Πρέβεζα είχε αρκετές τσιχλουλες με λίγο υπομονή έκανες διψήφιο αριθμό,εγώ καθόμουν για φάσσες αλλά δεν μου έκαναν το χατίρι κάτι λίγες που έπαιξαν....
μπουμπουνατες ρε χρηστο μετα της 25 εχουν σειρα η μπλε κυριεςΠρέβεζα είχε αρκετές τσιχλουλες με λίγο υπομονή έκανες διψήφιο αριθμό,εγώ καθόμουν για φάσσες αλλά δεν μου έκαναν το χατίρι κάτι λίγες που έπαιξαν....
Η τσιχλα φιλε ηταν βαλτοτσιχλα....Άλεξ για πάπια μετά της 25 πάω πάντα περίπου 28 του μήνα σχεδόν πάντα πετυχενω τα κιρκιρια κάνε μια προσπάθεια τότε![]()
ΧαχαχαΗ τσιχλα φιλε ηταν βαλτοτσιχλα....![]()
Αγαπητέ, εγώ από τις 12 του μηνός και μετά κάθε πρωί στο καρτέρι, έχω δει και ακούσει πάρα πολύ λίγες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού...καμμια κυργιαρηνα [δεντροτσιχλα] εχετε δει μεχρι τωρα?
Βικ τι λέει πάνω ???ΕΔΩ ΠΑΝΤΟς ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ παιδια
Ωραία χαίρομαι ο δικός μου τι λέει κάπνισε κανένα φτερό χεχεκαλα ηταν φιλε, οπως καθε χρονο περασαμε υπεροχα , αρκετα πουλια αλλα πολυ περπατημα 15-18 χλμ καθε μερα
Μετά από βραδινή δουλειά περίμενες να μην είναι αρσενικές; Αλήθεια Κατσάνος Γιωργος και Δημοσθένης . Υπάρχει συγγένεια;Έναρξη και για μένα σήμερα, κατευθείαν μετά την βραδινή βάρδια, πήγα μια βόλτα μέχρι το Καπανδρίτι!Είδα καμιά εικοσαριά σύνολο έριξα μία τουφεκιά σε μία αρσενική και εννιά παρά την έκανα γιατί άρχισα να κρεμάω!!!
Για που βρε Περικλη λες ότι έκανε μπασιμο ; Για βόρεια Ελλάδα λες; Γιατί Παρασκευή Σάββατο Καπανδρίτι ήταν ξερα κάτι ελάχιστα για την Κυριακή έμαθα αλλά και πάλι ελάχιστα πουλιάMετα απο το περασμα π.σ.κ που εκανε ειναι λογικο να κανει κοιλια , ....υπομονη η ερχομενη εβδομαδα εχει υποσχεσεις πολλες
Εδώ κάτω πάντως αν κ νωρίς ημερολογιακά μπαίνουν κάθε μέρα σχεδόν από την προηγούμενη Παρασκευή...Για που βρε Περικλη λες ότι έκανε μπασιμο ; Για βόρεια Ελλάδα λες; Γιατί Παρασκευή Σάββατο Καπανδρίτι ήταν ξερα κάτι ελάχιστα για την Κυριακή έμαθα αλλά και πάλι ελάχιστα πουλιά
Σήμερα και χθες δεν μπήκε τίποτα εδώ.Εδώ κάτω πάντως αν κ νωρίς ημερολογιακά μπαίνουν κάθε μέρα σχεδόν από την προηγούμενη Παρασκευή...
σαββατο λιγο κυριακη δευτερα πολυ παραπανω φιλεΓια που βρε Περικλη λες ότι έκανε μπασιμο ; Για βόρεια Ελλάδα λες; Γιατί Παρασκευή Σάββατο Καπανδρίτι ήταν ξερα κάτι ελάχιστα για την Κυριακή έμαθα αλλά και πάλι ελάχιστα πουλιά
Για που βρε Περικλη λες ότι έκανε μπασιμο ; Για βόρεια Ελλάδα λες; Γιατί Παρασκευή Σάββατο Καπανδρίτι ήταν ξερα κάτι ελάχιστα για την Κυριακή έμαθα αλλά και πάλι ελάχιστα πουλιά