Kostas ContraDosi
Moderator
Αυτό έχω ψιλιαστεί και εγώ ΛευτέρηΧτες απογευματινό, αισθητή μείωση των πουλιών.
Θα επαληθεύσω σήμερα κ αύριο.
Αυτό έχω ψιλιαστεί και εγώ ΛευτέρηΧτες απογευματινό, αισθητή μείωση των πουλιών.
Ελάτε στην Ηλεία να πιούμε κ καφέ....Που να πάμε αύριο; Το meteo δίνει βροχές το πρωί, το freemeteo δίνει λιακαδες.
Σκεφτόμουν για δυτική Αργολίδα και συγκεκριμένα Μαλανδρένιο....έχω χρόνια να πάω προς τα κει ...![]()
φιλε παυλο ουτε τσοκ αλαζω ουτε και την παλια fabarm, μηπως εχης καμια μηχανη ξεπουπουλιασματος και καπιων να δωσο τα κενα φυσιγκια καμια δεκαρια σακουλες σκουπιδιων δηλαδη thinkΓια δέκα τσιχλακια τόσα πολλά φυσίγγια ; Άλλαξε επείγοντος τσοκ και βγάλε τον κυλινδρο από το παλιό fabarm![]()
Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις!
Για μπεκατσα αυριο......Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα!
Τα βελονιαζει μια χαρα το 10ρακι..Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα
Την προηγούμενη εβδομαδα παντως δυο φιλοι μου καναν 6 πουλακια συνολο..δραμα!Καλησπέρα και από εμενα, αύριο έχει Οινόφυτα και Άγιο Θωμά για καμία ντουφέκια. Αν βρέχει θα πιούμε τον καφέ μας και θα επιστρεψουμε !!!!!!!
4 κουτιαααά;; Φυλακή μπήκαμε Νίκοοο....Πρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
Του εκανε πλακα ο ζαφειρακης κ του εδωσε ασφαιρα...4 κουτιαααά;; Φυλακή μπήκαμε Νίκοοο....![]()
Το πρωί κατά τις 9 σχεδόν δύο ώρες περπατητο με ένα φίλο και το κοκερακι του να δοκιμάσω το νέο εργαλείο με lambro tordo 32γρ ν 10 (δε βρηκα 9). Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις! Πιο ξεκούραστο και από τη καραμπίνα που είναι λίγο πιο ελαφρια. Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα! Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα και ο φίλος 5! Νωρίτερα είχαν περάσει και άλλα παιδιά από ότι μας είπε κάποιος που έκαιγε λιοκλαρα!
![]()
Το σκέφτομαι να βγω μια βόλτα!
Για μπεκατσα αυριο......![]()
Μεγάλη υπόθεση........
Θα σε ρώταγα αργότερα......Βλέπω τις κάπνισες με το πλάγιο....(Τύφλα να έχει το S.Poze...).
Ωραίο κ το Κόκερ σας. Πολύ χρήσιμο εργαλείο στα περπατητά.....
Μου πουλούσε ο Μετζελόπουλος το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη κ εγώ ο βλάκας το σκεφτόμουν...![]()
Αφού έχει πουλιά το μέρος Νίκο θα ρεφάρεις με την FranchiΠρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
Αβολίδοτα του έδωκε ορέ;;;Του εκανε πλακα ο ζαφειρακης κ του εδωσε ασφαιρα...![]()
Τι επαθε η ιταλιδουλα;Πρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
Αν εχεις ορεξη γ περπατημα και δε σε προβληματίζουν τα χλμ (360 πηγαινελα απο Αθηνα) 10-15 πουλια θα τα μαζεψεις..περι ορεξεως...Από Μόδι κανείς ξέρει τίποτα?
Έχασα τον μειωτήρα της κάπου μέσα στο σπίτι όταν την καθάριζα και δεν ήταν να το ρισκάρω...Λειτουργικά δεν παθαίνει τίποτα είναι σκυλί!Τι επαθε η ιταλιδουλα;