Καμιά φορά και χωρίς μεγάλα νούμερα ευχαριστιέσαι όλο αυτό που ζεις σε κάθε έξοδο.
Συμφωνώ απόλυτα!!!

Μόνο και μόνο που έχουμε (ακόμα) την δυνατότητα να βρισκόμαστε στα κυνηγοτόπια είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Καμιά φορά και χωρίς μεγάλα νούμερα ευχαριστιέσαι όλο αυτό που ζεις σε κάθε έξοδο.
Χαλκιος καλά το θυμάσαι!!απο χιο εισαι??ε ρε φιλε τι μου θυμισες.96 μεθ χαλκιος αν το θυμαμαι καλα γιατι εχουν περασει και 30 χρονια περιπου
Εχω προβλημα στο να ανεβάσω απο κινητόΜπράβο Δημήτρη!!!
Βγάλε κ καμιά φωτό,απο αυτές τις ωραίες που βγάζεις![]()
απο χιο εισαι??ε ρε φιλε τι μου θυμισες.96 μεθ χαλκιος αν το θυμαμαι καλα γιατι εχουν περασει και 30 χρονια περιπου
Καλησπέρα. Όπως τα λες Δημητρη, αν ξεφύγεις από το σύνδρομο της τσάντας απολαμβανεις τη καθε έξοδο. Εξάλλου το ταξείδι μετράει, όχι ο προορισμός.Καμιά φορά και χωρίς μεγάλα νούμερα ευχαριστιέσαι όλο αυτό που ζεις σε κάθε έξοδο.
Αυτό που με στενοχωρεί αλλά και που μου χαλάει ολο το κυνήγι Γιάννη είναι τα χαμένα.Χθες πήρα 6 πουλιά.Τα δύο δεν τα βρήκα.Εφαγα πολύ χρόνο στο ψάξιμο και εκνευρίζομαιΚατα ταάλλα το ευχαριστήθηκα.Καλησπέρα. Όπως τα λες Δημητρη, αν ξεφύγεις από το σύνδρομο της τσάντας απολαμβανεις τη καθε έξοδο. Εξάλλου το ταξείδι μετράει, όχι ο προορισμός
καλημερα.ωραιο και το πυργι.ειχα νοικιασει αυτοκινητο και γυρισα ολη τη χιο αλλα εχουν περασει και καποια χρονακια και δεν τα θυμαμαι καλα.εντυπωση μεγαλη παντως μου ειχε κανει η εικονα στην παναγια τη μαρκελλα που σ ακολουθει οπου και να κοιταξεις και το κοκκινισμα των νερων.μοναδικοΧαλκιος καλά το θυμάσαι!!
Ευριπίδη εγώ είμαι από το Πυργι νότια!!!
Μέχρι την Κυριακή εκεί ήμουν.
Μητσαρααααα που είχε πάει αν επιτρέπεται ?
Είπαμε μέχρι το Σάββατο έτσι θα είναι!Ακρα του ταφους σιωπη εις τον καμπο εβασιλευεν σημερα...
Ώρα είναι να μας πεις ότι κλαφουνιζες κιόλας τα ορτυκια που σηκωνες..smashfrak.μουρθε μισ ιδεα .Να παω να κανω τον σκύλο φερμας για κανένα ορτυκι
Ώρα είναι να μας πεις ότι κλαφουνιζες κιόλας τα ορτυκια που σηκωνες..smashfrak.
Εγώ παιδιά αν δεν πάει 5-6του μήνα δεν πιάνω τουφέκι στα χέρια..
Γιατί? Αλλεργία έχεις?Εγώ παιδιά αν δεν πάει 5-6του μήνα δεν πιάνω τουφέκι στα χέρια..