Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε μπορείς να φανταστείς ποσά χιλιόμετρα έκανα......(κ με χάρτη).Σίγουρα κάτι θα Μ ξέφυγε δεν το συζητάμε....κ ούτε λέω ότι γράφει μούφες ο ανθρωπος. Απλά παλαβωνω!!!!
Ε...κάνε κάτι πιο απλό. Πάρε παραπλεύρως τις γραμμές του τραίνου για την διαδρομή που λέει και θα τα δεις και συ!

Μια κυργιαρινα μαζί με τα τσιχλακια σήμερα,πολύ αέρα δεν είχε τα χθεσινά προχθεσινή πουλιά,,,Baldinini 28gr No8.5 τούβλα με fabarm βέβαια .sarcastic.

View attachment 5126
Φίλε της ροκανίζεις καθημερινά σε σταθερή βάση !
Κάτι πήγε να κινηθεί,έκοψε νωρίς,8 στο χέρι 3-4 χαμένες και 3-4 που αν έριχνε μόνη της η καραμπίνα χωρίς χρήστη θα έπεφταν τα πουλιά!
Εσύ πήρες και 8 . Εγω που τις μόνες 2 που μου πέρασαν καλά χθες τις κλαμπάνισα τι να πω ... .sarcastic.

σήμερα στο σημείο πολύ αέρα Γιαννάρα,μάλλον και αυριο έτσι θα είναι θα δούμε
Σήμερα πίστευα θα ήταν καλύτερα,αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τα μπασίματα.
Βγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς και ελπίζεις να πέσεις στο πέρασμα.

;
Έχεις πιάσει το joker. Μακάρι να ήμουν στο βουνό κάθε μέρα και εγώ.shake hands..shake hands..well done..well done..well done.

αλλαγή βάρδιας όλη την εβδομάδα με πολύ λίγες ώρες ύπνου ,,θέλει θυσίες η τσιχλίτσα κυνηγάμε το καλό πέρασμα Κώστα !

Αυτός ο αέρας μας έχει τρελάνει και εμάς και τα πουλιά που όσα περνάνε πηγαίνουν με ταχύτητα φωτός. 6 πουλάκια κατάφερα με πολύ τολμηρές τουφεκιες με το δικανο. Και αύριο δίνει ίδια ένταση αέρα. Περιοχή δερβενοχωριων 5143

Αυτός ο αέρας μας έχει τρελάνει και εμάς και τα πουλιά που όσα περνάνε πηγαίνουν με ταχύτητα φωτός. 6 πουλάκια κατάφερα με πολύ τολμηρές τουφεκιες με το δικανο. Και αύριο δίνει ίδια ένταση αέρα. Περιοχή δερβενοχωριων View attachment 5143

Ρε φίλε με πόνεσε η καρδιά μου που ακουμπάς το όπλο πάνω στο ξέρο.. Κρίμα..

Σημερα λεω να παω για απογευματινο,μιας και εχει σηκωσει ελαφρυ βοριαδακι και θελω να πιστευω οτι δεν θα εχει κουνουπια!
Ελπιζω να κανω καμια τουφεκια,να γουσταρω λιγακι!!!
Λογω οικογενειακων υποχρεωσεων,αρρωστησε η συζυγος,θα καθησω σπιτι να την φροντισω και να της κανω παρεα,οποτε η εξοδος ακυρωνεται!

Λογω οικογενειακων υποχρεωσεων,αρρωστησε η συζυγος,θα καθησω σπιτι να την φροντισω και να της κανω παρεα,οποτε η εξοδος ακυρωνεται!

τετοια κανεις και χαλας την πιατσα ... και μετα ζητανε και οι δικες μας τα ιδια.hair..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back