Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λογικά αναστολεας πρέπει να είναι,του πετάει δυο μαζί αν κατάλαβα καλά

1 εμπλοκή είχα με πέταγμα 2 φυσιγγίων μαζί. Πάντως το κουμπί αυτό σε σχέση με της Teknys είναι πιο μαλακό. Θεωρώ δλδ ότι η ρύθμιση που του κάνουν είναι 1 πιο σκληρό ελατήριο.

ότι πουλάκια είχε πιασμένα την έκαναν και αυτά, μια φασσα μου πήρε τα ντουφέκια πέρασε πίσω από την πλάτη μου στα 10 μετρά χωρείς να την πάρω γραμμή,
όποτε σήμερα έκανα αυτό!!! .sarcastic.
View attachment 5197

Ωραίο είναι...Και.. ξεροψημένο :)

Ανάλογα Λιάκο.. Βάζουμε ως μέτρο σύγκρισης την τσίχλα? Ή ένα παπιοκυνήγι με -15 στον Έβρο?
Τι μετρα συγκρισης κ ιστοριες μας λες ρε Μακη??
Δες κανενα βιντεο στο you tube με βαλτοκυνηγια στην Ρωσια κ μετα μιλας..
Δεν νομιζω να εχεις καταδεχτει ποτε να πιασεις στα χερια σου αυτα τα οπλα κ αρα δεν μπορεις να εχεις κ προσωπικη αποψη..
Αρχισε να ρωτας κατοχους ολων αυτων των οπλων,λαγαδες φασσαδες παπιατζηδες κλπ κ τοτε μπορεις να σχηματισεις καποια γνωμη..
Αντε γιατι το εχεις παρατραβηξει..

Τι μετρα συγκρισης κ ιστοριες μας λες ρε Μακη??
Δες κανενα βιντεο στο you tube με βαλτοκυνηγια στην Ρωσια κ μετα μιλας..
Δεν νομιζω να εχεις καταδεχτει ποτε να πιασεις στα χερια σου αυτα τα οπλα κ αρα δεν μπορεις να εχεις κ προσωπικη αποψη..
Αρχισε να ρωτας κατοχους ολων αυτων των οπλων,λαγαδες φασσαδες παπιατζηδες κλπ κ τοτε μπορεις να σχηματισεις καποια γνωμη..
Αντε γιατι το εχεις παρατραβηξει..

Εσένα πιο είναι το πρόβλημά σου ακριβώς ρε φίλε? Μου λες? Κοίτα τον εαύτο σου και άσε με τι κάνω εγω.. Άιντε επειδή έχεις Baikal πρέπει να την Θεοποιήσεις να πούμε και να είναι το ΥΠΕΡΟΟΠΛΟ.. Και στο κάτω κάτω δεν σου απεύθυνα τον λόγο γιατί πετάγεσαι? Απάντησα στον φίλο μου τον Ηλία και του είπα οτι το μέτρο σύγκρισης σε ένα όπλο, όπως και σε όλες τις μάρκες δεν είναι η Τσίχλα.. Και το γράφω αυτό επειδή η συζήτηση έγινε στο thread της Τσίχλας.. Τώρα εσυ αν είσαι κομπλεξικός δεν σου φταίνε οι άλλοι.. Και δεν με νοιάζει να σχηματίσω γνώμη για τα Baikal.. Όπως έχεις εσυ την άποψη οτι Μαμάνε έτσι και γω έχω την άποψη οτι κλάνουν μια μάντρα. Απλά, λιτά και απέριττα.

Κώστα καλημέρα.... για τσίχλες πήγατε ή για να κλάδεμα ελιών .sarcastic.
Πριν τα Χανακια αριστερά πρέπει να είναι εκεί....

.sarcastic. .sarcastic. είχα πάρει κ την ψαλίδα κοντά για κανένα παρακλάδι.....sarcastic.
Κωστή το μέρος αυτό είναι λίγο έξω από Αμαλιάδα...όχι στα Χανάκια....Άγιος Ιωάννης λέγεται....
Το συγκεκριμένο μέρος δουλεύει πολύ καλά στα απογευματινά.....hunter.1;)

. Άιντε επειδή έχεις Baikal πρέπει να την Θεοποιήσεις να πούμε και να είναι το ΥΠΕΡΟΟΠΛΟ..
ποτε μα δεν ειπα κατι τετοιο θα ηταν αστειο κ εγωιστικο αν το ελεγα...
Τις ειρωνιες σου δεν γουσταρω καθε τρεις κ λιγο..το καταλαβες????
Τι και αν εχεις ακριβο οπλο κ αν εχεις βγει πρωτος σε αγωνες(κ μπραβο σου για αυτο)να μαθεις να σεβεσε κ ολους τους υπολοιπους γυρω σου....
Σε φανταζομε με καμια φεραρι στο δρομο κ σκεφτομε τι θα ακουγαν οι υπολοιποι οδηγοι..

Υπάρχει περίπτωση καποιο οπλο να μην σκοτώνει επιεδη εχει -15??? Ρωταω γιατι δεν ξερω.
Χαχαχα μερικά παθαίνουν πνευμονία ανεβάζουν και πυρετουλη χαχα .vert funny.
Όλα μπορεί η και κανένα νομίζω στο κρύο το όπλο καλύτερο να είναι στεγνό από λάδι για να δουλέψει καλύτερα. ..τα benelli πάντως δεν κολανε ενώ η Ρεμί μου κόλλησε ..

Χαχαχα μερικά παθαίνουν πνευμονία ανεβάζουν και πυρετουλη χαχα .vert funny.
Όλα μπορεί η και κανένα νομίζω στο κρύο το όπλο καλύτερο να είναι στεγνό από λάδι για να δουλέψει καλύτερα. ..τα benelli πάντως δεν κολανε ενώ η Ρεμί μου κόλλησε ..
Ας την τύλιγες με κανα κασκολακι να την ειχες ζεστηηηηη

Status
Not open for further replies.
Back