Όχι Γιάννη τίποτα μέχρι τώραΜάκη Καλησπέρα
Φάνηκε από εκεί τίποτα μεγαλυτερο?
Φίλε Μ έχει πουλιά αλλά είναι στα ψηλά...εγώ τις συνανατω όταν πάω για φασσα να καταλ.σε υψόμετρο άνω των 1000μ..όπου εκεί δν μένουν ποτέ απλά πιάνουν στην αρχή στα μπασιματα τους...αλλά όπως λες αν δν σφίξει ο καιρός δν έχουν λόγο να καταπίνουν πιο χαμηλά ..Καλημέρα σε όλους!
Μπασιμάτων συνέχεια από την Δυτική Αττική αυτή την φορά!
Για μια ώρα είχε παιχνίδι...ενώ από τα Δερβενοχώρια ακούσαμε πολύ περισσότερες τουφεκιές!
Άντε ρε παιδιά να δούμε καμία βροχή...γιατί πουλιά μπαίνουν κάθε μέρα...αλλά δεν ξέρω τι θα μείνει για να περπατήσουμε! Τα βλέπω όλα να πιάνουν στα ψηλά και στα πυκνά...
Πολύ ξεραίλα...
Καλή συνέχεια!
χθες βάρεσα και εγώ μια τσαρτσαρα ήταν πάνω σε μια φούντα σε μεγάλη απόσταση και με κορόιδευε πόση ώρα έφαγε ένα 100metri φτιαχτό σε no8 και δεν το ξανά έκανε.Μια κυργιαρινα μαζί με τα τσιχλακια σήμερα,πολύ αέρα δεν είχε τα χθεσινά προχθεσινή πουλιά,,,Baldinini 28gr No8.5 τούβλα με fabarm βέβαια
View attachment 5126
ΚαλημέραΤίποτα σήμερα,αέρας δυνατός 5 μποφώρ,στον Ευβοικό πρέπει να πέρναγε τα 7,πουλιά δεν βγήκαν είδα δεν είδα 10 πουλιά
ο φίλος μου έκανε 2 εγώ 0
αύριο πάλι![]()
Βρε συ χτες έφερα ολόκληρη την Κωπαιδα γύρω γύρω καλαμπόκια κομμένα δεν βρήκα πουθενά.....επομένως ούτε φασσες.....που τις πέτυχες κ τις καλαμποκιες κ τις φασσες γιατί θα παλαβωσωωωωω!!!!Καλημέρα
Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να μπορείς να είσαι εκεί
Καλή συνέχεια
Εχθές έπρεπε εκτάκτως να μεταβώ εκτός Αθηνών για δουλεία γύρισα με το πρωινό τρένο που ξεκινάει από το Λιανοκλάδι και έρχεται Αθήνα
Ειδα αρκετές φάσσες να βοσκάνε σε καλαμπόκια από Κωπαίδα μέχρι Θηβα.
Είναι δυνατόν να είδες όλα τα χωράφια της κωπαίδας;Βρε συ χτες έφερα ολόκληρη την Κωπαιδα γύρω γύρω καλαμπόκια κομμένα δεν βρήκα πουθενά.....επομένως ούτε φασσες.....που τις πέτυχες κ τις καλαμποκιες κ τις φασσες γιατί θα παλαβωσωωωωω!!!!![]()
Δε μπορείς να φανταστείς ποσά χιλιόμετρα έκανα......(κ με χάρτη).Σίγουρα κάτι θα Μ ξέφυγε δεν το συζητάμε....κ ούτε λέω ότι γράφει μούφες ο ανθρωπος. Απλά παλαβωνω!!!!Είναι δυνατόν να είδες όλα τα χωράφια της κωπαίδας;