γιατί υπάρχει ο σημαντικότερος παράγοντας που είναι το χρήμα και υπάρχει αρκετό για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα Ψαχνά,το οποίο σπαταλάνε με ευχαρίστηση και με το οποίο μπορούν ανα πάσα στιγμή να ανανεώσουν το σκοπευτήριο με κάτι διαφορετικό π.χ πύργους με μηχανές ή μια τεχνητή λίμνη ας πούμε που θα τραβάει συνέχεια τα πλήθη
όταν σε ένα σκοπευτήριο μαζευεις πιατάκια από κάτω ( άσπαστα ή μισοσπασμένα με το που να ξανασπρώξει η μηχανή είναι No bird ) να τα ξαναβάλεις στις μηχανές,δεν έχεις παροχές είτε αυτό λέγεται φυσίγγια ή ξεμένεις από πιάτα ( μου έχει τύχει 2-3 φορές να παω να ρίξω και να μην έχει πιάτα ) ή όταν έχεις 3 γήπεδα sporting και σε αφήνει να παίζεις μόνο στο ένα ( το αριστερό ) γιατί μπορεί να έρθει ένας τραπαδόρος να ρίξει και στην λέει και από πάνω επειδή έβαλες την κάρτα σου να αρχίσεις την πούλα αλλά έπρεπε να του το πεις πρώτα γιατί δεν έχει όρεξη να σηκώσει τα κάγκελα λες άντε στην ευχή δεν ξαναπατάω
στα Ψαχνά κόλλησε η μηχανή ; σε ευλογο χρονικό διάστημα είναι επισκευασμένη ή αλλαγμένη και όχι εκτός να μείνεις με πέντε ή με τέσσερεις και έλα δεν πειράζει συνεχίζουμε με τις άλλες ή δεν ξέρω πρέπει να έρθει ο Παύλος να την κοιτάξει εγώ δεν ασχολούμαι
δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι σκοπευτές έχουν φύγει από τα κοντινά σκοπευτήρια και πάνε Ψαχνά να προπονηθούν σε πάνω απο 50 διαφορετικές τροχιές με ανθρώπους χαμογελαστούς και όχι με υφάκι νταβατζή άντε να τελειώνουμε να μπούν και οι άλλοι να κονομήσουμε και πολλά άλλα Γιώργο
Ξέχασα, αύριο έχει διασυλλογικό αγώνα Ψαχνά ,,,συμμετοχές ; 60 μέχρι και χθες