαχειριστές, οφείλατε να με ενημερώσετε για οποιαδήποτε ενέργειά σας απέναντί μου...

Ακόμα και καπακλής να ήταν κανεις δεν είχε το δικαίωμα να σε ειρωνευτεί. Για τον λόγο αυτό αυτοί που σε ειρωνεύτηκαν έλαβαν warning ως συνηθίζουμε να κάνουμε σαν διαχείριση.
Κι όμως, δεν κρατήσατε ίσες αποστάσεις σε όλους όσους ειρωνεύτηκαν...

Εγώ το βράδυ που μπόρεσα να μπω στο φόρουμ έγραψα ένα μήνυμα και εσυ μου επιτεθηκες όπως και σε όλη την διαχειριστική ομάδα.
Δεν ήταν επίθεση. Εκτός αν θεωρείς επίθεση την περιγραφή της πραγματικότητας με τη χρήση ερωτημάτων. Το θεωρήσατε επίθεση λόγω της αδυναμίας σας να τα απαντήσετε...
(Είναι η στιγμή που θα πρέπει να θυμηθείς πόσο προσβλητικά μου απάντησες)

Είσαι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μας κάνουν συνεχώς επιθέσεις.
Όσο και να ψάξεις δε θα βρεις κανένα παράδειγμα επίθεσής μου προς εσάς...

Παρ´ολα αυτά, πες μου αν εγώ είμαι το πρόβλημα σου ή αυτοί που σε ειρωνεύτηκαν;
Το πρόβλημα είναι μάλλον δικό σου αν δεν μπορείς να απαντήσεις ο ίδιος στο ερώτημά σου. Από την πλευρά μου ήμουν πολύ ξεκάθαρος.

Το καταλαβαίνω ότι θα ήθελες να σε είχε καλύψει η διαχείριση πιο γρήγορα. Με τον χρόνο που έχουμε όμως καλώς ή κακώς δεν γίνεται.
Επαναλαμβάνω ότι από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα, οφείλατε τον πρώτο που θα ενημερώνατε να ήμουν εγώ και θα λυνόταν εν τη γενέσει του. Ακόμη και άδικο να είχα θα το λύναμε με τη διαγραφή του. Επειδή όμως είχα δίκιο, θα σας το αποδείκνυα και δεν θα είχατε εκτεθεί...

Αφού λοιπόν τα μηνύματα σου επαναφέρθηκαν διαγράφοντας τα άσχετα ζήτησες τον λόγο που μπαναραμε τον βικ. Την ειρωνία στα μηνύματα των άλλων την κατάλαβες αλλά για τα ειρωνικά μηνύματα του βικ δεν σε είδα να γράφεις κάτι.
Το ποστ μου με τη φωτό επαναφέρθηκε 24 σχεδόν ώρες από τη διαγραφή του κατόπιν πίεσης συναδέλφων. Εγώ απλά ρώτησα για ποιο λόγο μπλοκαρίστηκε ο Βίκτωρας και ποτέ δεν υποστήριξα ότι δεν αναφέρθηκα (παρόλο που πολλοί φίλοι υποστηρίζουν ότι είπε αλήθειες). Αν δεχτούμε ότι ήταν ειρωνικός, δεν είδα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τη διαχείριση και οι υπόλοιποι -κατά την παραδοχή σας- είρωνες...

Και όταν δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου θεώρησες σωστό να μου κανεις ξανά προσωπική επίθεση για άσχετο θέμα ώστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις για εμενα σε ένα δημόσιο σάιτ που διάβαζαν 100αδες άνθρωποι.
Δεν ήταν απάντηση αλλά προσβολή. Ήσουν ακόμη μια φορά προσβλητικός απέναντί μου σε συνέχεια της προηγούμενη βραδιάς. Δείγμα τουλάχιστον αγένειας (για να μην εκφραστώ πιο βαριά) που δεν ήταν η πρώτη φορά όπως για παράδειγμα το περιστατικό με τον Μάκη (γι' αυτό το ανάφερα)...
Εντυπώσεις πήγες να δημιουργήσεις εσύ,αναφερόμενος δημοσίως προσβλητικά σε εμένα...

