Λογικά αναστολεας πρέπει να είναι,του πετάει δυο μαζί αν κατάλαβα καλάΝα τσεκαρει τις βιδουλες αναστολέα και σκανδαλοθηκης
Λογικά αναστολεας πρέπει να είναι,του πετάει δυο μαζί αν κατάλαβα καλά
ότι πουλάκια είχε πιασμένα την έκαναν και αυτά, μια φασσα μου πήρε τα ντουφέκια πέρασε πίσω από την πλάτη μου στα 10 μετρά χωρείς να την πάρω γραμμή,
όποτε σήμερα έκανα αυτό!!!
View attachment 5197
fabarm?1 εμπλοκή είχα με πέταγμα 2 φυσιγγίων μαζί. Πάντως το κουμπί αυτό σε σχέση με της Teknys είναι πιο μαλακό. Θεωρώ δλδ ότι η ρύθμιση που του κάνουν είναι 1 πιο σκληρό ελατήριο.
Δεν σκοτώνει το μπαικαλ![]()
Τι μετρα συγκρισης κ ιστοριες μας λες ρε Μακη??Ανάλογα Λιάκο.. Βάζουμε ως μέτρο σύγκρισης την τσίχλα? Ή ένα παπιοκυνήγι με -15 στον Έβρο?
Τι μετρα συγκρισης κ ιστοριες μας λες ρε Μακη??
Δες κανενα βιντεο στο you tube με βαλτοκυνηγια στην Ρωσια κ μετα μιλας..
Δεν νομιζω να εχεις καταδεχτει ποτε να πιασεις στα χερια σου αυτα τα οπλα κ αρα δεν μπορεις να εχεις κ προσωπικη αποψη..
Αρχισε να ρωτας κατοχους ολων αυτων των οπλων,λαγαδες φασσαδες παπιατζηδες κλπ κ τοτε μπορεις να σχηματισεις καποια γνωμη..
Αντε γιατι το εχεις παρατραβηξει..
Κώστα καλημέρα.... για τσίχλες πήγατε ή για να κλάδεμα ελιών
Πριν τα Χανακια αριστερά πρέπει να είναι εκεί....
Υπάρχει περίπτωση καποιο οπλο να μην σκοτώνει επιεδη εχει -15??? Ρωταω γιατι δεν ξερω.Ανάλογα Λιάκο.. Βάζουμε ως μέτρο σύγκρισης την τσίχλα? Ή ένα παπιοκυνήγι με -15 στον Έβρο?
ποτε μα δεν ειπα κατι τετοιο θα ηταν αστειο κ εγωιστικο αν το ελεγα.... Άιντε επειδή έχεις Baikal πρέπει να την Θεοποιήσεις να πούμε και να είναι το ΥΠΕΡΟΟΠΛΟ..
Χαχαχα μερικά παθαίνουν πνευμονία ανεβάζουν και πυρετουλη χαχαΥπάρχει περίπτωση καποιο οπλο να μην σκοτώνει επιεδη εχει -15??? Ρωταω γιατι δεν ξερω.
Ας την τύλιγες με κανα κασκολακι να την ειχες ζεστηηηηηΧαχαχα μερικά παθαίνουν πνευμονία ανεβάζουν και πυρετουλη χαχα
Όλα μπορεί η και κανένα νομίζω στο κρύο το όπλο καλύτερο να είναι στεγνό από λάδι για να δουλέψει καλύτερα. ..τα benelli πάντως δεν κολανε ενώ η Ρεμί μου κόλλησε ..
Την έβαλα στην θήκη και την παίρνω μόνο με θετικές θερμοκρασίες για να είμαι ήσυχος χεχεΑς την τύλιγες με κανα κασκολακι να την ειχες ζεστηηηηη