Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι, μπαμ και κάτω τα ατιμα, με όλους τους καιρούς...
Ο Μητσος με το 692 σε πολλες φάσεις ,ήταν απέναντι,έβλεπε τι γινόταν και έτριβε τα μάτια του.αυτος εριχνε με σκοπευτικα και του έκαναν πολλα νερά,ειδικά όταν εριξε την πρώτη βροχή έγιναν χώμα..έτσι μού´ρχετε καμία 20αρια κουτάκια που έχει ακόμα να πάω να του κάνω παζάρι και να τα χτυπήσω για του χρόνου.

1η νο 8 με 2*
και 2η νο 7 με 1*.

και εννοείται πάντα pose........... ;););)
Α! Και συ, "δικαννάκιας" και, δη, "σουπερποζάκιας" είσαι βρε Γιώργαρε...? Χαίρομαι γι' αυτό, διότι κι εγώ ορκισμένος "αλληλεπιθετάκιας" δηλώνω...!!!
(Ομολογώ πως σε είχα καταλάβει για... φανατικό "καραμπινάτο" στα όπλα, αλλά μάλλον έπεσα έξω...!)

Ατυχής επιλογή καρτεριού σήμερα, περίμενα να περάσουν τα πουλιά νωρίς και σε ύψος ενώ αυτά είχαν άλλα σχέδια. Λίγα στο σύνολο και το τελευταίο μισάωρο. 3 έπεσαν, βρήκα τα 2.
Ιδού και το αποτέλεσμα του kicks smoke F με Νο9 32γρ στα 25 μέτρα.sarcastic.
czuxt2M.jpg

Απορώ αν θα μένει τίποτα για το τηγάνι .sarcastic.
Αύριο αλλού για τη λήξη ;)

Ατυχής επιλογή καρτεριού σήμερα, περίμενα να περάσουν τα πουλιά νωρίς και σε ύψος ενώ αυτά είχαν άλλα σχέδια. Λίγα στο σύνολο και το τελευταίο μισάωρο. 3 έπεσαν, βρήκα τα 2.
czuxt2M.jpg

Της έκανες περμαναντ Μάκη .sarcastic.

czuxt2M.jpg

Ανεμόσκαγα την πήραν....ha ha.
Εγώ πιστεύω πως έπεσε ζωντανή στο έδαφος.....yel..yel.

Πήρα άδεια από τη δουλειά αύριο προκειμένου να κλείσω τη σεζόν στον κυνηγότοπο και όχι στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή και ανάμεσα σε εκκρεμούσες συμβάσεις! :)
Έκανα και μία βόλτα από Καλκαντζάκο χθες, για να δοκιμάσω: navaro 30 No 9, Imperial 30 No 8 και Federal 32 No 8. Έψαχνα και τα Rio 28γρ για κυνήγι και σκοπευτήριο αλλά δεν τα είχε..
Εν αναμονή τελευταίας εξόρμησης στην Τανάγρα λοιπόν αύριο για ολοήμερο περπατητό, ευτυχώς με καλό καιρό απ' ό,τι διαβάζω. Όποιος θέλει ακολουθεί!
Σήμερα ήμουν εκεί....έφαγα κ την πρωινή βρόχα....τα imperial πιστεύω θα σε αφήσουν πολύ ικανοποιημένο....εγώ σήμερα μ αυτα έκανα προκοπή κ μάλλον θα ειναι κ το αποκλειστικό μ φυσίγγι του χρόνου!!!! Είχα αρκετά έως πολλά πουλάκια σήμερα πιασμένα...απλά θέλει τουφέκια να παίξουν!

Κ εγώ καρτέρι απογευματινό σήμερα σκέτη απογοήτευση....11 φυσίγγια έριξα 3 τσίχλες πείρα στο χέρι κ μια ζωντανή π έπεσε σε ένα πυκνό με φτέρη καμιά 50αριά μέτρα από κάτω...3 φράχτες έπρεπε να πηδήξω για να τη βρω...
Κ δν πήγα γιατί όποιος πηδάει πολλά παλούκια στο τέλος κάποιο θα..............;)

