Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί κατά τις 9 σχεδόν δύο ώρες περπατητο με ένα φίλο και το κοκερακι του να δοκιμάσω το νέο εργαλείο με lambro tordo 32γρ ν 10 (δε βρηκα 9). Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις! Πιο ξεκούραστο και από τη καραμπίνα που είναι λίγο πιο ελαφρια. Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα! Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα και ο φίλος 5! Νωρίτερα είχαν περάσει και άλλα παιδιά από ότι μας είπε κάποιος που έκαιγε λιοκλαρα!

Μπράβο παίχτη!
Να πας και αύριο.

Το πρωί κατά τις 9 σχεδόν δύο ώρες περπατητο με ένα φίλο και το κοκερακι του να δοκιμάσω το νέο εργαλείο με lambro tordo 32γρ ν 10 (δε βρηκα 9). Μου αφησε παρα πολύ καλές εντυπώσεις! Πιο ξεκούραστο και από τη καραμπίνα που είναι λίγο πιο ελαφρια. Γυρνάει αριστερα δεξιά πολύ εύκολα στο ξεπεταγμα! Πήρα 6 πουλιά όλα στουπί και χωρις αίματα και ο φίλος 5! Νωρίτερα είχαν περάσει και άλλα παιδιά από ότι μας είπε κάποιος που έκαιγε λιοκλαρα!

Μπράβο σου Άριστο σε σένα και το φιλαράκι σου. Καλά άρχισες με το πλάγιο, ανάλογη συνέχεια τώρα και στις βασίλισσες αλλά έχε το νου σου γιατί αυτές είναι αααααααλλο.......φρούτο ........evil.

Έχασα τον μειωτήρα της κάπου μέσα στο σπίτι όταν την καθάριζα και δεν ήταν να το ρισκάρω...Λειτουργικά δεν παθαίνει τίποτα είναι σκυλί!
Αχ κ να ήσουν ο μόνος που δν έχει βελόνα......
Στα απογευματινά εκεί π πάω να ακούσεις τριγύρω τη γίνεται.....
Ακούς μπαμ-μπαμ στο βάθος λεω πώς είναι δίκαννο, μπαμ-μπαμ δεξιά λέω κι άλλο δίκαννο, ακούω μπαμ-μπαμ-μπαμ αριστερά λέω πάει του έφυγε η τσίχλα.....ακούω πίσω μου τν άλλον: μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ κ συνεχίζει.......terror..terror..terror..terror.
Κ τότε λέω Winchester RANIERO TESTA.....sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Κωστα οταν ακους τετοιους αναθεμα κ αν κανουν δουλεια..
Και αν χτυπησουν κ καμια συνηθως ουτε που μπορουν να την βρισκουν γιατι εχουν τον νου τους πως να αδειασουν την καραμπινα σε αλλη..
μεγαλη σπαταλη φυσιγγιων κ τιποτα αλλο..
Να ζησουν κ τα φυσιγγαδικα....sarcastic.

Μπράβο σου Άριστο σε σένα και το φιλαράκι σου. Καλά άρχισες με το πλάγιο, ανάλογη συνέχεια τώρα και στις βασίλισσες αλλά έχε το νου σου γιατί αυτές είναι αααααααλλο.......φρούτο ........evil.
Ευχαριστώ Γιαννη! Θα είναι το ντουφέκι της Βασίλισσας!.sarcastic.

Κωστα οταν ακους τετοιους αναθεμα κ αν κανουν δουλεια..
Και αν χτυπησουν κ καμια συνηθως ουτε που μπορουν να την βρισκουν γιατι εχουν τον νου τους πως να αδειασουν την καραμπινα σε αλλη..
μεγαλη σπαταλη φυσιγγιων κ τιποτα αλλο..
Να ζησουν κ τα φυσιγγαδικα....sarcastic.
Τασούλι τα γέλια π κάνω δν λέγετε όταν ακούω τα (Καλουπόματα) ντάπα ντάπα ντάπα σαν το σκερπάνι στην οικοδομή. .sarcastic..sarcastic.
Εξάλλου τις καταλαβαίνεις από μακριά τις τουφεκιές αν πραγματικά σημαδεύουν το πουλί ή όχι....
Ξεχωρίζουν οι βιαστικές τουφεκιές.
Τουλάχιστο καλό κάνουν στα (φυσιγκάδικα) όπως είπες κ εσύ....

