D
DrV
Κάνει καλές καύσεις.......
Αυτη την στιγμη εχω 7.5 μικτη καταναλωση.προ κρισης (που οι αγελαδες ηταν παχες) ειχα 9.5 μικτη.θελει αυγό κατω απο το δεξι πενταλΚάνει καλές καύσεις.......
.xm..xm..xm.......αμα σου κοπεί το πόδι στον πόλεμο σου χρεώνεται η αρβύλα ;Ερωτηση προς ολους σας, εαν καποιος αγορασει επιβατηγο αυτοκινητο απο πολυτεκνο, με κοκκινες πινακιδες δηλαδη, οταν παει να αλλαξει
πινακιδα, θα του ζητηθει επιπλεον φορος η" οχι? Εννοω τον φορο που δεν κατεβαλε ο πολυτεκνος κατα την αρχικη αγορα του αυτοκινητου.
Σας ευχαριστω.
έχω την εντύπωση ότι μετά την 3ετία (παλιότερα 5ετία) μεταβιβάζεται χωρίς επιβάρυνση και αλλάζεις πινακίδες σε μαύρες με κόστος 30 ευρώ αν θυμάμαι καλάΕρωτηση προς ολους σας, εαν καποιος αγορασει επιβατηγο αυτοκινητο απο πολυτεκνο, με κοκκινες πινακιδες δηλαδη, οταν παει να αλλαξει
πινακιδα, θα του ζητηθει επιπλεον φορος η" οχι? Εννοω τον φορο που δεν κατεβαλε ο πολυτεκνος κατα την αρχικη αγορα του αυτοκινητου.
Σας ευχαριστω.
Μεσα σε ολα εισαι!!! Απαντηση εχεις να μου δωσεις?.xm..xm..xm.......αμα σου κοπεί το πόδι στον πόλεμο σου χρεώνεται η αρβύλα ;![]()
Μεσα σε ολα εισαι!!! Απαντηση εχεις να μου δωσεις?
Μακη ευχαριστω, αυτη την απαντηση ειχα και ηθελα να την διασταυρωσω. Να εισαι καλα!!! και ασε τον Ζολο να ...ζοριζεται!!!έχω την εντύπωση ότι μετά την 3ετία (παλιότερα 5ετία) μεταβιβάζεται χωρίς επιβάρυνση και αλλάζεις πινακίδες σε μαύρες με κόστος 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά
η άδεια αυτοκινήτου πάντως γράφει σίγουρα τον χρόνο που δεν μπορεί να μεταβιβαστεί
Μακη ευχαριστω, αυτη την απαντηση ειχα και ηθελα να την διασταυρωσω. Να εισαι καλα!!! και ασε τον Ζολο να ...ζοριζεται!!!
Βρε Δημητρη, αυθορμητα, μου ηλθε τωρα μια ερωτηση, μηπως παλαιοτερα χορευες στο Copa Cabana?.asking.
Αφου είχες την απάντηση γιατί να σου απαντήσω ;
Πρόσεξε γιατί θα καταγραφείς ως βιτσιόζος. Έχεις την απάντηση και θέλεις επιβεβαίωση απο τον Μπούμη. .xm.
Βρε Δημητρη, αυθορμητα, μου ηλθε τωρα μια ερωτηση, μηπως παλαιοτερα χορευες στο Copa Cabana?
χαχαχαχαχαΒρε Δημητρη, αυθορμητα, μου ηλθε τωρα μια ερωτηση, μηπως παλαιοτερα χορευες στο Copa Cabana?
Σταυρο εχω την εντυπωση οτι ο πολυτεκνος για να πουλησει το αμαξι του σε αγοραστη θα πρεπει να ειναι και αυτος πολυτεκνος αλλιως πληρωνει φορο για να το καθαρισει απο τις κοκκινες πινακιδεςΕρωτηση προς ολους σας, εαν καποιος αγορασει επιβατηγο αυτοκινητο απο πολυτεκνο, με κοκκινες πινακιδες δηλαδη, οταν παει να αλλαξει
Σας ευχαριστω.
Φίλος μου έλεγε από πρόσφατο ταξίδι στην Τουρκία, ότι έχουν πλέον ξεφύγει. Τι συγκοινωνίες, τι ηλεκτρονικά διόδια, τι θέσεις parking ... κτλ,κτλ.