Σήμερα το βλέπω τυρόπιτα από τις 9 φιλετρελανε μαςςςςς!![]()
Καπανδρίτι και περυξ το απόλυτο μηδέν ,είδα 4-5 πουλάκια στον Θεό και άκουσα και καμιά 15αρια τουφεκιές ,τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμέναμε τελικά ,ο καιρός τελικά μας χάλασε πάρα πολύ !!!!!!
Άλεξ για πάπια μετά της 25 πάω πάντα περίπου 28 του μήνα σχεδόν πάντα πετυχενω τα κιρκιρια κάνε μια προσπάθεια τότεΘεσ/νικη για παπια το πρωι πριν τη δουλεια, μου ηπιαν το αιμα τα κουνουπια και παπι δεν ειδα...
Τσιχλες ειδα αρκετες και πηρα μια με νο6 και ενα μπεκατσινι με νο5 οταν πηγαινα στο αυτοκινητο, εφυγα χαρουμενος παντως γιατι γουσταρα με χιλια αυτες τις δυο τουφεκιες!
Μόνιμο για εσένα φίλε μου αλλά ακόμα δεν έκανε αξιόλογα νερά και πουλιά δεν φάνηκανΤέλη το καρτεράκι μου υπάρχει ακόμα στον βάλτο ε ;![]()
Και εδώ φίλε έχει αρκετά κάτι φιλαράκια προς παραλία μεριά σε αμπέλια παρατημένα κάθε μέρα πάνω από δέκα περνούν θέλει περπάτημα αλλά και στο καρτέρι περνάνε....αρτα περασαν παλι λιγα πουλακια αλλα ψηλωμενα αλλα σιγα σιγα κατι μαζευες.
@Alex76 , συμφωνώ με τον φίλο Τέλη , στις 28 να πας για παπιά....Άλεξ για πάπια μετά της 25 πάω πάντα περίπου 28 του μήνα σχεδόν πάντα πετυχενω τα κιρκιρια κάνε μια προσπάθεια τότε![]()
Θα πούνε το ΟΧΙ και αυτά χχαχα χωρίς πλάκα όμως φίλε πάντα τα πρώτα κιρκιρια στην περιοχή μου εκείνη την εποχή τα βρίσκω δεν ξέρω τι πεζεται!!!!@Alex76 , συμφωνώ με τον φίλο Τέλη , στις 28 να πας για παπιά....![]()