Mafia Calabria
Moderator
Τις σιδερωσε η μονη .Τσιχλοπέμπτη....με υγεία από Σεπτέμβριο
![]()
Και του χρόνου παλικάρια με μια καλύτερη τσιχλοχρονια από την φετινή .
Τις σιδερωσε η μονη .Τσιχλοπέμπτη....με υγεία από Σεπτέμβριο
![]()
Πολυ καλα πηγε ο τελευταιος μηνας για τη Μεσσηνια, παντα με τα αναπαντεχα του Φεβρουαριου και τις μετακινησεις, αλλά ευχαριστηθηκα απογευματινα καρτερακια... Ο γερακος μου, στα 14 του χρονια πλεον, για καποιο λογο εδωσε τρομερα γκαζια τωρα στο τελος κ εδειξε πεισμα που δεν το περιμενα σε πολυ δυσκολα πουλια μεσα σε βατα και κυπαρισσωνες.... Δεν ξερω, ισως να ενιωθε κ αυτος οτι ειναι τα τελευταια του απορτ, ισως να φοβαμαι εγω κ να μου φαινοταν ετσι, αλλα το βλεμμα του ειχε κατι περιεργο αυτες τις μερες, μου εδειχνε οτι ηθελε να με κανει χαρουμενο με καθε τροπο, δεν ηθελε να γυρισει πισω χωρις την τσιχλα στο στομα...
Εχθες κλεισαμε οι δυο μας τη χρονια, χωρις πολυ κοσμο και βαβουρα, μου ειχε λειψει η ησυχια... ευχαριστω ρε γερακο...
![]()
Πολυ καλα πηγε ο τελευταιος μηνας για τη Μεσσηνια, παντα με τα αναπαντεχα του Φεβρουαριου και τις μετακινησεις, αλλά ευχαριστηθηκα απογευματινα καρτερακια... Ο γερακος μου, στα 14 του χρονια πλεον, για καποιο λογο εδωσε τρομερα γκαζια τωρα στο τελος κ εδειξε πεισμα που δεν το περιμενα σε πολυ δυσκολα πουλια μεσα σε βατα και κυπαρισσωνες.... Δεν ξερω, ισως να ενιωθε κ αυτος οτι ειναι τα τελευταια του απορτ, ισως να φοβαμαι εγω κ να μου φαινοταν ετσι, αλλα το βλεμμα του ειχε κατι περιεργο αυτες τις μερες, μου εδειχνε οτι ηθελε να με κανει χαρουμενο με καθε τροπο, δεν ηθελε να γυρισει πισω χωρις την τσιχλα στο στομα...
Εχθες κλεισαμε οι δυο μας τη χρονια, χωρις πολυ κοσμο και βαβουρα, μου ειχε λειψει η ησυχια... ευχαριστω ρε γερακο...
![]()
Το βλέμμα του σκυλάκου στην τρίτη από το τέλος φώτο τα λέει όλα Άρι ...Πολυ καλα πηγε ο τελευταιος μηνας για τη Μεσσηνια, παντα με τα αναπαντεχα του Φεβρουαριου και τις μετακινησεις, αλλά ευχαριστηθηκα απογευματινα καρτερακια... Ο γερακος μου, στα 14 του χρονια πλεον, για καποιο λογο εδωσε τρομερα γκαζια τωρα στο τελος κ εδειξε πεισμα που δεν το περιμενα σε πολυ δυσκολα πουλια μεσα σε βατα και κυπαρισσωνες.... Δεν ξερω, ισως να ενιωθε κ αυτος οτι ειναι τα τελευταια του απορτ, ισως να φοβαμαι εγω κ να μου φαινοταν ετσι, αλλα το βλεμμα του ειχε κατι περιεργο αυτες τις μερες, μου εδειχνε οτι ηθελε να με κανει χαρουμενο με καθε τροπο, δεν ηθελε να γυρισει πισω χωρις την τσιχλα στο στομα...
![]()
Δεν υπάρχει καλύτερο "σχολείο" στα κυνηγετικά τερέν, από την "ταπεινή" τσιχλίτσα...!!!Αν και δεν κυνηγάω τσίχλα, η αλήθεια είναι ότι είναι καλό " σχολείο"...