Αχ κ να ήσουν ο μόνος που δν έχει βελόνα......
Στα απογευματινά εκεί π πάω να ακούσεις τριγύρω τη γίνεται.....
Ακούς μπαμ-μπαμ στο βάθος λεω πώς είναι δίκαννο, μπαμ-μπαμ δεξιά λέω κι άλλο δίκαννο, ακούω μπαμ-μπαμ-μπαμ αριστερά λέω πάει του έφυγε η τσίχλα.....ακούω πίσω μου τν άλλον: μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμ κ συνεχίζει.......terror..terror..terror..terror.
Κ τότε λέω Winchester RANIERO TESTA.....sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Τι να κάνω ρε φιλαράκι έλεγα να το ρισκάρω αλλά δεν βαριέσαι...Ασε να στείλω τον γέρο μου αύριο να τις βαρέσει αυτός μιας και μπορεί μόνο μια Κυριακή λόγω δουλειάς εγώ θα πάω αλλού .sarcastic.

Νικόλα, πετάει τίποτα στα μέρη σου ?? Εχεις καιρό να γράψεις ανταπόκριση ;)
Γεια σου Μένιο! Όντως, έχω αρκετό καιρό να γράψω ανταπόκριση, διότι πολύ απλά βαρέθηκα αυτό το εφετινό "χάλι"...!!! Δεν έχει σχεδόν καθόλου πουλιά, και γυρίζω πάντα με 1, 2 ή... κανένα πουλάκι από τα καρτέρια...!!! Η ίδια, καθημερινά επαναλαμβανόμενη, τραγική εικόνα...!!! :confused::confused::confused: Ακόμα και με τις βαρυχειμωνιές, δεν έχει αλλάξει προς το θετικό κάτι...!!! Απεναντίας, έχουν εξαφανισθεί και αυτές οι λιγοστές κελαηδότσιχλες που υπήρχαν το φθινόπωρο...!!! Πλέον, μόνο κάτι ελάχιστοι κοτσυφάδες διαβαίνουν αργά το σούρουπο στα καρτέρια, και παίρνω από κανέναν...!!!
Πάντως, δεν σταμάτησα καθόλου να κάνω τις βόλτες μου στα απογεματινά, αλλά τα τσιχλοκότσυφα εφέτος, είναι αυτά που "απουσιάζουν" από τα καρτέρια...!!! Είναι σχεδόν άφαντα...!!!:(:(:( Ούτε μία ημέρα (!) στην κυριολεξία, δεν μας έκανε εφέτος τη χάρη, να "σκάσει" λίγο το χειλάκι μας...!!! Απίστευτο, κι όμως αληθινό...!!! o_Oo_Oo_O

Last edited:
Καήκανε στην τσίχλα έμαθα σήμερα Ηλεία, Αχαΐα .love.....μόνο πέρασμα, μιλάνε για πολλά πουλιά .
Πιο χαμηλά η εικόνα ειναι αντίστροφη , τα πουλιά λιγοστεύουν ... σαν να έφυγαν τα πολλά πουλιά απο Μεσσηνία και να ανέβηκαν στους παραπάνω νομούς... τα χουν τρελάνει στο ντουφεκίδη όμως :):)

Πιο χαμηλά η εικόνα ειναι αντίστροφη , τα πουλιά λιγοστεύουν ... σαν να έφυγαν τα πολλά πουλιά απο Μεσσηνία και να ανέβηκαν στους παραπάνω νομούς... τα χουν τρελάνει στο ντουφεκίδη όμως :):)
Εμ..τοσους μηνες περιμεναν..

Status
Not open for further replies.
Back