Στον λίγο χρόνο που περνάω στο φόρουμ θέλω να συζητάω για το κυνήγι και ποτε δεν με ενδιέφεραν οι διενέξεις.
Το επίμαχο ποστ μου ήταν άκρως κυνηγετικό και ξαφνικά βρήκα τον μπελά μου. Την αιτία των διενέξεων που προκλήθηκαν να τις ψάξεις αλλού και όχι σε μένα...

Καλώς ή κακώς από τη θέση του διαχειριστή πρέπει να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Αυτό το δέχομαι
Χαίρομαι που δέχεσαι αλλά δεν το δείχνεις στην πράξη...

αλλά αυτό που δεν δέχομαι είναι προσωπικές επιθέσεις για κινήσεις άλλων μελών.
Ψάξε και δες αν σου επιτέθηκα προσωπικά για κινήσεις άλλων μελών και πες το και σε μένα...

Θα περίμενα να το καταλάβεις αυτό σαν παλιό μέλος διαχείρισης οποίες και αν είναι οι διάφορες μας.
Αυτό που απορώ είναι γιατί δεν το καταλαβαίνεις εσύ...

Κλείνοντας σε παρακαλώ σκέψου μόνο αυτό, είμαι πραγματικά εγώ το πρόβλημα σου ή αυτοί που σε ειρωνεύονται;
Το θέμα είναι ότι βλέπεις τον εαυτό σου ως πρόβλημά μου. Μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο αυτό. Μου είσαι παντελώς αδιάφορος μέχρι το σημείο που θα ασχοληθείς μαζί μου.



Υ.Γ. 1: Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ που αναγκάστηκα να επανέλθω στο θέμα. Ένιωσα όμως την υποχρέωση να δώσω απαντήσεις γιατί προκλήθηκα.

Υ.Γ. 2: Ζητώ ταπεινά συγνώμη που πήγα κυνήγι και ενώ θέλησα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας, βρήκα τον μπελά μου και μάλιστα με τον πλέον άδικο τρόπο.

Υ.Γ. 3: Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που συνεχώς μου εκδηλώνετε κατανοώντας τη θέση μου.


Καλή συνέχεια σε όλους
 
Last edited:
Το κυνηγι ειναι χομπι, δεν ειναι αθλημα, δεν ειναι χωρος διακρισης, το κυνηγι ειναι παρεα, προετοιμασια, εκδρομη, φαγοποτι,
χαρουμενα προσωπα.
Η σκοποβολη ειναι αθλημα, ειναι χωρος διακρισης, οποιος επιθυμει την διακριση εκει απευθυνεται, οπου τα κριτηρια ειναι
ακριβως ιδια για ολους.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ.

Σε καθε αλλη περιπτωση, τουτο εδω το φορουμ δεν αναφερεται σε οπλα και κυνηγια, αναφερεται σε ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Σταυρο απο τα 15 χρονια που συμμετεχω σε κυνηγετικα φορουμ
και απο αυτα που εχω ζησει με αμετρητες προσωπικες στοχοποιησεις σε βαθμο ξερασματος
ενα πραγμα εχω καταλαβει
Αυτοι που σου φωναζουν αυτοι που σου συμπεριφερονται καπως περιεργα ακομα και ειρωνικα
η αντιδρουν περιεργα στις σκεψεις και στα πιστευω σου μην τους φοβασαι
να εισαι σιγουρος οτι στην αναγκη θα απλωσουν το χερι να σε στηριξουν
Να φοβασαι τους Υπουλους τους δηθεν αυτους που σιωπουν και εμφανιζονται
θαυμαστες σου αλλα πισω απο την πλατη σου
δουλευουν υπογειως σαν τα αρουρια στους υπονομους
ακομα και αν το προηγουμενο βραδυ εχεις τσουγκρισει και ενα ποτηρι κρασι μαζι τους
Δυστηχως Αδερφε αυτη ειναι η κοινωνια μας
μια ζωη ρουφιανια-πουστια και στοχοποιηση γιαυτο και πιασαμε πατο σαν χωρα
Ηρεμια Αρχοντες ολα εδω θα μεινουν ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας
να πανε να .sex hard. ολα

