Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως σε γενικές γραμμές αττικοβοιωτια δεν λες ούτε καν χλιαρά μπασιματα χάλια μπασιματα είναι μέχρι τώρα ,το παιχνίδι σαφέστατα και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει εάν ξεκινήσει διότι μην γελιομαστε ο καιρός δεν βοηθάει και από ότι διαβάζω και όλη την εβδομάδα καλοκαίρι δίνει .και για επάνω από εμάς ο καιρός θα είναι έτσι ;
Πάντως σε γενικές γραμμές αττικοβοιωτια δεν λες ούτε καν χλιαρά μπασιματα χάλια μπασιματα είναι μέχρι τώρα ,το παιχνίδι σαφέστατα και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει εάν ξεκινήσει διότι μην γελιομαστε ο καιρός δεν βοηθάει και από ότι διαβάζω και όλη την εβδομάδα καλοκαίρι δίνει .και για επάνω από εμάς ο καιρός θα είναι έτσι ;
Θέλω να πιστεύω ότι από Τετάρτη τα τσιχλονια να αρχίσουν να μας επισκέπτονται μαζικά ,κοντή γιορτή πλέον πια ,εάν ο καιρός δεν αλλάξει το επόμενο δεκαήμερο και δεν μπουν πουλάκια τα περιθώρια για καλή τσιχλοχρονια στενεύουν αρκετά

Εγώ γιατί βλέπω όλη τη βδομάδα που μας έρχεται τον καιρό ίδιο και απαράλλαχτο?
Ίσα ίσα Τρίτη Τετάρτη το δίνει με περισσότερα μποφορια... Not good
Μια χαρά τα βλέπεις απλά λίγο η θερμοκρασία πέφτει ,από την άλλη ελπίζουμε .όντως ο καιρός δεν μας τα λέει καθόλου καλά για αυτό και εγώ το έχω ρίξει στο ψάρεμα να σου πω την αλήθεια μου

Βοιωτία σήμερα ακριβώς ίδια εικόνα με την προηγουμένη βδομάδα.πρεπει να είδα καμία 25αρια πουλάκια που μπήκανε κ τα 3 με ακολούθησαν με ωραίες ντουφεκιες.οπλο benelli montefeltro με βιδωμενο δυάρι gemini ported κ φυσιγγι κένταυρο sporting.το εκνευριστικο η υγρασία κ η ζέστη.οπως είπα κ χτες προβληματίζομαι έντονα για το τι θα ακολουθήσει.οι μέρες περνούν.κατι πρέπει να κάνει.η αλήθεια είναι ότι έχω ελπίδες ακόμη γιατί θυμάμαι χρονιές με ακριβώς ίδιο καιρό κ μια χαρά μπασιματα είχαμε.πιστευω τα πουλιά είναι πίσω ακόμη.δεν έχουν πιεστεί από τόν καιρό στους τόπους διαμονής τους

Την Παρασκευή σε καρτέρι φωτιά της Β.Αττικης δεν έβλεπες στα 100 μέτρα απο την ομίχλη ... πήγε 9:00 και αντί να βελτιωθεί η κατάσταση χειροτέρευε ...
Χτες στη Θήβα, είχε ομίχλη και χαμηλή νεφωση μέχρι αργά ... περιορισμένη ορατότητα και μηδέν μπάσιμο εννοείται ...οτι κάναμε με τα πιασμένα ...
Σήμερα σε καρτέρι ΒΑ. Αττικης μια απο τα ίδια ... Βοριαδάκι 2-3 μποφόρ έδινε η πρόβλεψη , όταν φτάσαμε το πρωί ηταν ΟΚ , και μόλις ξημέρωσε έπεσε εντελώς ο αέρας και πλάκωσε η ομίχλη και η χαμηλή νεφωση... μια απο τα ίδια , μηδέν μπάσιμο ...
Ωραία περνάμε εδώ στην Αττική ... Η λογική λέει γύρνα πλευρό και κοιμήσου αλλά η ελπίδα , ο πρωινός καφές της παρέας και το ξημέρωμα στο βουνό καταφέρνουν και με σηκώνουν... άντε να δούμε μέχρι πότε :cool:
Αυτο λεει η λογικη, αν εισαι και "πεθαμενος" απο την κουραση της εβδομαδας... απλα, καθεσαι στα αυγα σου.
Αλλα οπως λες Μενιο, η ελπιδα, ο καφες, ... σε καλουν να σηκωθεις.
Σεφτες και για εμενα σημερα, η πρωτη της χρονιας, στις ελαχιστες τσιχλιτσες που εμφανισθηκαν. Τρεις περασαν
λιγο πιο χαμηλα, η μια ηλθε μαζι μου.
Οπλο α400 light, ειχα επανω ενα Briley Helix IC να δοκιμασω, γρηγορα καταλαβα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το
δω να δουλευει στην πραξη, ετσι μπηκε παλι το σχεδον μονιμο πλεον Helix LF.
Ελπιζουμε σε καλυτερα πρωινα, ισως απο αυριο, καλη συνεχεια σε ολους.

