ειχε ομιχλη?Μαραθώνας σήμερα
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
ειχε ομιχλη?Μαραθώνας σήμερα
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
Μπράβο στα παιδιά !!!....αυτά είναι ωραία κυνήγια, με χαβαλέ και τσίπουρα .....τέλειαΣήμερα από νωρίς το πρωί ανεβήκαμε με το φιλαράκι μου τον Αλέξανδρο ( @Alex76 ) για να πιάσουμε τα πόστα!
Οι φάσσες δυστυχώς δεν μας τίμησαν αλλά οι τσίχλες έκαναν πολύ δυνατό μπάσιμο μαζί με λίγα κοτσύφια αλλά τα πουλιά ήταν πολύ ψηλωμένα!
Με πολύ ωραίες οριακές τουφεκιές πήραμε 20 στο χέρι αλλά είχαμε και καμία δεκαριά χαμένα στα πυκνά κέδρα και τις αγριοτριανταφυλλιές.
Η Maxus με το Anaconta Mid και το κανόνι του Αλέξανδρου με τον τρίφτη έδωσαν ρέστα σήμερα!
Μετά το πέρας του κυνηγίου, βγήκαν οι μεζέδες με το τσίπουρο για να κλείσει υπέροχα αυτή η κυνηγετική ημέρα!
Χάρηκα απίστευτα με την γνωριμία μου με τον Αλέξανδρο και εύχομαι να ανταμώσουμε πάλι στο μέλλον!
ειδες κινηση η χαλαρα πραγματα?Τις τουφεκιές μας τις ρίξαμε,,, Βοιωτία !
View attachment 5032
Απαξ και γεμισε η πουλιάστρα....κυριλέ!!Τις τουφεκιές μας τις ρίξαμε,,, Βοιωτία !
View attachment 5032
Μιχάλη να ανέβεις στο "Κάστρο" έξω από την καφετέρεια του Λυρή να τουφεκάς τις τσίχλες......Απο Κατάκολο μεριά τπτ.2 άτομα 5 τσίχλες.
Χαχαχαχα. Μάλλον για καμία ποικιλία θα πάω....Μιχάλη να ανέβεις στο "Κάστρο" έξω από την καφετέρεια του Λυρή να τουφεκάς τις τσίχλες......
Έχει καλό ύψωμα εκεί......![]()
Όχι μια χαρά ήταν με ΒΔ 2-3 μποφώρειχε ομιχλη?
...μάθανε και οι Αμαλιαδέοι τα "καλά καρτέρια"Χαχαχαχα. Ποιο πιθανό είναι να πάω για καφεδάκι και για ποκ
Χαχαχαχα. Μάλλον για καμία ποικιλία θα πάω....
Ποιο ενδιαφέρον θα έχει
Το ξέρω το καλοκαίρι καθόμουν καρτέρι στις ξαπλώστρες...μάθανε και οι Αμαλιαδέοι τα "καλά καρτέρια"
Μιχάλη στο "Beauvoir" θα πας .....ωραίο καρτέρι και με θέα![]()
...μάθανε και οι Αμαλιαδέοι τα "καλά καρτέρια"
Μιχάλη στο "Beauvoir" θα πας .....ωραίο καρτέρι και με θέα![]()
![]()
.....Ααμμ...Μόνο οι Πυργιώτες θα ξέρουν τα δικά μας τα καρτέρια στο Φράγμα...
![]()
Έχει κάτι μεριές εκεί απ'όσο έχω ακούσει για τσίχλες αλλά δν τις ξέρω τις τοποθεσίες........και ξέρεις Κώστα ένα από τα καλύτερα καρτέρια στο Κατάκολο (για τρυγόνια-τσίχλες) είναι .....η "κολόνα"
![]()