Ναι και κατά την γνώμη μου αυτά είναι πολύ καλά Παναγιώτη.αλλα και το csb1 32gr και csb5 30gr έχουν φανατικούς οπαδούς.Γιαννη απο του ρουμελιωτη αυτα τα πρασινα κ τα μαυρα με την gm3 νομιζω ειναι τα καλυτερα του
Ναι και κατά την γνώμη μου αυτά είναι πολύ καλά Παναγιώτη.αλλα και το csb1 32gr και csb5 30gr έχουν φανατικούς οπαδούς.Γιαννη απο του ρουμελιωτη αυτα τα πρασινα κ τα μαυρα με την gm3 νομιζω ειναι τα καλυτερα του
Τάσο λίγοι είμαστε, δε γεμίζουμε ούτε......ταξί ......Μπραβο Φωτη!χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα κατι εγινε..
Ε ναι..μια 870 left σε κυνηγι τσιχλας θα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια θελω να πιστευω..εχω ριξει με την συνθετικη αλλα μονο 5-6 τουφεκιες κ οχι σε κυνηγι..
Γιαννηη δεν εισαι μονοοοοςςςςςςςςςς![]()
Μπράβο Φώτη, θρυλικό όπλο η 870........Απογευματινό καρτέρι από της 17:30εως της 1815 ανέμισαν λίγα κοπαδάκια από κοκκινότσιχλες οι οποίες μου έδώσαν την ευκαιρία για λίγες όμορφες τουφεκιές.Η φώτο αφιερωμένη στον φίλο μου Τάσο(tasos hunter,)γιατί γνωρίζω την λατρεία που έχει στον συγκεκριμένο τύπο όπλου.Φυσιγγια J,&B light n 10και Rio target load n9 όπλο remington 870 express τσοκ 3* τα πουλάκια πέφταν πατσαβούρια.gif free upload
Φτανει που γεμιζει η καρδια σας......Τάσο λίγοι είμαστε, δε γεμίζουμε ούτε......ταξί ......![]()
Κεντάει το εργαλείο 725, Γιάννη. Αυτό χρησιμοποιείς και για το μπεκατσοκυνήγι;Στο χθεσινό μπεκατσοκυνηγι καθώς πήγαινα στο αμάξι είδα από ένα σημείο καμιά ωρίτσα πριν νυχτώσει να περνάνε αρκετά κιχλοκότσυφα που τραβαγαν στην παρακείμενη πλάγια για κουρνια και έτσι σήμερα μόλις σχόλασα κατά τις πέντε πήγα να τσεκάρω ξανά. Απο τις 17:30 και για τρία τέταρτα δεν πέρασε τίποτα . Λίγο μετά τις 18:00 από το πουθενά σήκωσε ένα δαιμονισμένο μαΐστρο και έτσι τα λιγοστά καμιά 10αρια κιχλοκότσυφα πήγαιναν με σαν δαιμονισμένα. Κατάφερα και τουφέκισα 5 και πήρα τα τρία, 2 κιχλίτσες και έναν κοτσυφα . Δυστηχως η μια κιχλιτσα δεν βρέθηκε μιας και την πήρα ο αέρας πέφτοντας μακριά μέσα στα βάτα.
Όπλο Browning 725 sport και φυσηγγι dynamic μεσοταπα. Κάιντα τρία πουλιά έπεσαν ξερά, τα δύο μάλιστα σε μακρινή απόσταση .
![]()
αλο ενα ωμορφο απογευματινο καρτερακιτα τσιχλονια αναιμησανε απο της 5,30 εως και 6 ,20 και μπαινανε δηναμικαααα 3 4 5 6 μαζι,,ευχαρηστηθηκααααα τουφεκιεςςςς, μαλιστα ερχωντουσαν δυο μαζι σχεδων διπλα διπλα και με ενα τουφεκι της κρατησα και της δυο
και ειχα και πωλεςςς royal
,, απωτελεσμα 10 στο χερι και μια που μου αρπαξε μια γατα μιας και εκη δυπλα εχη ενας γνωστοσμου ενα κτημα και εχη 2 3 γατια
εκη που αφηνω της τσιχλες βλεπω ξαφνικα μια ξανθια γατα μωλις σουρουπονε και λεω τι διαολο λαγος η αλεπου ειναι καμια 30αρια μετρα με το που πλησιαζω βλεπω την γατα δυπλα στης τσιχλες με μια στο στομα να φευγηηηη
τι διαολο τοσες τουφεκιες ερηξα και δεν τρομαζεεεthink αλα χαλαλιτης η τσιχλα
![]()
![]()
![]()
Kαι εσυ αμεσως μην αφησεις να πεσει κατι κατω χαχαχχχχαχχαχχχαχχαααχαχχαχαΓια δέκα τσιχλακια τόσα πολλά φυσίγγια ; Άλλαξε επείγοντος τσοκ και βγάλε τον κυλινδρο από το παλιό fabarm![]()
Ρε κανόνισε την Κυριακή να μας ψήσεις κανέναν γάτο και να μας λες ότι είναι πανσετααλο ενα ωμορφο απογευματινο καρτερακιτα τσιχλονια αναιμησανε απο της 5,30 εως και 6 ,20 και μπαινανε δηναμικαααα 3 4 5 6 μαζι,,ευχαρηστηθηκααααα τουφεκιεςςςς, μαλιστα ερχωντουσαν δυο μαζι σχεδων διπλα διπλα και με ενα τουφεκι της κρατησα και της δυο
και ειχα και πωλεςςς royal
,, απωτελεσμα 10 στο χερι και μια που μου αρπαξε μια γατα μιας και εκη δυπλα εχη ενας γνωστοσμου ενα κτημα και εχη 2 3 γατια
εκη που αφηνω της τσιχλες βλεπω ξαφνικα μια ξανθια γατα μωλις σουρουπονε και λεω τι διαολο λαγος η αλεπου ειναι καμια 30αρια μετρα με το που πλησιαζω βλεπω την γατα δυπλα στης τσιχλες με μια στο στομα να φευγηηηη
τι διαολο τοσες τουφεκιες ερηξα και δεν τρομαζεεεthink αλα χαλαλιτης η τσιχλα
![]()
![]()
![]()