Και του χρόνου σε ολους με υγεία!Τέλος για φέτος και σίγουρα η χειρότερη χρόνια σε τσιχλοκοτσυφα μακράν. Δυστυχώς η μάστιγα των ιταλων είναι πλέον γαγγραινα και τέλος δεν υπάρχει. Έγραψε κάτι λίγα και ο καραμαουνας στα κυνηγετικά νέα αλλά ήταν σταγόνα στον ωκεανό... Πάντως για εμένα η καλύτερη ημέρα ήταν η τελευταία που πρώτη φορά ήρθε και η κόρη μου(επτά χρόνων) μαζί και ξετρελάθηκε από χαρα. Σίγουρα η πιο ωραία κυνηγετική βόλτα για φέτος. Ευχές για τη νέα κυνηγετική περίοδο με υγεια και χαρά για ολους.
η μερα σημερα παιδες ειχε περυσηλογη κενων φυσιγκιον απο τα τσιχλονοκαρτεραααατι καλητερο να βλεπης καθαρο το μερως οταν θα ξανακυνηγησιςςς
,,ΥΓ φιλεμου kostas bak αυτα τα λιγα φυσιγκακια τα μπλε γιατι δεν τα μαζεψες think 3 μερες στερηση εξωδου λιαν επειηκος
![]()
![]()
![]()
mybpstation com station finder
![]()
Πέτρο μακάρι του χρόνου να παρθούν κάποια μέτρα με τους Ιταλούς γιατί το βλεπω θα γίνουμε Αλβανία.....Τέλος για φέτος και σίγουρα η χειρότερη χρόνια σε τσιχλοκοτσυφα μακράν. Δυστυχώς η μάστιγα των ιταλων είναι πλέον γαγγραινα και τέλος δεν υπάρχει. Έγραψε κάτι λίγα και ο καραμαουνας στα κυνηγετικά νέα αλλά ήταν σταγόνα στον ωκεανό... Πάντως για εμένα η καλύτερη ημέρα ήταν η τελευταία που πρώτη φορά ήρθε και η κόρη μου(επτά χρόνων) μαζί και ξετρελάθηκε από χαρα. Σίγουρα η πιο ωραία κυνηγετική βόλτα για φέτος. Ευχές για τη νέα κυνηγετική περίοδο με υγεια και χαρά για ολους.
Και εμείς εκεί είμαστε δίπλα από το Θοδωρή.Πέτρο μακάρι του χρόνου να παρθούν κάποια μέτρα με τους Ιταλούς γιατί το βλεπω θα γίνουμε Αλβανία.....
Και εμένα η κόρη μου(7χρονων και αυτή) έρχεται συχνά για κυνήγι και τις αρέσει πολυ...
Τελευταία μέρα ήμασταν δίπλα δίπλα στο δρόμο στον κουκο...
Ο θωδορης είναι ο καλύτερος μου φιλος(σαν αδερφός) και ήταν μαζί με τον αδελφό μου,εγώ ήμουνα με το σπρινγκερ από τα δεξιά σου....Και εμείς εκεί είμαστε δίπλα από το Θοδωρή.
Ωραία την επόμενη να βρεθούν και οι μικρές παρέα ότι καλύτερο θα είναι. Με το Θοδωρή μένουμε δίπλα στο παντοκρατορα...Ο θωδορης είναι ο καλύτερος μου φιλος(σαν αδερφός) και ήταν μαζί με τον αδελφό μου,εγώ ήμουνα με το σπρινγκερ από τα δεξιά σου....
τα τελευτεα χρωνια τα καλητερα μπασιματα γυνονται μαρτη...(λογο μεταβολης καιρου)Καλημέρα σύντροφοι!
Φαντάζομαι έχετε δεί τι γίνεται από τσιχλοκότσιφα αυτές τις μέρες! Καλύβια-Κάντζα....έχει γεμίσει ο τόπος κυριολεκτικά! Τραγουδούν τα κοτσύφια πρωί απόγευμα! Σε εκπαιδευτικό στην Πεντέλη...είχε πάρα πολλά πουλιά πιασμένα.
Οφθαλμόλουτρο!!
Καλή συνέχεια σε όλους!