Χθες στο σκοπευτήριο είπε κάποιος ότι φανήκανε χθες το πρωί λίγα πουλιά κι εδώ. Και στην Κουντούρα λέει, δεν είχε πολλούς κυνηγούς, αλλά όσοι ήταν εκεί πιάσανε 2-3 ο καθένας.Kεφαλαδες εχει αρκετο καιρο τωρα εδω κατω. Τρυγονια ομως απ'οτι ακουσα πρεπει να ψιλοφανηκαν σημερα, δυστυχως με πηρε ο υπνος .asking.
Kεφαλαδες εχει αρκετο καιρο τωρα εδω κατω. Τρυγονια ομως απ'οτι ακουσα πρεπει να ψιλοφανηκαν σημερα, δυστυχως με πηρε ο υπνος .asking.
να πάτε αμέσως για αυτοψία περιγραφή φωτογραφίεςΧθες στο σκοπευτήριο είπε κάποιος ότι φανήκανε χθες το πρωί λίγα πουλιά κι εδώ. Και στην Κουντούρα λέει, δεν είχε πολλούς κυνηγούς, αλλά όσοι ήταν εκεί πιάσανε 2-3 ο καθένας.
Ότι άκουσα λέω, δεν ξέρω αν ισχύει ....xm.
Να περιμένουν μέχρι το Σάββατο που θα έχω ελεύθερη όλη την άλλη εβδομάδα.Νυχτοκορακια άκουσα χτες βράδυ να σκουζουν..Και σήμερα το πρωί είδα ψηλωμενους μελλισουργους.Η αποδημιες ξεκινανε.
Βγες με την ντουντούκα στην ταράτσα να τα ειδοποιήσεις να σταματήσουν τις μαζικές μετακίνησης μέχρι το Σάββατο..Να περιμένουν μέχρι το Σάββατο που θα έχω ελεύθερη όλη την άλλη εβδομάδα.
Εδώ τον λέμε συκολογο..Πράγματι χαμένο θήραμα και με πολύ νοστιμοτατο κρεας..Πιτσιρικάς με το 36αρι αναστεναζανε..Να λέω την αμαρτία μου...φλερώνους
απο χιο εισαι??ε ρε φιλε τι μου θυμισες.96 μεθ χαλκιος αν το θυμαμαι καλα γιατι εχουν περασει και 30 χρονια περιπουΚαι το δικο μου το 28αρακι τους κατεβαζε απο μεσουρανα!
Απλα ηταν αλλες εποχες τοτε.
Στην Χιο δυστυχως ειδα μονο ενα ζευγαρι τρυγωνια.
Τα ροκανιζεις κανονικα!!!!Δεν θα μας αφησεις πουπουλο μεχρι να φυγεις!!!Να πιουμε καμια μπυρα να χαλαρωσεις λιγοΚαλημερίζω την παρέα.Μπυρες μεχρι τις 3 , με τον φίλο dimar που χάρηκα πολύ που τον γνώρισα και τα ειπαμε αλλά και που τα ήπιαμε. Το χαραμα όμως με βρήκε στα χωράφια.
Μεχρι τωρα ειδα μονο 2 πουλιά .Αχ!!!!αρχίζουν να μου λείπουν τα Τζουμέρκα.Τι δουλειά εχω εγω με τα χωράφια ;
Γιωργο εννοείται ότι βρώμαγε δεν θα το έπαιρνα ετσι κι αλλιώς
Τα ροκανιζεις κανονικα!!!!Δεν θα μας αφησεις πουπουλο μεχρι να φυγεις!!!Να πιουμε καμια μπυρα να χαλαρωσεις λιγοΠραγματικα χαρηκα πολυ και για την γνωριμια απο κοντα!!!!Να βγαλουμε προγραμμα για αυτες που αφησαμε στην μεση..
Βρε εχεις αποψιλωσει τα Τζουμερκα και εβαλες στο..στοχστρο τον Εβρο!!!Δωσ'τους να καταλαβουν!!!!!Θα σε αφησω λιγο να σε φροντισουν τα συμπεθερια και οι μουσαφιραιοι(Καβαλιωτες κτλ) και θα βγαλουμε προγραμμα..Φιλαράκι εσείς εδω πάνω δεν εχετε ανάγκη απο τέτοια πούπουλα.Εχετε άλα πολύυυυυ μεγαλύτερα και πιο φανταχτερά.Ασε εμας τους κατάδικους των μεγαλοπόλεων να ροκανίζουμε τα ψιλλά.
![]()
Μπραβο Δημήτρη μια χαρα τα ροκανιζεις! Πραγματικα χαίρομαι με τις επιτυχίες σου!Το απογευματινό απ ότι φαίνεται τελειώνει με άλλα δυο πουλιά.
Απο το ντουφεκίδι αρχιααν να πονηρεύουν και να πετανε ψηλά και περιμετρικά.Αποφασισα να σφίξω κι άλλο το τσοκ απο Μ σε ΙΜ και πήρα για πρώτη φορά Navaro 32 γρ. 7αρια.Επαθα πλάκα.
Το πρωτο πρώτο σε βολή γύρω στα 35 μ. εχει 13 σκαγια απ τα οποία τα 9 στο στήθος.Το πουλί ήταν σαν να εσκασε στον αέρα στην κυριολεξία.Σε λίγο τα μαζεύω φευγω για το σπιτι.
Μπραβο Δημήτρη μια χαρα τα ροκανιζεις! Πραγματικα χαίρομαι με τις επιτυχίες σου!