Δωσε ρε Φιλιωωωωωω αδυναμια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
να πω και εγω την γνωμη μου.....;;;;
καταρχην νομιζω οτι δημιουργηθηκε ενα τετοιο φορουμ για να μοιραζομαστε τις χαρες αρχικα του κυνηγιου και μετα τις υπολοιπες χαρες που γεμιζουν τον καθενα μας πχ πρωσωπικα μαγγαλια-ψαρεματα κ.α....
και μεσα απο αυτο να λεμε την γνωμη μας ,να εκδηλωνουμε την χαρα μας και καμια φορα να καλυπτουμε καποια λαθη καποιων,
ΟΧΙ να τους καρφωνουμε στον τοιχο και ουτε να τον ειρωνευωμαστε παρασκηνιακα μεσου μιας παραπλευρης επικοινωνιας ...στη θεση καποιου που κατηγορηθηκε δικαια Η αδικα μπορει να βρεθουμε και εμεις καποτε ...θα θελαμε να μας φερθουνε με αυτο τον τροπο;
οχι νομιζω ....και πρεπει καποιοι που το παιζουνε ιδιοφυειες και τους αρεσει να δημιουργουνε καταστασεις και να δημιουργουνε αναστατωση στο φορουμ ΝΑ ξανασκευτουνε απο εδω και περα τις κινησεις τους.....
ληγοντας αυτο το θεμα ευχωμαι να μην ξαναγινουνε τετοια και να μην στεναχωριθει κανενας μεσα απο το φορουμ .ειμαστε εδω να ειμαστε ενωμενοι και οχι να ζηλευουμε.......
οσον αφορα την διαχειριση νομιζου οτι πρεπει να ειναι πιο προσεχτικοι στις κινησεις τους-διαγραφες τους.....δεν ειναι ντροπη να ρωταμε.... .shake hands. .shake hands.
 
Ρε σεις περίοδο έχουν όλοι τις τελευταίες μέρες κι έχει ανακατατευτεί το σύμπαν; Ή μάλλον η πανσέληνος θα φταίει... Ρητορική η ερώτηση και καθόλου προσωποποιημένη... Απλά έχει χαθεί λίγο η μαγεία του site και ενώ μπαίνω να χαλαρώσω λίγο από τη ροή της καθημερινότητας και της δουλειάς καταλήγω να "τσιτώνω" βλέποντας τις διενέξεις και τις απολυτότητες του καθενός... Δυστυχώς δε γνωρίζω πώς μπορεί να επανέλθει η ηρεμία αλλιώς θα το πρότεινα χωρίς δισταγμό.
 
Καλησπέρα σας. Κατόπιν παράκλησης του Μάκη, μεταφέρω αυτούσιο το παρακάτω μήνυμά του:

Φίλοι Κυνηγοί καλησπέρα σας
Την Δευτέρα, 24 ώρες μετά από το γεγονός με το άδικο σβήσιμο φωτογραφίας του Χρήστου, μου έγινε προειδοποίηση από την διαχείριση για "ανάρμοστη συμπεριφορά" και να είμαι πιο προσεκτικός μελλοντικά.
Χθες το βράδυ, 72 ώρες μετά από την προειδοποίηση, μου έγινε μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου χωρίς καμμιά ενημέρωσή μου και χωρίς να δώσω κάποιο δικαίωμα μετά την προηγούμενη προειδοποίηση.
Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του φόρουμ, μου έγινε γνωστό ότι "το μπλοκάρισμα με την τωρινή διαχείριση είναι μόνιμο" και εκεί τελείωσε η κουβέντα μας.
Για να μην κουράζω είμαι εκτός φόρουμ.
Θα ήθελα απλά να πω ευχαριστώ, και χαιρετώ όλους σας ανεξαιρέτως, όσους με δεχτήκατε αλλά και όσους με ανεχθήκατε.

