Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που να πάμε αύριο; Το meteo δίνει βροχές το πρωί, το freemeteo δίνει λιακαδες :D.
Σκεφτόμουν για δυτική Αργολίδα και συγκεκριμένα Μαλανδρένιο....έχω χρόνια να πάω προς τα κει ...:cool:
Ελάτε στην Ηλεία να πιούμε κ καφέ.....my man..cofee. .sarcastic.

Για δέκα τσιχλακια τόσα πολλά φυσίγγια ; Άλλαξε επείγοντος τσοκ και βγάλε τον κυλινδρο από το παλιό fabarm .sarcastic.
φιλε παυλο ουτε τσοκ αλαζω ουτε και την παλια fabarm, μηπως εχης καμια μηχανη ξεπουπουλιασματος και καπιων να δωσο τα κενα φυσιγκια καμια δεκαρια σακουλες σκουπιδιων δηλαδη think.sarcastic..sarcastic..sarcastic..well done.

Όχι Λεωνίδα γιατί με τους 81 πόντους δεν στρίβεις στα πυκνά. ......sarcastic.
Μια φορά μόνο το έβγαλα πρόπερσι στην μπεκατσα

Και εκτός τις δύο βασιλισες απέκτησε και δύο παράσημα στο κοντάκι από τα πυκνά.
φιλε γιαννη καινουργιο ειδος ειναι αυτες τσιχλομπεκατσεςς;;think.my man.

Το πρωί κατά τις 9 σχεδόν δύο ώρες περπατητο με ένα φίλο και το κοκερακι του να δοκιμάσω το νέο εργαλείο με lambro tordo 32γρ ν 10 (δε βρηκα 9). Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις! Πιο ξεκούραστο και από τη καραμπίνα που είναι λίγο πιο ελαφρια. Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα! Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα και ο φίλος 5! Νωρίτερα είχαν περάσει και άλλα παιδιά από ότι μας είπε κάποιος που έκαιγε λιοκλαρα!

Καλησπέρα και από εμενα, αύριο έχει Οινόφυτα και Άγιο Θωμά για καμία ντουφέκια. Αν βρέχει θα πιούμε τον καφέ μας και θα επιστρεψουμε !!!!!!!
Την προηγούμενη εβδομαδα παντως δυο φιλοι μου καναν 6 πουλακια συνολο..δραμα!

Πρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
4 κουτιαααά;; Φυλακή μπήκαμε Νίκοοο.....yel..yel..sarcastic.

Το πρωί κατά τις 9 σχεδόν δύο ώρες περπατητο με ένα φίλο και το κοκερακι του να δοκιμάσω το νέο εργαλείο με lambro tordo 32γρ ν 10 (δε βρηκα 9). Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις! Πιο ξεκούραστο και από τη καραμπίνα που είναι λίγο πιο ελαφρια. Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα! Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα και ο φίλος 5! Νωρίτερα είχαν περάσει και άλλα παιδιά από ότι μας είπε κάποιος που έκαιγε λιοκλαρα!

.well done..well done.
Θα σε ρώταγα αργότερα......Βλέπω τις κάπνισες με το πλάγιο....(Τύφλα να έχει το S.Poze...)..yel.
Ωραίο κ το Κόκερ σας. Πολύ χρήσιμο εργαλείο στα περπατητά.....
Μου πουλούσε ο Μετζελόπουλος το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη κ εγώ ο βλάκας το σκεφτόμουν...:cool:

.well done..well done.
Θα σε ρώταγα αργότερα......Βλέπω τις κάπνισες με το πλάγιο....(Τύφλα να έχει το S.Poze...)..yel.
Ωραίο κ το Κόκερ σας. Πολύ χρήσιμο εργαλείο στα περπατητά.....
Μου πουλούσε ο Μετζελόπουλος το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη κ εγώ ο βλάκας το σκεφτόμουν...:cool:
Μεγάλη υπόθεση........
Δε χάνεις πουλί και τρυπώνει παντού!

Πρωινό σήμερα άνετα έπιανα το όριο μέχρι τις 9 (καρτέρι) λόγο προβλήματος με την Franchi πήρα την Benelli και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσω 4 κουτιά φυσίγγια για να πάρω 3 πουλιά στο χέρι και να χάσω ακόμα 2,χάλια...
Αφού έχει πουλιά το μέρος Νίκο θα ρεφάρεις με την Franchi;).

Τι επαθε η ιταλιδουλα;

Status
Not open for further replies.
Back