Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελεγα πως κατι θα φανει σημερα αλλα τιποτα...
Μονο κατι κοπαδακια σπινοι περασαν κ με το χαρακτηριστικο τσιν-τσιν εδιναν λιγη ζωη σε ενα νεκρο τοπιο..
Αυριο θα παρω μαζι μου μια τσαντα να μαζεψω αμυγδαλα να περασει κ η ωρα γιατι δεν πιστευω να δω προκοπη με ετουτους τους καιρους..
Τάσο, στην Αττική τα παραπάνω ??

Χανιά εχθές πολύ λίγα πράματα με τις μπασιματιαρικες να περνάνε στα επουράνια και να παιζουνε τριγύρω μερικές πιασμένες.5 κάτω 4 στο χέρι και η μία στις αλεπες
z4jziyJ.jpg

.sarcastic. ....και ξέρεις Κώστα ένα από τα καλύτερα καρτέρια στο Κατάκολο (για τρυγόνια-τσίχλες) είναι .....η "κολόνα" .my man.
Η κολόνα δεν ξέρω ποιά είναι Αλλά ξέρω μέρος που το λένε παγκάκι. Είναι καλό μέρος για φάσσες και περιστέρια τώρα στα περάσματα. Αλλά και τρυγόνια

Χανιά εχθές πολύ λίγα πράματα με τις μπασιματιαρικες να περνάνε στα επουράνια και να παιζουνε τριγύρω μερικές πιασμένες.5 κάτω 4 στο χέρι και η μία στις αλεπες
z4jziyJ.jpg
Μπράβο Ευρυπιδη και τα ταίρια τους

Καλησπέρα
Μόδι σήμερα,πουλιά πιασμένα αρκετά που έπαιξαν μέχρι 8.40 καλά και μετά αραίωσαν,μπάσιμο μικρό με τα πουλιά πολύ ψηλά
Ευχαριστήθηκα περισσότερο τα απόρτ της επανιελίτσας μου η οποία βρήκε και μια τραυματισμένη πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κάποια στιγμή για νερό....εκτός από καλός χαρακτήρας γίνεται και καλή κυνηγός
Κυνηγοί πολλοί απο νωρίς στα καρτέρια
Καιρός υγρασία απίστευτη και τα πουλιά με αίματα
Φυσίγγια,alectoris 32 gr Α1,alectoris 28 gr και oscar nitro 32 gr
Tσοκ pm mid range το οποίο σε κάθε κυνήγι με κερδίζει όλο πιο πολύ :)
Ωραια τα φυσιγγια του Μητσακου,απο οταν μου τα προτειναν δεν τα αλλαζω!Ειδικα τα 28αρια του με διβασικη

Η κολόνα δεν ξέρω ποιά είναι Αλλά ξέρω μέρος που το λένε παγκάκι. Είναι καλό μέρος για φάσσες και περιστέρια τώρα στα περάσματα. Αλλά και τρυγόνια
κυνηγατε τσιχλες στο χωριο μου κι εγω πηζω στην Αθηνα, μέχρι τωρα δεν εχουν μπει πουλιά απ οτι μαθαινω

κυνηγατε τσιχλες στο χωριο μου κι εγω πηζω στην Αθηνα, μέχρι τωρα δεν εχουν μπει πουλιά απ οτι μαθαινω
Πες μου που ακριβώς είναι και θα φέρω δικό μου Παγκάκι εγώ..... .yelling. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
...κυνηγάνε μόνο....εδώ έρχονται από Αμαλιάδα....με Παγκάκια .vert funny.

Έχει κάτι μεριές εκεί απ'όσο έχω ακούσει για τσίχλες αλλά δν τις ξέρω τις τοποθεσίες....
Δν έχω κυνηγίσει ποτέ κατά κει....
Κολόνα....;; .think.
παρεμε για παπιες στα μερησου και σε βαζω στο καρτεριμου για τσιχλες .well done..well done..well done..well done.

Σήμερα το πρωί πολύ μικρό μπασιματάκι, ακούστηκαν και μερικές κυργιάρες...! Πέραν τούτου, έπαιζαν κατά διαστήματα και αρκετές πιασμένες...

Σήμερα το απόγεμα πήγα πάλι στο καρτέρι που πήγα και εχτές... Τα τσιχλάκια στο εν τρίτον σε σύγκριση με τα πολλά χτεσινά, αλλά με διαλεχτές ντουφεκιές πήρα κάποιες για να κάμω ένα όμορφο μπουκετάκι...

Αύριο πάλι, εάν βέβαια μας το επιτρέψουν τα πολλά μποφόρια που αναμένονται, ίδωμεν... Το πολύ-πολύ να πάω σε ένα άλλο απογευματινό καρτέρι που είναι απάγκιο στον Βοριά και ό,τι θέλει ας γίνει...

Last edited:
Σήμερα το πρωί πολύ μικρό μπασιματάκι, ακούστηκαν και μερικές κυργιάρες...! Πέραν τούτου έπαιζαν κατά διαστήματα και αρκετές πιασμένες...

Σήμερα το απόγεμα πήγα πάλι στο καρτέρι που πήγα και εχτές... Τα τσιχλάκια στο εν τρίτον σε σύγκριση με τα πολλά χτεσινά, αλλά με διαλεχτές ντουφεκιές πήρα κάποιες για να κάμω ένα όμορφο μπουκετάκι...

Αύριο πάλι, εάν βέβαια μας το επιτρέψουν τα πολλά μποφόρια που αναμένονται, ίδωμεν... Το πολύ-πολύ να πάω σε ένα άλλο απογευματινό καρτέρι που είναι απάγκιο στον Βοριά και ό,τι θέλει ας γίνει...
Τελικά Νικόλα το εγκαινίασες το καινούργιο εργαλείο; Αν ναι, εντυπώσεις; Θυμάμαι αποτελούσε στόχο που είχες προ πολλού θέσει, μέχρι να το αποκτήσεις

Το ερχόμενο 3ήμερο θα με βρει στα γνώριμα μέρη του χωριού μου για τσίχλες. Ανυπομονώ να αντικρίσω ξανά γνώριμες εικόνες, να οσφρανθώ τις μυρωδιές του κυνηγότοπου και να γεμίσω αναμνήσεις από περσινά καρτέρια. Αν όλα πάνε καλά, για πρώτη φορά θα σταθώ και σε καρτέρι για φάσες, χάρη σε έναν ντόπιο κυνηγό που δέχτηκε να με πάρει μαζί του. Ευτυχώς φαίνεται και ο καιρός να αλλάζει από την Κυριακή, όποτε όλα δείχνουν ελπιδοφόρα. Ας ελπίσουμε σε μερικά καλά μπασιματάκια από Κυριακή και μετά!

Εγώ πάλι πήγα έκανα ένα έλεγχο σε ένα αρκετά μεγάλο ύψωμα για τις μπασάρες.
Μέρος καθαρό θα έλεγα στο έδαφος με μια μεγάλη πεύκα σήμα κατατεθέν στην κορυφή....στην οποία πεύκα θα στηθώ την πέμπτη (αν πάρω ρεπό) η αλλιώς την κυριακή....
Να δούμε.....θα μας κάνουν την τιμή..;;;

Status
Not open for further replies.
Back