Καλή αρχή φίλε! Και στα ταιρια της..Σημερα εγινε η πρωτη κυνηγετικη εξοδος για φετος..τσιχλες φανηκες λιγες..αλλα οχι απο το ποστο μου..
Μια περασε βολικα αλλα αστοχησα χωρις να μου δωσει περιθωριο για δευτερη γιατι βουτηξε στην ρεματια..
Μια ψηλωμενη λιγο αργοτερα μου ερχοταν καρφι κ αυτοματα το δαχτυλο απο μονο πηγε κ αγγιξε την πισω σκανδαλη,ρουαγιαλ βολη ισως η αγαπημενη των καρτεριτζιδων..τα σκαγια βρηκαν τον στοχο τουτη την φορα κ την εστειλαν πισω μου να "σκαει" πανω σε ενα θαμνο..
Η πρωτη τσιχλουλα της χρονιας ηταν γεγονος..
Τo diana 30γρ θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα 30αρια που εχω ριξει αν οχι το καλυτερο..
View attachment 4982
Χρήστο! Μήπως να πας για κανένα τρυγονακι? Με αυτόν τον καιρό έχεις πιθανότητεςΚαι εδώ Πρέβεζα είχες πάρα πολλές τσιχλουλες αλλά εγώ περίμενα τα μπλε κορίτσια και αυτά είναι άφαντα.
Καλή αρχή Τάσο, άντε φέτος άργησες.Σημερα εγινε η πρωτη κυνηγετικη εξοδος για φετος..τσιχλες φανηκες λιγες..αλλα οχι απο το ποστο μου..
Μια περασε βολικα αλλα αστοχησα χωρις να μου δωσει περιθωριο για δευτερη γιατι βουτηξε στην ρεματια..
Μια ψηλωμενη λιγο αργοτερα μου ερχοταν καρφι κ αυτοματα το δαχτυλο απο μονο πηγε κ αγγιξε την πισω σκανδαλη,ρουαγιαλ βολη ισως η αγαπημενη των καρτεριτζιδων..τα σκαγια βρηκαν τον στοχο τουτη την φορα κ την εστειλαν πισω μου να "σκαει" πανω σε ενα θαμνο..
Η πρωτη τσιχλουλα της χρονιας ηταν γεγονος..
Τo diana 30γρ θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα 30αρια που εχω ριξει αν οχι το καλυτερο..
View attachment 4982
Ρε φίλε τι εμμονή έχεις με την Αρτα ;Βοιωτία μια από τα ίδια λίγα πουλιά πιασμένα, καθόλου μπασιμο.αρτα άλλη μια μέρα πήρανε πουλιά στο όριο.
Μπράβο παίχτη !Καλο μπασιμο σήμερα εδώ Κέρκυρα αν και όπως έμαθα αργότερα κατά τόπους.
Τα πουλιά ξεκίνησαν από τις 07:40 να περνάνε με καλό ρυθμό, μέχρι τις 08:20 όποτε έπεσε πυκνή ομίχλη κατέχει τις 09:40 που καθάρισε ακούγαμε τα τσιν από πάνω μας δίχως να τουφεκάμε. Μόλις καθάρισε περασαν πάλι μπόλικα πουλάκια και κάναμε όμορφες τουφεκιές.
Με την 20αρα σήμερα και άλλη μια φορά με εξέπληξε ευχάριστα αυτο το διαμέτρημα βλέποντας τις κιχλίτσες να πέφτουν από μεγάλο ύψος. Φυσηγγια f2 classic 26 γρ, φανταστικό από την πρωινή υγρασία μέχρι τη ζέστη αργότερα δεν είχε κανένα θέμα..
upload
Με περιμένουν να ανεβω ΒαγγεληΆρτα σήμερα μειωμενα τα πουλία σε σχέση με εχθές, έριξα όμως 1 κουτακι φυσιγγια ,11 πουλια .φασσα ούτε που ειδα
.