Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εγινε η πρωτη κυνηγετικη εξοδος για φετος..τσιχλες φανηκες λιγες..αλλα οχι απο το ποστο μου..
Μια περασε βολικα αλλα αστοχησα χωρις να μου δωσει περιθωριο για δευτερη γιατι βουτηξε στην ρεματια..
Μια ψηλωμενη λιγο αργοτερα μου ερχοταν καρφι κ αυτοματα το δαχτυλο απο μονο πηγε κ αγγιξε την πισω σκανδαλη,ρουαγιαλ βολη ισως η αγαπημενη των καρτεριτζιδων..τα σκαγια βρηκαν τον στοχο τουτη την φορα κ την εστειλαν πισω μου να "σκαει" πανω σε ενα θαμνο..
Η πρωτη τσιχλουλα της χρονιας ηταν γεγονος..
Τo diana 30γρ θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα 30αρια που εχω ριξει αν οχι το καλυτερο..
View attachment 4982
Καλή αρχή φίλε! Και στα ταιρια της.. .big smile..congrats.

Σήμερα Άρτα δεν είχε μπάσιμο. Πέρασαν πάντως κάτι πουλάκια και κάναμε το κέφι μας. Το πρωί είχε αρκετά πιασμένα να κελαηδουν. Να δούμε τώρα στο απογευματινό. Καλοκαιρινός ο καιρός πιστεύω σε Τρίτη Τετάρτη που θα έχει γυρίσει σε βόρια να κάνει κάτι καλό.

Σημερα εγινε η πρωτη κυνηγετικη εξοδος για φετος..τσιχλες φανηκες λιγες..αλλα οχι απο το ποστο μου..
Μια περασε βολικα αλλα αστοχησα χωρις να μου δωσει περιθωριο για δευτερη γιατι βουτηξε στην ρεματια..
Μια ψηλωμενη λιγο αργοτερα μου ερχοταν καρφι κ αυτοματα το δαχτυλο απο μονο πηγε κ αγγιξε την πισω σκανδαλη,ρουαγιαλ βολη ισως η αγαπημενη των καρτεριτζιδων..τα σκαγια βρηκαν τον στοχο τουτη την φορα κ την εστειλαν πισω μου να "σκαει" πανω σε ενα θαμνο..
Η πρωτη τσιχλουλα της χρονιας ηταν γεγονος..
Τo diana 30γρ θα το εβαζα μεσα στα καλυτερα 30αρια που εχω ριξει αν οχι το καλυτερο..
View attachment 4982
Καλή αρχή Τάσο, άντε φέτος άργησες.

Καλο μπασιμο σήμερα εδώ Κέρκυρα αν και όπως έμαθα αργότερα κατά τόπους.
Τα πουλιά ξεκίνησαν από τις 07:40 να περνάνε με καλό ρυθμό, μέχρι τις 08:20 όποτε έπεσε πυκνή ομίχλη κατέχει τις 09:40 που καθάρισε ακούγαμε τα τσιν από πάνω μας δίχως να τουφεκάμε. Μόλις καθάρισε περασαν πάλι μπόλικα πουλάκια και κάναμε όμορφες τουφεκιές.
Με την 20αρα σήμερα και άλλη μια φορά με εξέπληξε ευχάριστα αυτο το διαμέτρημα βλέποντας τις κιχλίτσες να πέφτουν από μεγάλο ύψος. Φυσηγγια f2 classic 26 γρ, φανταστικό από την πρωινή υγρασία μέχρι τη ζέστη αργότερα δεν είχε κανένα θέμα..

upload

Καλο μπασιμο σήμερα εδώ Κέρκυρα αν και όπως έμαθα αργότερα κατά τόπους.
Τα πουλιά ξεκίνησαν από τις 07:40 να περνάνε με καλό ρυθμό, μέχρι τις 08:20 όποτε έπεσε πυκνή ομίχλη κατέχει τις 09:40 που καθάρισε ακούγαμε τα τσιν από πάνω μας δίχως να τουφεκάμε. Μόλις καθάρισε περασαν πάλι μπόλικα πουλάκια και κάναμε όμορφες τουφεκιές.
Με την 20αρα σήμερα και άλλη μια φορά με εξέπληξε ευχάριστα αυτο το διαμέτρημα βλέποντας τις κιχλίτσες να πέφτουν από μεγάλο ύψος. Φυσηγγια f2 classic 26 γρ, φανταστικό από την πρωινή υγρασία μέχρι τη ζέστη αργότερα δεν είχε κανένα θέμα..

upload
Μπράβο παίχτη !

Σημερα δυτικη φθιωτιδα 1πρωτη εξοδος εκτος αθηνων, ειχε καλουτσικο μπασιμο και παρα πολλες πιασμενες,καρτερι και περπατητο ηταν μεχρι το οριο.Εχτες και προχτες που βγηκα στα μεσογεια ηταν για 3-4 πουλια το καθε πρωινο με το ζορι.Απο αυριο και μεχρι τελος του μηνα τα καλυτερα περασματα παραδοσιακα.

Την Παρασκευή σε καρτέρι φωτιά της Β.Αττικης δεν έβλεπες στα 100 μέτρα απο την ομίχλη ... πήγε 9:00 και αντί να βελτιωθεί η κατάσταση χειροτέρευε ...
Χτες στη Θήβα, είχε ομίχλη και χαμηλή νεφωση μέχρι αργά ... περιορισμένη ορατότητα και μηδέν μπάσιμο εννοείται ...οτι κάναμε με τα πιασμένα ...
Σήμερα σε καρτέρι ΒΑ. Αττικης μια απο τα ίδια ... Βοριαδάκι 2-3 μποφόρ έδινε η πρόβλεψη , όταν φτάσαμε το πρωί ηταν ΟΚ , και μόλις ξημέρωσε έπεσε εντελώς ο αέρας και πλάκωσε η ομίχλη και η χαμηλή νεφωση... μια απο τα ίδια , μηδέν μπάσιμο ...
Ωραία περνάμε εδώ στην Αττική ... Η λογική λέει γύρνα πλευρό και κοιμήσου αλλά η ελπίδα , ο πρωινός καφές της παρέας και το ξημέρωμα στο βουνό καταφέρνουν και με σηκώνουν... άντε να δούμε μέχρι πότε :cool:

Πάντως σε γενικές γραμμές αττικοβοιωτια δεν λες ούτε καν χλιαρά μπασιματα χάλια μπασιματα είναι μέχρι τώρα ,το παιχνίδι σαφέστατα και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει εάν ξεκινήσει διότι μην γελιομαστε ο καιρός δεν βοηθάει και από ότι διαβάζω και όλη την εβδομάδα καλοκαίρι δίνει .και για επάνω από εμάς ο καιρός θα είναι έτσι ;

Status
Not open for further replies.
Back