Καλή συνέχεια και καλές τουφεκιές να έχετε... :)
 
Last edited:
Το Μάκη τον εκτιμώ πάρα πολύ πιστεύω ότι έχει γίνει μέγα λάθος άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια που συναντάμε σπάνια
Μου φαίνεται θα αρχίσουμε να περνούμε τον πούλο σιγά σιγά ολοι
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
 
Καλησπέρα σας. Κατόπιν παράκλησης του Μάκη, μεταφέρω αυτούσιο το παρακάτω μήνυμά του:

Φίλοι Κυνηγοί καλησπέρα σας
Την Δευτέρα, 24 ώρες μετά από το γεγονός με το άδικο σβήσιμο φωτογραφίας του Χρήστου, μου έγινε προειδοποίηση από την διαχείριση για "ανάρμοστη συμπεριφορά" και να είμαι πιο προσεκτικός μελλοντικά.
Χθες το βράδυ, 72 ώρες μετά από την προειδοποίηση, μου έγινε μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου χωρίς καμμιά ενημέρωσή μου και χωρίς να δώσω κάποιο δικαίωμα μετά την προηγούμενη προειδοποίηση.
Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του φόρουμ, μου έγινε γνωστό ότι "το μπλοκάρισμα με την τωρινή διαχείριση είναι μόνιμο" και εκεί τελείωσε η κουβέντα μας.
Για να μην κουράζω είμαι εκτός φόρουμ.
Θα ήθελα απλά να πω ευχαριστώ, και χαιρετώ όλους σας ανεξαιρέτως, όσους με δεχτήκατε αλλά και όσους με ανεχθήκατε.

Καλή συνέχεια και καλές τουφεκιές να έχετε... :)
Μονιμο μπλοκαρισμα εννοουμε απαγορευση εισοδου για παντα στο φορουμ ;
 
Μιας και είμαι νέος στο φόρουμ, να ρωτήσω τι ακριβώς είπε ο Μάκης και διαγράφηκε;
Ξέρω τη φάση με τα παπιά που κάποιος διαχειριστής νόμιζε ότι είναι παράνομα και κατεβασε τη φωτό. Απλώς έχασα το τι έγινε με τον Μακη.
 
Δεν είναι ωραία πράγματα να διαγράφονται και να μπλοκάρονται μέλη.... το φορουμ προσπαθεί να μαζέψει κόσμο να υπάρχει κίνηση και να ακούγονται διαφορετικές απόψεις και εσείς κοιτάτε να τα διώξετε;;! Κρίμα
 
Last edited:
Το να μην έχεις διαφωνίες και να μην υπάρχουν αντιπαραθεσεις, μπερδέματα κλπ σε μια έμμεση ας πούμε επικοινωνία μέσω γραπτού, δεν είναι υγείες. Αυτά ακριβώς όλα εκφράζουν κάτι ζωντανό και σκέψεις διαφόρων ανθρώπων.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό γιατί δεν υπήρξε ίδια αντιμέτωπιση απέναντι σε διάφορους τρελούς του πληκτρολόγιου που έχουν ρηξει το επίπεδο του forum, σε βασικά πολλές φορές θέματα, από ομάδας fb και κάτω... (?)

Αρκετοί φίλοι έφυγαν και ξαναηρθαν. Εγώ για κυνήγια μου δεν γράφω ποτέ ξανά εδώ μέσα, το κάνω εδώ και καιρό. Συμβάλλω όπου νομίζω.
Μάκη μόνο και μόνο για λόγους χρονιας συμβολής και υπόστασης, ακόμα κι αν αλλάξει κάτι κάποτε, μην ξαναγράψεις, μην ξαναγίνεις μέλος ποτέ.
 
Κύριοι , έχω την εντύπωση οτι έχουμε όλοι μας συμπεριφορά 12χρονων ..... Είναι πιστεύετε αυτη εικόνα για τα νέα μέλη που μπαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν οτι διαβάζουν ?.... Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να ηρεμήσουμε .
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top