Σήμερα ήμουν εκεί....έφαγα κ την πρωινή βρόχα....τα imperial πιστεύω θα σε αφήσουν πολύ ικανοποιημένο....εγώ σήμερα μ αυτα έκανα προκοπή κ μάλλον θα ειναι κ το αποκλειστικό μ φυσίγγι του χρόνου!!!! Είχα αρκετά έως πολλά πουλάκια σήμερα πιασμένα...απλά θέλει τουφέκια να παίξουν!
Έτσι ακριβώς είναι thod, έχει πουλιά το μέρος αλλά θέλει παρέα άτομα να τα ξετρυπώσουν. Εμείς είμαστε 2 άτομα, πιστεύω με 1-2 ακόμα θα γινόταν καλύτερο παιχνίδι. Το μόνο περίεργο με αυτό το μέρος είναι πώς, ενώ έχει τόσα πιασμένα, δεν πετάει κανένα! Ούτε το πρωί ούτε το απόγευμα.. Ίσως γι'αυτό τα κοτσύφια που είχα πάρει εκεί ήταν μέσα στο λίπος!! Όλη μέρα καθισιό στα πυκνά! :-) για φυσίγγια θα επανέλθω. Μου έκανε πάντως εντύπωση το κλείσιμο των Federal !

Στέλιο οτι εμπορικό εχω δοκιμάσει σε 10 δεν τραβάει μετά τα 30 μέτρα.πεφτουν αλλά πεφτουν ζωντανές.ειδικα αν έχει πολυ υγρασία που συνηθως στα μέρη που κυνηγαω ειναι από 80% και πάνω κλάφτα Χαράλαμπε.
Δοκίμασε Γιάννη τα γορίλας 32γρ νο10, στα 30μ ξεσκίζουν τις τσίχλες το μόνο αρνητικό η τιμή τους.

Δοκίμασε Γιάννη τα γορίλας 32γρ νο10, στα 30μ ξεσκίζουν τις τσίχλες το μόνο αρνητικό η τιμή τους.
Πολλά δεκαράκια το κάνουν αυτό Νικολή, ένα που δοκίμασα πριν κάνα μήνα ήταν του Αγγελόπουλου το Ωμέγα. Τα 30 μέτρα είναι λίγα. Οι τσίχλες πέφτανε λες και ήταν από την κατάψυξη. Τεντωμένες.....

Πολλά δεκαράκια το κάνουν αυτό Νικολή, ένα που δοκίμασα πριν κάνα μήνα ήταν του Αγγελόπουλου το Ωμέγα. Τα 30 μέτρα είναι λίγα. Οι τσίχλες πέφτανε λες και ήταν από την κατάψυξη. Τεντωμένες.....
Ίσως 32γρ νο10 να ειναι υπερβολή, ειμαι περίεργος ένα 28-30γρ νο10 πως συμπεριφέρεται.

Έτσι ακριβώς είναι thod, έχει πουλιά το μέρος αλλά θέλει παρέα άτομα να τα ξετρυπώσουν. Εμείς είμαστε 2 άτομα, πιστεύω με 1-2 ακόμα θα γινόταν καλύτερο παιχνίδι. Το μόνο περίεργο με αυτό το μέρος είναι πώς, ενώ έχει τόσα πιασμένα, δεν πετάει κανένα! Ούτε το πρωί ούτε το απόγευμα.. Ίσως γι'αυτό τα κοτσύφια που είχα πάρει εκεί ήταν μέσα στο λίπος!! Όλη μέρα καθισιό στα πυκνά! :) για φυσίγγια θα επανέλθω. Μου έκανε πάντως εντύπωση το κλείσιμο των Federal !
Αυτό που λές με το λίπος των πουλιών...μάδησα κανα δυο τσίχλες κ είναι σαν σαπούνια απ το λίπος!!! Αφου τις κοιτούσα κ δεν το πίστευα....τα 3 τελευταία χρόνια που παω εκει το παρατήρησα κ γω πως δεν πετάνε εύκολα τα ριμάδια!!! Για τα federal δεν έχω άποψη σίγουρα όμως πανάκριβο για τσίχλα!!!

Αυτό που λές με το λίπος των πουλιών...μάδησα κανα δυο τσίχλες κ είναι σαν σαπούνια απ το λίπος!!! Αφου τις κοιτούσα κ δεν το πίστευα....τα 3 τελευταία χρόνια που παω εκει το παρατήρησα κ γω πως δεν πετάνε εύκολα τα ριμάδια!!! Για τα federal δεν έχω άποψη σίγουρα όμως πανάκριβο για τσίχλα!!!
Εδω κατω παντως οι τσιχλες εβαλαν λιπος απο τα τελη της προηγουμενης εβδομαδας κ μετα... Αργησαν πολυ φετος...Απο την Κυριακη κ μετα οι μισες τουλαχιστον τσιχλες ειχαν λιπος κ οσο περνανε οι μερες το ποσοστο αυξανεται...

Status
Not open for further replies.
Back