Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φθιώτιδα σήμερα ενα κοπαδάκι εφτά πουλιών και ένα μοναχικό πουλί που πέρασαν όλα εκτός βολής! Από τσίχλες πολύ χλιαρό μπάσιμο αλλά δεν σήκωσα τουφέκι! Τελικός απολογισμός μία καρακάξα!
Από βελάνι ελάχιστο!!!
Σε ποιο δέντρο αναφέρεσαι φίλε?

Σήμερα περιξ Θεσσαλονίκης αρκετές φασσες σε μπουλουκακια των 10-15 έως και 50-70 πουλιών αλλά δυστυχώς όλα τα πουλιά ψηλά χωρίς να έχουμε τη τύχη για κάρπωσηκ...τη χάρη μας έκαναν 2 Αγριοπεριστερα και δυστυχώς 1 φασουλα που ήταν αρσενικη και δεν τη πηραμε .sarcastic.
από τσίχλες το πρωί έκανε καλό μπασιματακι και ιδιαίτερα δενδροτσιχλες

Καλησπέρα στην παρέα. Αν και σήμερα δεν μπόρεσα να πάω στο καρτέρι μου ,λόγω αγριοχοιρων, η ενημέρωσή μου ειναι ότι τα πουλιά εχουν ξεκινήσει για τα καλά. Κοπάδια 20 άρια εως και ένα 500αρι κάνανε σήμερα φτερό Δ.Μακεδονία.Ο καιρός που μας έρχεται απο τα Βαλκάνια τις έσπρωξε για τα καλά.

Απο ερχομενη πεμπτη μεχρι κυριακη θα βρησκωμε γραμμενη οξυα για κ@ριολες.....οποιος φιλος θελει μπορει να με επησκεφτη ....κερναω κρασακι και προβατο bbq2 με ξυλο οξυας........:D:D:D
Να σου κρατησω καρτερι??? Θα ειμαι εκει απο αυριο!!!! Θα με αναγνωρισεις απο το τροχοσπιτο!!!! Ως επαγγελματιας μαγειρας που ειμαι ασε τα ψησιματα για εμενα,εσυ γεμιζε τα ποτηρια!!!bbq3

Εγώ στην περασματιαρικη Φάσσα έχω δει ακριβώς το αντίθετο από κει που το έχει βάλει σκοπό θα περάσει ο κόσμος να χαλασει!Προσωπική άποψη από την πολύ μικρή εμπειρία μου!
Ουτε εγω εχω εμπειρια..αλλά από τα λίγα κοπάδια που θα δω κάθε Οκτώβρη εχω δει ότι αν το κοπάδι πετάει γρήγορα σε ευθεία πορεία κ ακάλυπτος να είναι κάποιος θα περάσει από πάνω του..
Αν πετάνε πιο αργά είναι πολύ πιο επιφυλακτικά κ στρίβουν γιο πλάκα από μακριά..

Ουτε εγω εχω εμπειρια..αλλά από τα λίγα κοπάδια που θα δω κάθε Οκτώβρη εχω δει ότι αν το κοπάδι πετάει γρήγορα σε ευθεία πορεία κ ακάλυπτος να είναι κάποιος θα περάσει από πάνω του..
Αν πετάνε πιο αργά είναι πολύ πιο επιφυλακτικά κ στρίβουν γιο πλάκα από μακριά..
Ακαλυπτος δεν θα περασει ποτε απο πανω σου!!!! Στα καρτερια κρυβουμε ακομα και τους καλυκες γιατι γυαλιζουν!!! Η κ@ριολ@ βλεπει σαν πουτ@ν@......χαχαχα

Ακαλυπτος δεν θα περασει ποτε απο πανω σου!!!!
συμβαίνει κ αυτο .έχουν κ οι κανόνες τις εξαιρεσης τους..
Η κ@ριολ@ βλεπει σαν πουτ@ν@......χαχαχα
.sarcastic..sarcastic.
Δεν χωράει καμια αμφιβολία περί τούτου...sarcastic.

Έτσι από περιέργεια..με μια τριαρα σε ένα βαρβατο κ βολικό κοπάδι πόσα πουλιά εχετε δει να πεφτουν η εχετε ακούσει από αλλους..να λένε την αλήθεια βέβαια..
Εχω δει με τα ματια μου να παιρνει 7 πουλια σε μπουλουκι που επεσε κυριολεκτικα πανω του στο ξημερωμα και "μπαλιασε" απο την τρομαρα του στα 10 μετρα!!!!!!!!

Στις αρχές όταν πρώτοέρχονται μου εχει τύχει να έρχονται σαν στραβές πάνω μου και στον καμπο ακομα χωρίς φυλαχτρα αλλα όταν πονηρεψουν και ντουφεκιστουν να ειμαι χωμένος μέσα στα καλάμια να μην με βλέπει ούτε κουνούπι εκει και να έρχονται από πάνω μου να φέρνουν γύρες και να τινάζονται σαν να με είδαν!!.hair..hair.

Status
Not open for further replies.
Back