Σήμερα το απόγεμα, στο άλλο μου καρτέρι για πρώτη βολά εφέτος: τσίχλες περάσανε πολλές από τις 18:00 έως και τις 19:10...!!! Μερικές ερχόντουσαν μαζεμένες σαν σε παρεούλες...! Δυστυχώς ωστόσο, η συντριπτική τους πλειονοψηφία δεν μου έδωκε ευκαιρίες για βολές, διότι χάραζαν ρότα πολύ εκτός του βεληνεκούς μου...! Μερικές όμως, που έκαναν το λάθος και μου ήρθαν πιο βολικά, τις πήρα φυσικά...!

Καλησπέρα
Μόδι σήμερα,πουλιά πιασμένα αρκετά που έπαιξαν μέχρι 8.40 καλά και μετά αραίωσαν,μπάσιμο μικρό με τα πουλιά πολύ ψηλά
Ευχαριστήθηκα περισσότερο τα απόρτ της επανιελίτσας μου η οποία βρήκε και μια τραυματισμένη πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κάποια στιγμή για νερό....εκτός από καλός χαρακτήρας γίνεται και καλή κυνηγός
Κυνηγοί πολλοί απο νωρίς στα καρτέρια
Καιρός υγρασία απίστευτη και τα πουλιά με αίματα
Φυσίγγια,alectoris 32 gr Α1,alectoris 28 gr και oscar nitro 32 gr
Tσοκ pm mid range το οποίο σε κάθε κυνήγι με κερδίζει όλο πιο πολύ :)

Σήμερα από νωρίς το πρωί ανεβήκαμε με το φιλαράκι μου τον Αλέξανδρο ( @Alex76 ) για να πιάσουμε τα πόστα!
Οι φάσσες δυστυχώς δεν μας τίμησαν αλλά οι τσίχλες έκαναν πολύ δυνατό μπάσιμο μαζί με λίγα κοτσύφια αλλά τα πουλιά ήταν πολύ ψηλωμένα!
Με πολύ ωραίες οριακές τουφεκιές πήραμε 20 στο χέρι αλλά είχαμε και καμία δεκαριά χαμένα στα πυκνά κέδρα και τις αγριοτριανταφυλλιές.
Η Maxus με το Anaconta Mid και το κανόνι του Αλέξανδρου με τον τρίφτη έδωσαν ρέστα σήμερα!

Μετά το πέρας του κυνηγίου, βγήκαν οι μεζέδες με το τσίπουρο για να κλείσει υπέροχα αυτή η κυνηγετική ημέρα!

Χάρηκα απίστευτα με την γνωριμία μου με τον Αλέξανδρο και εύχομαι να ανταμώσουμε πάλι στο μέλλον!

Καλα ρε Γιωργο αντι να τον διωξεις . . . . . .hunter.
Τον περνεις στις τσιχλες, του δινεις και φυσιγγια , αλλα και τσιπουρο . . . . . . . ..hair.
Καλα κανουν και μετα μας λενε εδω πανω "ντιπ μπουνταλαδες".sheep.sheep

Χαρηκα παρα πολυ που ανταμωσαμε Γιωργαρα και εισαι μεγαλη ψυχη!!!
Τα πουλια ολα ψηλωμενα σημερα αλλα τα 9ρακια εκαναν μια χαρα τη δουλεια τους, φυσιγγια δεν ειχα αλλα ας ειναι καλα ο Γιωργος που ειχε προμηθεια, αυτο που τα βρηκα αμεσως μαζι του ηταν το Φαντομ 31γρ κοκκινο κουτι με μια τσιχλα απ εξω.
Εξαιρετικη η παρεα με τον Γιωργο λες και ειχαμε κανει παρεα χρονια, ειχαμε τα γελια μας και τα επιφωνηματα θαυμασμου σε μερικες υπερβολικα ψηλωμενες, Γιωργαρα δεν εχεις παραπονο...σου εκανα και απορτ 3 τσιχλεςffff.sarcastic.
Πολυ ωραιο το τσιπουρακι σου και οι μεζεδες σου, κοιμηθηκα ενα 5ωρο σαν πουλακι.....sleepy..shake hands.
Να φυγετε Κ. Αλεξ να πατε αλλου.........yelling.
Τοσους Νομους εχει η Ελλαδα εδω βρηκατε να κυνηγησετε ......fool.

Status
Not open for further replies.
Back