Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα , σημερα απο οτι φαινεται εχει καλο μπασιμο, εκτος απο τις παλιες που μπηκαν νωρις για να πιασουν τα μερη τους πολλα πουλια μπαινουν σε διαφορα υψη και με κατευθυνση απο δυτικα προς τα ανατολικα και με ενταση μακαρι να κρατησει ωρα το μπασιμο

Καπανδρίτι και περυξ το απόλυτο μηδέν ,είδα 4-5 πουλάκια στον Θεό και άκουσα και καμιά 15αρια τουφεκιές ,τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμέναμε τελικά ,ο καιρός τελικά μας χάλασε πάρα πολύ !!!!!!

Καλημέρα, ΒΑ Αττική λιγοστά πουλιά, κάποια πιασμένα έπαιξαν το πρωί και λίγο αργότερα λίγα κοπαδάκια πέρασαν πολύ ψηλά. Με το που καθάρισε ο καιρός από τα σύννεφα και βγήκε ήλιος (κατά τις 10), ζωήρεψε κάπως η κατάσταση για περίπου 15 - 20 λεπτά και πέρασαν μερικά μπουλούκια με τσίχλες και αρκετά μικρά κοπάδια από ψαρώνια.

Καπανδρίτι και περυξ το απόλυτο μηδέν ,είδα 4-5 πουλάκια στον Θεό και άκουσα και καμιά 15αρια τουφεκιές ,τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμέναμε τελικά ,ο καιρός τελικά μας χάλασε πάρα πολύ !!!!!!

Mετα απο το περασμα π.σ.κ που εκανε ειναι λογικο να κανει κοιλια , ....υπομονη η ερχομενη εβδομαδα εχει υποσχεσεις πολλες

Πρωινή εξόρμηση παραθαλάσσια.....Τίποτα το ιδιαίτερο.
Ελάχιστες τουφεκιές περιμετρικά σε πιασμένα πουλιά κυρίως....Κάτι κινήθηκε από τις 07:50 ως τις 08:30 με μικρές ομάδες των 3 πουλιών από διάφορες κατευθύνσεις κυρίως από τα Ανατολικά προς Δυτικά....Δύο τουφεκιές κατάφερα σε δύο τσίχλες "Χαμηλές" οι οποίες συνέχισαν.....
Και από τις 08:30 ως τις 09:40 προσπάθεισα να βάλω 2 φορές χέρι σε ένα κοπαδάκι (7) αγριοπερίστερα αλλά δν μου έκαναν το χατήρι να περάσουν κοντίτερα από τα 50m...:confused:....Η υγρασία τσάκιζε κόκκαλα...

48824883

Θεσ/νικη για παπια το πρωι πριν τη δουλεια, μου ηπιαν το αιμα τα κουνουπια και παπι δεν ειδα...
Τσιχλες ειδα αρκετες και πηρα μια με νο6 και ενα μπεκατσινι με νο5 οταν πηγαινα στο αυτοκινητο, εφυγα χαρουμενος παντως γιατι γουσταρα με χιλια αυτες τις δυο τουφεκιες!

Θεσ/νικη για παπια το πρωι πριν τη δουλεια, μου ηπιαν το αιμα τα κουνουπια και παπι δεν ειδα...
Τσιχλες ειδα αρκετες και πηρα μια με νο6 και ενα μπεκατσινι με νο5 οταν πηγαινα στο αυτοκινητο, εφυγα χαρουμενος παντως γιατι γουσταρα με χιλια αυτες τις δυο τουφεκιες!
Άλεξ για πάπια μετά της 25 πάω πάντα περίπου 28 του μήνα σχεδόν πάντα πετυχενω τα κιρκιρια κάνε μια προσπάθεια τότε ;)

Τέλη το καρτεράκι μου υπάρχει ακόμα στον βάλτο ε ; .sarcastic.
Μόνιμο για εσένα φίλε μου αλλά ακόμα δεν έκανε αξιόλογα νερά και πουλιά δεν φάνηκαν
Κοντεύω να σκάσω με την Κόλο Benelli χαχα γαμω της επωμισεις μου και την επαρχία που ζούμε.....ξέρει κανείς αν ο σκλαβης θα το φέρει να γίνω κεντροτοφεκαω ??

αρτα περασαν παλι λιγα πουλακια αλλα ψηλωμενα αλλα σιγα σιγα κατι μαζευες.
Και εδώ φίλε έχει αρκετά κάτι φιλαράκια προς παραλία μεριά σε αμπέλια παρατημένα κάθε μέρα πάνω από δέκα περνούν θέλει περπάτημα αλλά και στο καρτέρι περνάνε....

@Alex76 , συμφωνώ με τον φίλο Τέλη , στις 28 να πας για παπιά.... .sarcastic.
Θα πούνε το ΟΧΙ και αυτά χχαχα χωρίς πλάκα όμως φίλε πάντα τα πρώτα κιρκιρια στην περιοχή μου εκείνη την εποχή τα βρίσκω δεν ξέρω τι πεζεται!!!!

Status
Not open for further replies.
Back